Sportprijzen met een persoonlijk tintje

We reiken al eeuwenlang sportprijzen uit aan atleten of sportteams die een wedstrijd of toernooi winnen. Van de Olympische spelen tot de hedendaagse Eredivisie, we kennen waarde toe aan winnaars. Lange tijd is competitief sporten een exclusieve bezigheid geweest van mensen die de luxe hadden om veel tijd te besteden aan het verbeteren van hun sportieve prestaties. Gelukkig zijn de tijden veranderd. We hebben meer tijd om aan onze gezondheid te werken en sporten is bovendien een leuke manier om nieuwe sociale contacten op te doen. En dat betekent dat ook de sportprijzen die we uitreiken en de waarde die we daar aan toekennen zijn veranderd.

Sportprijzen gebruiken om inactiviteit tegen te gaan

Een veel gehoord argument waarom mensen moeite hebben met bewegen is omdat ze het simpelweg niet leuk vinden om te doen. Bewegen is niet uitdagend genoeg of er is juist te weinig begeleiding. Veel mensen hebben daarnaast ook nog fysieke klachten waardoor ze sommige sporten niet kunnen beoefenen. Maar mensen zijn ook van nature competitief ingesteld. We willen graag de beste, of in ieder geval goed zijn in wat we doen. En dan zijn sportprijzen een leuke manier om mensen te stimuleren om meer te gaan bewegen. En dat hoeft helemaal niet bij een club of vereniging te zijn. Je namelijk online medailles bestellen die je zelf van een afbeelding of opschrift kunt voorzien!

Hoe maak je een sportprijs persoonlijk?

Door een sportprijs persoonlijk te maken steek je iemand die zijn of haar best doet een hart onder de riem. Je kunt medailles bestellen waarbij je tijdens het bestelproces een persoonlijke boodschap op de achterkant kunt laten drukken. Ook de afbeelding die op de voorkant prijkt kun je zelf toevoegen. Door een persoonlijke medaille te kopen geef je aan dat je achter iemand staat en dat is natuurlijk de mooiste motivatie die je kunt krijgen!

Een perfecte product presentatie realiseren in uw showroom

“Ik zie het, ik wil het, ik koop het”

Het product kan nog zo perfect zijn, als de presentatie niet goed is, kan het zijn dat het product alsnog niet wordt verkocht. De presentatie van het product bepaalt de eerste indruk die de consument van het product krijgt. Een goede showroom is dus essentieel: van showroom verlichting tot aan de plaatsing van het product. In dit artikel deel ik met jou alle tips om ervoor te zorgen dat jouw product schittert in jouw showroom!

TIP 1: Goede showroom verlichting

Wellicht de allerbelangrijkste tip: zorg voor een goede showroomverlichting. Het licht toont jouw product en creëert tegelijkertijd sfeer in jouw showroom. Ga je bijvoorbeeld voor een wat koeler licht dan creëert dit een hele andere uitstraling dan wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van spotjes die een warme gele licht uitstralen. Bied je bijvoorbeeld huiselijke producten aan? Ga dan voor warm licht, zodat de huiselijke sfeer in jouw showroom wordt gecreëerd.

TIP 2: Thema’s

Speel in op je klanten! Koppel een thema aan jouw showroom. Verkoop jij bijvoorbeeld koffiezetapparaten? Geef jouw showroom dan het thema van een café. Veel consumenten denken bij lekkere koffie aan dat ene lekkere koffietentje op de hoek. Door jouw showroom als café of koffietentje weer te geven, maken mensen onbewust de conclusie dat jouw koffiezetapparaten net zo lekkere koffie produceren als de koffie van het koffietentje op de hoek.

TIP 3: Indeling

De indeling van jouw showroom is super belangrijk! Begin niet gelijk met het presenteren van de accessoires of de meest dure producten, zet deze wat verder in de showroom. Om terug te komen bij het vorige voorbeeld van de koffiezetapparaten: zorg ervoor dat bij binnenkomst mensen als eerste een praktisch en degelijk (niet al te duur) koffiezetapparaat zien. Zorg ervoor dat naarmate ze de showroom verder lopen, de koffiezetapparaten net weer wat luxer en duurder worden. Aan het einde van de showroom kan je bijvoorbeeld accessoires presenteren, zoals mokken of koffiebonen, maar ook aanvullende producten, zoals melkopschuimers.

TIP 4: Een digitale showroom?

In deze bizarre tijden waarin we om moeten gaan met het COVID-19 virus en iedereen zo veel mogelijk wordt gevraagd thuis te blijven, is een digitale showroom ideaal. Zo kun je 360-graden camera’s ophangen, zodat mensen vanaf hun computer de hele showroom kunnen bekijken. Indien je geen nieuwe installatietechnieken wil ophangen, kan je natuurlijk ook zelf foto’s en filmpjes maken en deze publiceren op de website.

TIP 5: SOCIAL MEDIA!

Maak gebruik van social media om jouw showroom met de hele wereld te delen! Zeker in deze tijd waarin we door het COVID-19 virus zo min mogelijk naar buiten gaan. Maak foto’s van jouw producten en deel deze op social media. Speel in op jouw doelgroep: is jouw doelgroep ‘jongeren’? Maak dan bijvoorbeeld een Instagram account aan van jouw bedrijf. Is jouw doelgroep ‘mensen in het bedrijfsleven’? Maak dan bijvoorbeeld een LinkedIn account aan van jouw bedrijf.

Kortom: zorg voor een goede product presentatie! Door een goede presentatie wordt jouw product veel beter verkocht. Dus zorg voor een goede showroom verlichting die past bij het product dat jij verkoopt. De verlichting zorgt voor de sfeer in jouw showroom. Kies het juiste thema zodat jij het beeld van jouw producten beïnvloed. Creëer een digitale showroom en van maak gebruik social media. In deze tijden met het COVID-19 willen mensen liever vanuit huis jouw producten bekijken. Zorg ervoor dat de consument de beste eerste indruk krijgt van jouw producten, want we weten allemaal: je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken!

Kleding gebruiken als promotie

Promotiekleding bedrukken, erg gemakkelijk!

Tegenwoordig is er erg veel concurrentie op de markt. Daarom is het van groot belang dat u met uw bedrijf zich onderscheid van de andere bedrijven. Dit kunt u op veel manieren doen, namelijk door middel van goede reclame of bijvoorbeeld iets extra’s bij uw bedrijf. Maar waar u misschien niet zo snel aan heeft gedacht is het aanschaffen van promotiekleding voor uw bedrijf. Erg origineel natuurlijk en hierdoor onderscheid u zich gemakkelijk van alle andere bedrijven. U maakt op deze manier ook nog eens erg veel reclame voor uw bedrijf. Dit komt omdat uw toekomstige klanten continu geconfronteerd worden met de naam van uw bedrijf, uw zelfbedachte slogan of uw bedrijfslogo. Dit is dus een erg effectieve manier van het maken van reclame en zorgt voor erg veel mond op mond reclame. Hierdoor gaat u bedrijf veel beter draaien en zult u dit zien bij de omzet. Het is natuurlijk heel erg leuk dat u zelf kunt bepalen hoe uw promotiekleding eruit ziet. U kunt namelijk bij een goed bedrijf de keuze maken voor bepaalde kleding uit een erg ruim assortiment. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Wanneer u liever een V-hals shirt wilt of niet, het is allemaal aanwezig. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw promotiekleding te laten bedrukken. Dit is vaak erg goedkoop maar u krijgt wel een fantastische kwaliteit hiervoor terug. Het is een erg groot voordeel dat de zaak waar u uw promotiekleding besteld, zelf een drukkerij heeft. Op deze manier hebben zij erg veel contact met elkaar en zorgt dit voor erg veel voordelen. U heeft namelijk eigenlijk nooit problemen met de levering van het product, omdat er erg veel gecommuniceerd wordt binnen het bedrijf. Daarnaast zorgt dit dus ook nog eens voor een erg snelle levering, dat is natuurlijk wel zo fijn.

Het bestellen van de promotiekleding

Wanneer u promotiekleding heeft laten bedrukken, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. Bij een goed bedrijf is dit geen enkel probleem. Daarnaast willen zij u ook nog eens altijd helpen wanneer u vragen heeft of een nabestelling wilt doen, beide is in welk geval dan ook, nooit een probleem. Op deze manier kunt u erg snel genieten van uw promotiekleding.

http://www.shirtsenzo.nl/promotiekleding/