Met beregening houdt u verschillende oppervlakte in de beste staat

Zit u bij een sportverenging waarbij de sport zich afspeelt op een grasveld? Of maakt u wel eens een wandeling door het park? De kans is groot dat u dan wel eens een druppelsysteem heeft gezien. Een druppelsysteem is namelijk niet alleen geschikt voor grote en kleine tuinen, maar het houdt veel meer oppervlaktes in topconditie. Enkele voorbeelden hiervan zijn: voetbalvelden, tennisbanen, gazons en parken. Geen enkele van deze oppervlakten is hetzelfde, daarom is een beregening op maat altijd wenselijk. Dit vindt u bij de specialist in beregeningstechniek, genaamd Verlinden Beregeningstechniek. Met een ruime ervaring in het aanleggen van druppelsystemen bent u bij hen gegarandeerd aan het juiste adres om uw oppervlakte in topconditie te houden.

Goed onderhoud van uw druppelsysteem verlengt de levensduur

Heeft u een druppelsysteem voor het onderhoud van uw tuin? Wist u dat dat het ook verstandig is om het druppelsysteem deskundig te laten onderhouden? Het is daarom verstandig om uw druppelsysteem goed te laten onderhouden, zodat de beregening van uw tuin altijd optimaal plaatsvindt. Verlinden Beregeningstechniek is al jaren de specialist in het voorzien van bestaande tuinen van een beregeningssysteem en het onderhouden daarvan. Zo kunt u bij hen een onderhoudsabonnement afsluiten waarbij u profiteert van regelmatig onderhoud. Heeft u bijvoorbeeld last van vorstschade? Dan wordt dit kosteloos gerepareerd als u het abonnement heeft afgesloten. U weet zeker dat uw druppelsysteem zo goed mogelijk blijft werken.

Zelf een druppelsysteem aanleggen? Krijg advies van de specialist

Bent u graag aan het werk in uw tuin en bent u erg handig? Er is een systeem beschikbaar dat uw werk een stuk gemakkelijker kan maken. U kunt zelf een druppelsysteem aanleggen voor de beregening van uw tuin. Bij de Verlinden Beregeningstechniek vindt u alles wat u nodig heeft om zelf aan de slag te gaan met het plaatsen van een druppelsysteem. Van Pompen tot leidingen en van sproeiers tot sensoren. Wilt u bij het aanleggen deskundig advies over bijvoorbeeld het beregeningsplan en de beste locatie voor uw druppelsysteem? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres. De ervaren medewerkers geven u graag gratis advies.