Eigen kalenders ontwikkelt? Laat je kalenders drukken.

Kalenders drukken

Kalenders drukken is ideaal voor je bedrijf of bij je thuis. Het zorgt er voor dat je een persoonlijke kalender krijgt wat natuurlijk veel creativiteit uitstraalt. Met de moderne technologie van tegenwoordig zijn er nog meer mogelijkheden om je kalender te drukken naar eigen wens.

Productie

Tegenwoordig worden kalenders digitaal gedrukt. Dit heeft grote voordelen. Zo zijn er bij digitaal drukken geen hoge opstartkosten en je kunt grote oplages van de kalenders bestellen. Heb je  ooit wel eens afgevraagd hoe een kalender eigenlijk gemaakt wordt? Het is namelijk een interessant proces waar goed over nagedacht is. Als eerste wordt natuurlijk de kalender gepersonaliseerd, naar uw eigen wens. Vervolgens wordt dit in de machine ingevoerd en komen de pagina’s direct op de goede volgorde uit de machine. Dit is ideaal want zo hoeven de medewerkers niet alles meer op volgorde te leggen. Vervolgens moeten de pagina’s van de kalender op maat gesneden worden. Dit wordt schoonsnijden genoemd. Nadat dit gedaan is worden er gaatjes in de pagina’s gemaakt. Door deze gaatjes komt de spiraalbinding. Als laatste wordt er een duimgreep in uitgedrukt. Zo kan de kalender makkelijk opgehangen worden.

Personaliseren van kalenders 

Het is natuurlijk het leukste om een kalender te kopen die helemaal naar je eigen  wensen gepersonaliseerd is. Zo kun je bijvoorbeeld een naam ergens opzetten of de kalender eigen maken met unieke foto’s. Dit kun je  eenvoudig met het desbetreffende bedrijf bespreken door contact met ze op te nemen.

Het juiste bedrijf

Om het juiste bedrijf te vinden voor een kalender drukken, kun je  het beste een kijkje nemen op  het online web. Hier zijn vele aanbieders, maar welke is voor jou nu de juiste? Het is belangrijk om te letten op de service. Heeft het bedrijf snelle levering? Want je wilt natuurlijk je producten snel in huis hebben. Daarnaast wil je, als dat nodig is, goed advies krijgen. Mensen die veel verstand van zaken hebben kunnen jou hier goed bij helpen. Deskundig advies zorgt er voor dat jouw kalender er op en top uit komt te zien. Daarnaast wil je keuze hebben uit verschillende mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan papiersoorten en diktes. Daarnaast is het formaat misschien wel het belangrijkste. Wil je een kleine kalender voor in de toilet of een grote kalender voor in de kamer? Bij een goed bedrijf is dit allemaal mogelijk.

https://www.dwcprint.nl

SHO – Samenwerkende Hulporganisaties

Cordaid Mensen in Nood is lid van de Samenwerkende Hulporganisaties, en heeft momenteel ook het (actie)voorzitterschap van de SHO in handen.

De SHO bestaan uit deze deelnemende organisaties: 

CARE Nederland
Cordaid Mensen in Nood
ICCO Kerk in Actie
Nederlandse Rode Kruis
Oxfam Novib
Save the Children
Stichting Vluchteling
Terre des Hommes
UNICEF Nederland
World Vision

De SHO is een samenwerkingsverband van hulporganisaties uit Nederland en zamelt bij grote rampen geld in voor hulpverlening aan de lokale bevolking die slachtoffer is van de ramp. Daarnaast informeren de SHO deelnemers de nederlandse bevolking over de ramp en geven ze inzicht in de bestedingen van de opbrengsten uit de landelijke acties.

Recente SHO Acties:

Op 8 november 2013 raasde de allesverwoestende tyfoon Haiyan over de Filipijnen. Het was een van de zwaarste stormen die ooit aan land kwam. Naast de duizenden doden verloren miljoenen mensen hun huis en bron van inkomen. Met de landelijke actie werd in totaal € 36.198.780.- opgehaald, dit geld wordt voor noodhulp en wederopbouw ingezet tot eind 2015.

In Syrië zijn er miljoenen slachtoffers door de aanhoudende burgeroorlog in dat land. Veel inwoners zijn hun land ontvlucht en worden opgevangen in de omringende landen Libanon, Jordanië, Turkije en Irak. Op 25 maart 2013 starten de SHO de Giro 555-actie Help slachtoffers Syrië om geld in te zamelen voor hulpverlening, zowel in Syrië, als in de buurlanden. De actie bracht ruim € 5.041.000,- op. 

Uw hulp hierbij is natuurlijk hard nodig, lees meer over het werk van Cordaid Mensen in Nood werk met de SHO op de website.

https://www.cordaidmenseninnood.nl/sho/