Lean Green Belt verbetert het supply chain management in uw onderneming

Wanneer u meer wilt leren over Lean Management, is de eerste stap het volgen van de Lean Green Belt training. Het is vanzelfsprekend dat u deze wel moet volgen bij een professioneel opleidingsbureau. Uiteindelijk is het ook mogelijk om een volledige certificering te halen voor de Lean management methode. Lean Green Belt is het basisniveau van het Lean certificaat. In de Lean Green Belt opleiding leert u dan ook over de fundamentele concepten en technieken van Lean management. Heeft u het Lean Green Belt examen gehaald, dan kunt u doorstromen naar de opleiding Lean Black Belt. Dit niveau omvat geavanceerdere tools en technieken, aangevuld met menselijke vaardigheden. Na het behalen van het Lean Black Belt examen, kunt u doorstromen naar het hoogste niveau van Lean management: Lean Champion. In deze opleiding wordt u opgeleid tot hoogste manager op het gebied van Lean.

Lean Green Belt, één van de niveaus van het internationale Lean certificatie programma

Uw weg naar het behalen van de Lean management certificering begint met het volgen van de Lean Green Belt opleiding. De Lean methode is wereldwijd bekend en wordt dan ook overal toegepast. Het houdt in, dat processen op zo een manier worden ingericht, dat u de maximale waarde voor de klant realiseert en hierbij zorgt voor zo min mogelijk verspilling. Deze vermindering van verspilling, zorgt er vervolgens voor dat de operationele kosten omlaag gaan. Uiteindelijk zorgt Lean management dus voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor verschillende opleidingen waarin u leert over Lean management, waar Lean Green Belt er één van is.

Met Lean Green Belt management kunt u uw bedrijfskundige en logistieke processen optimaliseren

Wilt u wel gebruik maken van de Lean methode binnen uw bedrijf maar hier geen opleiding voor volgen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een deskundig adviesbureau in te schakelen waar ze alles weten over Lean management, zoals het Lean Green Belt onderdeel. Zij optimaliseren de bedrijfskundige-, ICT en logistieke processen binnen uw bedrijf. Zij bieden u namelijk professionele oplossingen en een advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Met behulp van een professioneel adviesbureau op het gebied van supply chain management weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt binnen uw bedrijf om efficiënt en effectief te werk te gaan.