Trends

Hoewel de meeste mensen pas sinds de laatste jaren de term glasvezel kennen zijn glasvezelverbindingen al sinds de jaren 70 van de vorige eeuw in gebruik. In 1975 werd het namelijk mogelijk om data met een snelheid van 45 megabyte per seconde door een glaskabel te sturen. Deze datasnelheid  is in de loop van de jaren snel omhoog gegaan want in 1987 werd al een snelheid bereikt van 1.7 gigabyte. Doordat er in de loop van de jaren steeds meer doorbraken zijn gekomen met betrekking tot glasvezelverbindingen is er nu ook de glasvezelspecialist voor de consument.  Dit heeft tot gevolg gehad dat er nu tegenwoordig in Nederland ook tienduizenden huishoudens zijn die gebruik maken van glasvezel met betrekking tot de aansluiting op het wereldwijde web. Tegenwoordig is glasvezel terecht gekomen in de vijfde generatie en er zijn met betrekking tot glasvezel weer nieuwe trends te vinden. Wij zetten ze voor u hier op een rijtje.

De verwachting is dat de snelheid in de toekomst nog hoger kan worden, waarschijnlijk zal de snelheid oplopen naar terabytes. Dit zal gaan gebeuren doordat er meerdere zaken geoptimaliseerd worden. Als eerste zullen signalen gecombineerd en gecomprimeerd worden. Dit heeft al een sterke positieve invloed op de snelheid. Ten tweede zullen netwerken volledig optisch gaan waardoor er geen elektronische signalen hoeven te worden omgezet. Ook dit heeft een positieve invloed op de snelheid. Tevens is er de verwachting dat er een sterke opkomst zal komen van polymeervezel. Polymere optische kabels kennen meerdere voordelen ten opzichte van koperen kabels dan wel glasvezelbekabeling. Het grootste voordeel is toch wel dat polymeer goedkoper is en minder foutgevoelig. Waarschijnlijk zullen we wel even een tijdje moeten wachten voordat polymeer door de normale consument gebruikt zal gaan worden. Tot dusver wordt polymeervezel enkel gebruikt in de luchtvaart. We houden de ontwikkelingen voor u in de gaten!

http://www.optinet.nl/

Don’t step the white tile: leuke nieuwe app

Dont tap the white tile of alsmede wel beroemd als Dont step the white tile. Is de andere flappy bird op de markt. Eveneens voor iOS als Android. Het is een vreselijk addictief game met een enigszins simpel plan daarachter. De intentie is dat je, zo de naam al suggereert, exclusief de zwarte blokken aanraakt met je vinger. De witte mag je ook niet aanraken.

Wat is de bedoeling

Dus bestaan er drie modi. Alle 3 met identiek fundament maar stuk voor stuk drie een verschillende puntenaantal.
Classic is de 1e game mode waarbij je zo vlot als kan een parcours moet afleggen. Je hebt 50 zwarte blokken die je zo snel als kan moet aanroeren en daarna heb je een bepaalde duur als puntenaantal.  Hoe sneller des te hoger.

De tweede gamemodus, eentje van de meeste populaire, is Arcade. Hierbij gaat het erom dat je gewoon het zo langdradig als kan uithoudt. Er arriveren zwarte blokken op je af, die jij dan moet aantikken. Dit gaat altijd sneller en voor elk blokje krijg je 1 punt tot je af gaat. Dit is misschien een van de moeilijkste game modi om onder de knie te krijgen vanwege de snelheid. Ook is een groot scherm makkelijk.

De derde spel manier lijkt op Classic, maar is iets getweakt. De game manier heet Zen. Het is bijna als Klassiek, enkel omgekeerd. In plaats van een vast reeks blokken en een varierende duur is het nu een vaste tijd en varierende blokjes. Je hebt nu 30 seconden om zo vaak mogelijk blokken aan te kloppen. Het is enigszins moeilijk om dit rap onder de knie te krijgen en de hele 30 seconden geen onjuistheden te produceren, maar na wat repeteren moet het slagen.

Trucs en Tips

Om dont step the white tile onder de knie te krijgen zal je veel horen repeteren en spelen. Dat leidend, want je moet feeling krijgen voor de applicatie. Daar waar je wel en niet kan trommelen, wanneer je moet aantikken enzovoort.

Als tweede aanwijzing is het slim om tweetal vingers te hanteren en ze dan ook intens te gebruiken. Je linker duim voor de linkse helft en je rechter duim voor de rechter helft. Zo verspil je minder tijd en behoren je vingers minder lengte af te zetten.

Het is ook snugger om de zwarte blokjes veel meer beneden je beeld af te tikken. Zo kan je beter op anticiperen en heb je langer de duur om je vingers ergens b.v. te bijzetten. Tevens ben je geringer geneigd onjuistheden te maken. Een groot scherm kan hiermee verder helpen.

http://donttapthewhitetile.org/dont-tap-the-white-tile-cheats-en-tips/

Belastingdienst contact

Duizelt u door alle regels en procedures van de belastingdienst? Met de belastingdienst contact zoeken is dan een van de aanraders van de organisatie. Aangiftes en informatie doorgeven zijn van toepassing op iedereen die in Nederland woont. Dit kan maar beter zo correct mogelijk gedaan worden, maar dit vergt vaak enige energie en administratie. Om te voorkomen dat u informatie of handelingen uitvoert die niet nodig zijn, is het handiger om dit na te vragen bij de belastingdienst. Contact is op meerdere manieren mogelijk. Op de website kan u de bezoekadressen, telefoonnummers en e-mailadressen vinden die u kan gebruiken.

 

Belastingdienst contact helpt u op weg

In principe staat op de internetpagina veel informatie over de gang van zaken betreffende de belastingdienst. Contact opnemen met een van de afdelingen en medewerkers is uiteraard een optie. Wellicht kan een van hen u aanwijzingen geven over:

  • bij welk onderdeel u moet zoeken.
  • op welke pagina u de bijbehorende informatie kan vinden.
  • onder welke categorie u valt.
  • welke formulieren voor u van toepassing zijn.

Alle formulieren en benodigdheden zijn ook nog na te lezen op de website. Op deze manier moet alles zo overzichtelijk mogelijk zijn voor de aangiftes.

 

Antwoord op uw vraag

Mocht u er uiteindelijk toch niet uitkomen, dan kan u via belastingdienst contact de hulp zoeken die u het prettigst vindt:

  • Online hulp
  • Een belastingkantoor bezoeken
  • Per brief of e-mail
  • Telefonisch via de BelastingTelefoon

Het type hulp dat u inschakelt is afhankelijk van de haast die u heeft en wat natuurlijk voor u het beste werkt. Gelukkig dat u hierin de keus heeft uit verschillende mogelijkheden. Probeer eerst te kijken of u er al uit kan komen met de informatie dat op de website vermeld staat. In het uiterste geval kan u de hulp inschakelen van de organisatie zelf, op welke manier u wenst.

 

http://deklantenservice.nl/bedrijven/belastingdienst-contact/