Wannagive
Image default
Dienstverlening

Incasso Inschakelen

Het kan desastreus zijn wanneer meerdere van uw openstaande facturen niet betaald worden. Het merendeel van de faillissementen wordt veroorzaakt door debiteuren die hun facturen niet op tijd betaalden. Daarom is het zaak dat u een goed en strak debiteurenbeheer hanteert. Hiermee voorkomt u dat u een incassobureau inschakelen moet.

Incasso Inschakelen

Blijft een debiteur ingebreke met het betalen van zijn openstaande factuur dan kunt u het beste eerst nog een aanmaning versturen. Eventueel kunt u goede voorbeelden van een voorbeeld aanmaning op onze website vinden.

Maar soms ontkomt u er echt niet aan. Als een debiteur weigert uw factuur te voldoen dan moet u een incasso inschakelen. Dit is bij Bill vrij eenvoudig, doorgaans hebben wij voldoende aan een kopie van de factuur. Zodra wij deze van u hebben ontvangen, gaan wij daar direct voor u mee aan de slag, geheel op basis van no cure no pay.

Inschakelen Incasso online

Bij incassobureau Bill kunt u ook uw openstaande facturen online indienen. Hiervoor maakt u eerst een account aan en vervolgens kunt u uw incasso opdrachten online indienen. Het inschakelen van een incassobureau is vaak effectief. Mocht uw debiteur onverhoopt, na incasso inschakelen, nog niet betaald worden dan kan er eventueel een gerechtelijk incasso traject gestart worden. Hieraan zijn wel kosten verbonden, wilt u dat niet dan kunt u op dat moment het incasso dossier kosteloos laten sluiten.

Pre incasso

Indien u het versturen van de aanmaning liever aan een ander over laat dan kunt u deze gratis laten versturen door Bill incasso. Kijk hiervoor op onze website (pre incasso). U dient de pre incasso gratis in via onze website. Daarna wordt op briefpapier van Bill een vriendelijke en kosteloze aanmaning naar uw debiteur per post verstuurd. Indien u de betaling binnen de gestelde termijn ontvangt, meld u deze betaling online, de opdracht wordt dan kosteloos gesloten! Wordt er niet betaald dan starten wij voor u de incassoprocedure op.

Het veelvuldig gebruik maken van de pre incasso diensten van Bill zorgt er voor dat u geen incasso inschakelen hoeft, voorkomen is beter dan genezen.

http://www.billincasso.nl