M&C Sluitplan

Vanuit het bedrijf krijgt u te maken met vele medewerkers die allen toegang nodig hebben tot een grote verscheidenheid aan vertrekken. In sommig gevallen dienen deze vertrekken afsluitbaar te zijn en kan het zo zijn dat er veel sleutels de ronde doen. Om te zorgen dat iedereen toegang kan krijgen tot de juiste vertrekken en juist weer niet tot andere vertrekken kan het erg handig zijn een goed sluitplan te realiseren. Door gebruik te maken van een effectief sluitplan met hoofd-, subhoofd- en normale sleutels zorgt u ervoor dat elke medewerker enkel de juiste vertrekken kan openen en afsluiten. Met de hoofd- en subhoofd sleutels kunnen alle deuren of een bepaalde deurgroep afgesloten en geopend worden. Hierdoor vergroot u de veiligheid en regelt u eenvoudig wie waar wel en niet naar binnen kan.

M&C

Het menc sluitplan is ideaal voor al uw sluitwerk. Door middel van hoofdsleutels, sub-hoofdsleutels en normale sleutels bepaalt u precies wie welke deur kan openen en afsluiten. Kies zelf eenvoudig hoeveel sleutels en cilinders u nodig heeft en in hoe veel groepen u de cilinders verdeeld. U kunt de cilinders en sleutels per set bestelen of zelf uw aantal uitkiezen. De cilinders komen in verschillende maten zodat u voor elke deur een juiste maat cilinder kunt kiezen. Met menc cilinders en sleutels kunt u alle kanten op, bestel daarom vandaag nog de cilinders en sleutels uit het assortiment van menc. De cilinders zijn tevens voorzien van het SKG keurmerk, hierdoor weet u zeker dat alle vertrekken optimaal beveiligd zijn met cilinders van hoogwaardige kwaliteit.

SKG Drie-sterren cilinders

De cilinders van M&C zijn alle voorzien van het SKG keurmerk, de cilinders met drie sterren behoren tot de beste en meest veilige cilinders. De cilinders hebben een stalen brug, hierdoor zijn ze vrijwel niet door midden te breken. Cilinder trekken is bij een drie-sterren cilinder ook vrijwel niet meer mogelijk. De cilinders zijn tevens voorzien van boor- en klop beveiliging waardoor ook deze manieren van inbraak vrijwel onmogelijk zijn en daarnaast beschikken de cilinders over speciale veiligheidspinnen welke ‘lockpicking’ een andere populaire manier van het open van sloten door inbrekers ook praktisch onmogelijk is. Kortom door voor de M&C SKG-3 cilinders te kiezen, kiest u voor de beste beveiliging.

https://mc-cilinder.nl/sluitplan/

LED buitenverlichting, wat valt er te onderscheiden?

Als u LED buitenverlichting wilt bestellen op bijvoorbeeld www.ledbuitenverlichtingled.nl kan het enorme aanbod aan verschillende soorten spots misschien een beetje overweldigend zijn voor u. Dit begrijpen wij helemaal. Vandaar gaan we in dit artikel in op de drie soorten LED buitenverlichting: de LED grondspots, LED prikspots en LED vlonderverlichting. In dit artikel bespreken we de drie varianten kort om u bij iedere soort spot een idee te geven van wat u kunt verwachten bij deze spot. Om te beginnen nemen we de LED grondspot. Deze spot schijnt meestal vanaf de grond naar boven. Hij is dus ideaal om een zogezegd hoogtepunt van uw tuin in de spotlight te zetten. Bijvoorbeeld een struik, mooie boom of een eiken tafel die u recentelijk heeft gekocht. De LED grondspot zorgt ervoor dat deze pronkstukken ook in het donker perfect tot hun recht komen.

Als tweede is er de LED prikspot. Deze spot staat vooral bekend om het ontwerp ervan. De spot eindigt namelijk in een spitse punt aan het uiteinde waardoor u hem gemakkelijk in de grond kunt steken. Door deze scherpe punt kunt u de spot ook net zo gemakkelijk weer verplaatsen. Ideaal dus voor de mensen die van verandering houden of wel eens van gedachten willen veranderen.

Dan is er als laatste nog de LED vlonderverlichting. Deze vorm van LED buitenverlichting is ideaal voor de mensen die vlonders in hun tuin hebben. De combinatie van het sfeervolle licht en het natuurlijke materiaal van de vlonders levert een prachtig sfeerbeeld op. Wanneer u op uw eigen creatieve wijze een combinatie maakt tussen deze drie varianten van de LED buitenverlichting creëert u uw eigen unieke sfeerbeeld in de tuin. Hierdoor zult u keer op keer dat u buiten bent optimaal genieten van het prachtige plaatje dat u uw tuin mag noemen. Ook uw bezoekers zullen versteld staan van de pracht en praal die uw tuin te bieden heeft.

https://www.beerenondergoed.nl/

Als je denkt dat je huis is beveiligd omdat je deuren zijn vergrendeld, denk dan nog eens na

Wanneer je de deuren op slot draait voordat je de lichten uit doet en naar bed gaat, heb je waarschijnlijk het gevoel dat je er alles aan hebt gedaan om je gezin veilig te stellen voor de nacht. Maar als je echt denkt dat dat genoeg is, is het belangrijk dat je begrijpt dat, tenzij je anti-inbraaksloten hebt, je echt niet veilig bent tenzij je je laat informeren door een lokale slotenmakerij.

Met behulp van een techniek genaamd lockpicking, kan iemand die weet hoe hij Google moet gebruiken jouw slot in minder dan 60 seconden openen.

De term lockpicking klinkt misschien nieuw voor je, maar er zijn criminelen die al meer dan een decennia lang gebruikmaken van deze techniek. Een lockpick is een sleutel die op een speciale manier is gesneden zodat, wanneer deze op een bepaalde manier wordt ingevoegd in een cilinderslot, de pennen in het slotcilinder kunnen worden bewogen en de deur zich opent.

Het eerste Nederlandse octrooi voor een lockpick verscheen in 1928 maar verrassend genoeg werd het gebruik van een lockpick-sleutel pas in 2002 als een mogelijke bedreiging gezien.

Vandaag de dag kun je voor een paar euro een lockpick op het internet kopen en leren hoe je zeer eenvoudig toegang tot de woning kunt krijgen, zonder schade aan te brengen aan het slot en dat allemaal dankzij het internet. Een inbreker kan de deur met een lockpick-methode gemakkelijk openen en binnen enkele seconden binnenkomen.

Er zijn een paar manieren waarop je jezelf kunt beschermen tegen deze praktijken.

Koop een slot dat lockpick-bestendig is. Er zijn verschillende fabrikanten die deze sloten tegenwoordig aanbieden. Een dergelijk slot is duurder dan een gewoon slot, maar het is een belangrijke investering in de veiligheid van je huis.

Zorg ervoor dat ook jouw sloten bestendig zijn. Jouw lokale slotenmaker kan voor een klein bedrag je standaardslot omzetten in een lockpick-bestendig slot.

Maak niet de fout door te denken dat je dure deursloten niet kunnen worden geopend, want ironisch genoeg heeft de prijs van een slot er niets mee te maken en zijn duurdere sloten juist gemakkelijker te openen. Omdat ze beter bewerkt zijn, zijn sloten gemaakt van hard staal gemakkelijker te openen met een lockpick-techniek omdat ze geen schade oplopen tijdens het forceren. Overwegende dat een goedkoop slot waarschijnlijk niet in staat zal zijn om de kracht van de lockpick-techniek te weerstaan zal dit de inbreker juist doen afschrikken.

Wilt u meer informatie over hoe u uw huis op een goede manier kunt beveiligen? Aarzel dan niet om contact om te nemen met een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam voor informatie en advies omtrent het beveiligen van uw huis of onderneming.

http://www.locksecure.nl/

 

DE HELDERHEID VAN LED LAMPEN E14

LED E14 lampen gebruiken licht emitterende diodes, (LEDs), als een bron van licht in tegenstelling tot andere lampen die gebruikmaken van filamenten of gas. LED E14 lampen zijn beschikbaar in een verscheidenheid van vormen en maten. Er is de standaard lamp vorm met een grote E27 en kleinere soorten zoals degene met een kleine Edison E14 schroef. Wat betreft de spanning hebben sommige lampen een spanning zo laag als 12 V terwijl 220-240V lampen ook beschikbaar zijn. 

Deze vroege LEDs werden beperkt in uitvoer en kunnen daarom niet worden gebruikt voor verlichting maar diende als een vervanging voor gloeilampen en neon verlichting. De LED lamp voor energiebesparing is veruit de meest efficiënte vorm van verlichting op de markt, maar is meestal duurder om aan te kopen. Ze hebben een levensduur van ergens tussen 5 tot 10 jaar, daardoor heeft u een lichtpunt dat je zelden moet vervangen in uw leven en dat bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid geld op de lange termijn.

Kies die hoeveelheid licht (lumen) die u uw energiebesparende lamp moet uitstoten en de kleur van het licht. Simpel gezegd, hoe hoger het aantal lumen, hoe helderder het licht. Sommige lampen verdeeld met de watt als een maatregel voor het helderheid, hoe hoger het aantal watt hoe helderder je licht zal worden.

Voor kleur, moet je kijken naar het aantal Kelvin in het productdossier van uw energiebesparende lamp. Hoe hoger het nummer, hoe koeler de kleur. Voor de warme gloed van kaarslicht en die uitgestoten door de traditionele gloeilamp, opteren we voor een lager cijfer, ongeveer 2.700 op de schaal Kelvin.

Overweeg de vorm van de energiebesparende lamp die u wilt kopen. Er zijn tegenwoordig vele verschillende soorten bollen beschikbaar, niet te vergeten een grote grote selectie van LED strips, panelen en schijnwerpers. Als u tevreden bent met de vorm van uw huidige gloeilamp, zoeken dan naar een visueel vergelijkbaar model online of bij uw lokale winkel.

http://www.leds-depot.nl/

Huur uw partytent in Enschede alleen bij de beste verhuurders

U bent binnenkort de organisator van een feestje en u heeft nog geen partytent? Dat kan natuurlijk niet! De mooiste en de beste partytenten in Enschede huurt u in zo’n geval bij ons. We weten hoe het is om een feestje te geven zonder een partytent, en dat is niet fijn. De weersverwachtingen kunnen nog zo mooi zijn, maar wanneer er ook maar één druppeltje valt tijdens het feestje of evenement dan is de dag eigenlijk al een beetje verpest. Zorg daarom voor een goede partytent in Enschede en ervaar zelf wat het allemaal aan een goed feest kan toevoegen. Zo heeft u de mogelijkheid om waardevolle spullen, zoals een mooie geluidsinstallatie, een dj-tafel of elektrische apparatuur voor de catering gewoon buiten te zetten. Dit draagt hoe dan ook bij aan de gezelligheid en de kwaliteit van het feest. We horen namelijk vaak van de gasten van onze huurders, dat de partytent zeker heeft bijgedragen aan hun beleving tijdens het feest of op het evenement. Mocht u twijfelen over de maat of de omvang van de tent dan zijn wij er hoe dan ook voor uw. Neem gerust een kijkje in de showroom en huur de tent die perfect past bij u!

http://www.weerninktenten.nl/partytent-huren-enschede/