M&C Sluitplan

Vanuit het bedrijf krijgt u te maken met vele medewerkers die allen toegang nodig hebben tot een grote verscheidenheid aan vertrekken. In sommig gevallen dienen deze vertrekken afsluitbaar te zijn en kan het zo zijn dat er veel sleutels de ronde doen. Om te zorgen dat iedereen toegang kan krijgen tot de juiste vertrekken en juist weer niet tot andere vertrekken kan het erg handig zijn een goed sluitplan te realiseren. Door gebruik te maken van een effectief sluitplan met hoofd-, subhoofd- en normale sleutels zorgt u ervoor dat elke medewerker enkel de juiste vertrekken kan openen en afsluiten. Met de hoofd- en subhoofd sleutels kunnen alle deuren of een bepaalde deurgroep afgesloten en geopend worden. Hierdoor vergroot u de veiligheid en regelt u eenvoudig wie waar wel en niet naar binnen kan.

M&C

Het menc sluitplan is ideaal voor al uw sluitwerk. Door middel van hoofdsleutels, sub-hoofdsleutels en normale sleutels bepaalt u precies wie welke deur kan openen en afsluiten. Kies zelf eenvoudig hoeveel sleutels en cilinders u nodig heeft en in hoe veel groepen u de cilinders verdeeld. U kunt de cilinders en sleutels per set bestelen of zelf uw aantal uitkiezen. De cilinders komen in verschillende maten zodat u voor elke deur een juiste maat cilinder kunt kiezen. Met menc cilinders en sleutels kunt u alle kanten op, bestel daarom vandaag nog de cilinders en sleutels uit het assortiment van menc. De cilinders zijn tevens voorzien van het SKG keurmerk, hierdoor weet u zeker dat alle vertrekken optimaal beveiligd zijn met cilinders van hoogwaardige kwaliteit.

SKG Drie-sterren cilinders

De cilinders van M&C zijn alle voorzien van het SKG keurmerk, de cilinders met drie sterren behoren tot de beste en meest veilige cilinders. De cilinders hebben een stalen brug, hierdoor zijn ze vrijwel niet door midden te breken. Cilinder trekken is bij een drie-sterren cilinder ook vrijwel niet meer mogelijk. De cilinders zijn tevens voorzien van boor- en klop beveiliging waardoor ook deze manieren van inbraak vrijwel onmogelijk zijn en daarnaast beschikken de cilinders over speciale veiligheidspinnen welke ‘lockpicking’ een andere populaire manier van het open van sloten door inbrekers ook praktisch onmogelijk is. Kortom door voor de M&C SKG-3 cilinders te kiezen, kiest u voor de beste beveiliging.

https://mc-cilinder.nl/sluitplan/

Inductie kookplaat is veilig, handig en energiezuinig

Wist u dat steeds meer mensen tegenwoordig koken op een inductie kookplaat? Bij Lommelen NV kunt u zo’n kookplaat aanschaffen. Een inductie kookplaat verhit de pan snel, zonder dat de plaat zelf heet wordt. Dit gebeurt met een magnetisch veld. Daarom is een kookplaat met inductie erg veilig en handig wanneer u kleine kinderen heeft rondlopen. Een ander voordeel is dat de kookplaat energiezuinig is. Dit komt omdat hij efficiënt gebruikmaakt van de warmte. De warmte gaat direct naar de pan en daarom is er weinig warmteverlies. Let wel op dat u speciale pannen nodig heeft wanneer u kiest voor een inductie kookplaat. Wist u dat u bij de specialist ook terechtkunt voor het kopen van onder andere een wasmachine, droogkast, vaatwasmachine en koelkast?

Uitstekende service bij het kopen van een inductie kookplaat en wasmachine

Wilt u een wasmachine kopen? Of juist een vriezer, inductie kookplaat of vaatwasmachine? Bij een specialist kan het allemaal. En ze zijn handig! Niet elke wasmachine of inductiekookplaat is geschikt voor ieder huishouden. Dit hangt naast de ruimte die u beschikbaar heeft, ook af van de wensen en de grootte van het gezin. Lommelen NV biedt uitstekende service bij het kopen van een wasmachine of inductie kookplaat. De specialist in grote huishoudapparaten voorziet u van advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. De vakkundige medewerkers staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voordelig een inductie kookplaat en wasmachine kopen

Huishoudelijke apparaten zijn onmisbaar in iedere woning. Heeft u allemaal nieuwe apparaten nodig? Bijvoorbeeld omdat u net gaat samenwonen? Dat is een duur grapje, maar niet wanneer u een bezoek brengt aan Lommelen NV. Bij de specialist in grote huishoudapparaten kunt u namelijk voordelig een inductie kookplaat en wasmachine kopen. En dat niet alleen. Ook voor een droogkast, vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, inbouwtoestel én een keuken op maat bent u hier aan het juiste adres. Wilt u op uw gemak de producten bekijken en vragen stellen? U bent van harte welkom in de showroom in Oostmalle, waar alle modellen staan uitgestald en het personeel klaar staat voor het beantwoorden van al uw vragen.   

LED buitenverlichting, wat valt er te onderscheiden?

Als u LED buitenverlichting wilt bestellen op bijvoorbeeld www.ledbuitenverlichtingled.nl kan het enorme aanbod aan verschillende soorten spots misschien een beetje overweldigend zijn voor u. Dit begrijpen wij helemaal. Vandaar gaan we in dit artikel in op de drie soorten LED buitenverlichting: de LED grondspots, LED prikspots en LED vlonderverlichting. In dit artikel bespreken we de drie varianten kort om u bij iedere soort spot een idee te geven van wat u kunt verwachten bij deze spot. Om te beginnen nemen we de LED grondspot. Deze spot schijnt meestal vanaf de grond naar boven. Hij is dus ideaal om een zogezegd hoogtepunt van uw tuin in de spotlight te zetten. Bijvoorbeeld een struik, mooie boom of een eiken tafel die u recentelijk heeft gekocht. De LED grondspot zorgt ervoor dat deze pronkstukken ook in het donker perfect tot hun recht komen.

Als tweede is er de LED prikspot. Deze spot staat vooral bekend om het ontwerp ervan. De spot eindigt namelijk in een spitse punt aan het uiteinde waardoor u hem gemakkelijk in de grond kunt steken. Door deze scherpe punt kunt u de spot ook net zo gemakkelijk weer verplaatsen. Ideaal dus voor de mensen die van verandering houden of wel eens van gedachten willen veranderen.

Dan is er als laatste nog de LED vlonderverlichting. Deze vorm van LED buitenverlichting is ideaal voor de mensen die vlonders in hun tuin hebben. De combinatie van het sfeervolle licht en het natuurlijke materiaal van de vlonders levert een prachtig sfeerbeeld op. Wanneer u op uw eigen creatieve wijze een combinatie maakt tussen deze drie varianten van de LED buitenverlichting creëert u uw eigen unieke sfeerbeeld in de tuin. Hierdoor zult u keer op keer dat u buiten bent optimaal genieten van het prachtige plaatje dat u uw tuin mag noemen. Ook uw bezoekers zullen versteld staan van de pracht en praal die uw tuin te bieden heeft.

https://www.beerenondergoed.nl/

Speciale zitzak voor kinderen in alle kleuren van de regenboog

Onder kinderen is een zitzak erg populair. Dat komt omdat een zitzak naast dat hij kleurrijk en speels is, ook erg stoer is. Je kunt er op enorm veel verschillende manieren op zitten en omdat ze lekker zacht zijn zitten ze ook nog eens heerlijk. Daarom heet 4-Casa een zitzak speciaal voor kinderen ontwikkeld. Deze zitzakken zijn wat kleiner, 100×140 centimeter. Een perfect kinderformaat. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals paars, roze, groen, blauw, antraciet, grijs, zwart en rood. Het is daarnaast ook mogelijk om een naam te laten drukken op de zitzak! Zo heb je voor je kind een compleet gepersonaliseerde zitzak. Een perfect cadeautje voor een kind, bijvoorbeeld voor op zijn of haar slaapkamer! Deze zitzakken zijn makkelijk schoon te maken en zowel binnen als buiten te gebruiken doordat ze extra stevig zijn.

Zitzak: snel geleverd voor een scherpe prijs

Wil je een zitzak bestellen? Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je hier niet te veel voor betaalt. Het is dan ook belangrijk om te zoeken naar de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Het is namelijk wel zo fijn als een zitzak lang meegaat en goed in je huis of tuin past. Bestel je vandaag een zitzak bij 4-Casa, dan heb je deze morgen al in huis. Je kunt gemakkelijk en veilig online betalen met iDEAL, PayPal of creditcard. Bij 4-Casa zijn de zitzakken een stuk voordeliger dan bij andere aanbieders, omdat deze door henzelf geproduceerd worden, gewoon in Nederland! Er wordt dan ook door heel Nederland geleverd, maar ook in onder andere Duitsland en België.

De zitzak nieuw leven in blazen

Als je een zitzak voor lange tijd veel gebruikt, dan is de kans groot dat deze na verloop van tijd afneemt in volume. Dit probleem is gelukkig erg simpel op te lossen. Je kunt de zitzak namelijk gewoon bijvullen. Een vulling van een zitzak bestaat gewoonlijk of uit EPS granulaat (gesneden vlokken) of uit EPS parels (ronde balletjes). Bestel je de vulling, bijvoorbeeld bij 4-Casa, dan krijg je er een speciale vulkoker bij dat het vullen nog makkelijker maakt. Is de hoes van de zitzak juist het probleem en zitten er vlekken op die niet meer te verwijderen zijn? Dan is het ook mogelijk om een nieuwe hoes te bestellen om de zitzak nieuw leven in te blazen.

Koop al uw huishoudapparaten bij de specialist, zoals droogkast kopen

De specialist raadt altijd aan uw huishoudapparaten te kopen bij een echte professional, zodat u zeker weet dat u een goed product koopt. U kunt een droogkast kopen bij een specialist. Als u eenmaal de droogkast in huis heeft, bent u echter nog niet klaar. U heeft nog meer nodig dan alleen een goede droogkast. Er zijn allerlei handige accessoires voor uw droogkast die u ook zult moeten kopen. Het gaat dan bijvoorbeeld om een slag die het condensatiewater afvoer naar de dichtstbijzijnde afvoer of een droogrek voor warmtepompdroogkasten. Alles is mogelijk. U haalt het beste uit uw droogkast als u de juiste accessoires koopt. Vraagt u zich af waar u al deze producten kunt kopen? Daarvoor kunt u naar een specialist. Deze verkoopt naast een droogkast vaak ook andere apparaten. Zo kunt u hier bijvoorbeeld ook een wasmachine, fornuis of koelkast kopen. Het aanbod is vaak enorm.

Vrijstaande of ingebouwde koelkast kopen

Bent u op zoek naar een koelkast? Gaat u een koelkast kopen, dan zult u verbijsterd zijn van de diverse mogelijkheden en modellen. Zo is het mogelijk een vrijstaand of ingebouwd exemplaar te kiezen. Beiden hebben zo hun voordelen. Een vrijstaande koelkast is zeer eenvoudig te plaatsen en weer weg te halen. Ook past deze in iedere keuken. Daarentegen past een ingebouwde koelkast wel beter bij de rest van uw keuken. Het vormt een geheel met de rest van uw keuken. Soms kan het lastig zijn om te bepalen welke koelkast u het beste kunt kopen. Een specialist kan u dan helpen. Daarnaast kunt u bij een dergelijke specialist ook andere apparaten (zowel vrijstaand als ingebouwd) kopen, zoals een droogkast, wasmachine, fornuis of oven.

Koelkast en droogkast kopen en laten leveren in heel België

Een koelkast of droogkast kopen kan tegenwoordig gemakkelijk vanuit uw luie stoel! U hoeft helemaal de deur niet meer uit. Vroeger was het noodzakelijk om een winkel te bezoeken als u een droogkast of koelkast wilde kopen. Tegenwoordig hoeft dat echter niet meer. U kunt de koelkast of droogkast online kopen. Bezoek een webshop en kies het apparaat dat u graag zou willen hebben. Vervolgens kan deze gewoon bij u thuis afgeleverd worden. Veel winkels leveren tegenwoordig in heel België. De koelkast of droogkast kan niet alleen thuis afgeleverd worden. U kunt deze na levering ook meteen laten installeren door een deskundige monteur. U kunt alles met een gerust hart aan de specialist overlaten. Een koelkast of droogkast kopen was nog nooit zo makkelijk.

Als je denkt dat je huis is beveiligd omdat je deuren zijn vergrendeld, denk dan nog eens na

Wanneer je de deuren op slot draait voordat je de lichten uit doet en naar bed gaat, heb je waarschijnlijk het gevoel dat je er alles aan hebt gedaan om je gezin veilig te stellen voor de nacht. Maar als je echt denkt dat dat genoeg is, is het belangrijk dat je begrijpt dat, tenzij je anti-inbraaksloten hebt, je echt niet veilig bent tenzij je je laat informeren door een lokale slotenmakerij.

Met behulp van een techniek genaamd lockpicking, kan iemand die weet hoe hij Google moet gebruiken jouw slot in minder dan 60 seconden openen.

De term lockpicking klinkt misschien nieuw voor je, maar er zijn criminelen die al meer dan een decennia lang gebruikmaken van deze techniek. Een lockpick is een sleutel die op een speciale manier is gesneden zodat, wanneer deze op een bepaalde manier wordt ingevoegd in een cilinderslot, de pennen in het slotcilinder kunnen worden bewogen en de deur zich opent.

Het eerste Nederlandse octrooi voor een lockpick verscheen in 1928 maar verrassend genoeg werd het gebruik van een lockpick-sleutel pas in 2002 als een mogelijke bedreiging gezien.

Vandaag de dag kun je voor een paar euro een lockpick op het internet kopen en leren hoe je zeer eenvoudig toegang tot de woning kunt krijgen, zonder schade aan te brengen aan het slot en dat allemaal dankzij het internet. Een inbreker kan de deur met een lockpick-methode gemakkelijk openen en binnen enkele seconden binnenkomen.

Er zijn een paar manieren waarop je jezelf kunt beschermen tegen deze praktijken.

Koop een slot dat lockpick-bestendig is. Er zijn verschillende fabrikanten die deze sloten tegenwoordig aanbieden. Een dergelijk slot is duurder dan een gewoon slot, maar het is een belangrijke investering in de veiligheid van je huis.

Zorg ervoor dat ook jouw sloten bestendig zijn. Jouw lokale slotenmaker kan voor een klein bedrag je standaardslot omzetten in een lockpick-bestendig slot.

Maak niet de fout door te denken dat je dure deursloten niet kunnen worden geopend, want ironisch genoeg heeft de prijs van een slot er niets mee te maken en zijn duurdere sloten juist gemakkelijker te openen. Omdat ze beter bewerkt zijn, zijn sloten gemaakt van hard staal gemakkelijker te openen met een lockpick-techniek omdat ze geen schade oplopen tijdens het forceren. Overwegende dat een goedkoop slot waarschijnlijk niet in staat zal zijn om de kracht van de lockpick-techniek te weerstaan zal dit de inbreker juist doen afschrikken.

Wilt u meer informatie over hoe u uw huis op een goede manier kunt beveiligen? Aarzel dan niet om contact om te nemen met een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam voor informatie en advies omtrent het beveiligen van uw huis of onderneming.

http://www.locksecure.nl/

 

DE HELDERHEID VAN LED LAMPEN E14

LED E14 lampen gebruiken licht emitterende diodes, (LEDs), als een bron van licht in tegenstelling tot andere lampen die gebruikmaken van filamenten of gas. LED E14 lampen zijn beschikbaar in een verscheidenheid van vormen en maten. Er is de standaard lamp vorm met een grote E27 en kleinere soorten zoals degene met een kleine Edison E14 schroef. Wat betreft de spanning hebben sommige lampen een spanning zo laag als 12 V terwijl 220-240V lampen ook beschikbaar zijn. 

Deze vroege LEDs werden beperkt in uitvoer en kunnen daarom niet worden gebruikt voor verlichting maar diende als een vervanging voor gloeilampen en neon verlichting. De LED lamp voor energiebesparing is veruit de meest efficiënte vorm van verlichting op de markt, maar is meestal duurder om aan te kopen. Ze hebben een levensduur van ergens tussen 5 tot 10 jaar, daardoor heeft u een lichtpunt dat je zelden moet vervangen in uw leven en dat bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid geld op de lange termijn.

Kies die hoeveelheid licht (lumen) die u uw energiebesparende lamp moet uitstoten en de kleur van het licht. Simpel gezegd, hoe hoger het aantal lumen, hoe helderder het licht. Sommige lampen verdeeld met de watt als een maatregel voor het helderheid, hoe hoger het aantal watt hoe helderder je licht zal worden.

Voor kleur, moet je kijken naar het aantal Kelvin in het productdossier van uw energiebesparende lamp. Hoe hoger het nummer, hoe koeler de kleur. Voor de warme gloed van kaarslicht en die uitgestoten door de traditionele gloeilamp, opteren we voor een lager cijfer, ongeveer 2.700 op de schaal Kelvin.

Overweeg de vorm van de energiebesparende lamp die u wilt kopen. Er zijn tegenwoordig vele verschillende soorten bollen beschikbaar, niet te vergeten een grote grote selectie van LED strips, panelen en schijnwerpers. Als u tevreden bent met de vorm van uw huidige gloeilamp, zoeken dan naar een visueel vergelijkbaar model online of bij uw lokale winkel.

http://www.leds-depot.nl/

Glazen Huis

De term glazen huis, is misschien niet zo positief bedoeld, toch woont uiteindelijk iedereen in bepaalde mate in een huis van glas. Want glas is erg decoratief en omdat er zoveel mogelijkheden zijn om glas te bewerken, kun je er thuis een rustieke of kunstzinnige sfeer mee creëren.

Glazen entree

Stelt u zich eens voor, u steekt de sleutel in de voordeur. In de voordeur heeft u glas-in-loodglas laten zetten. Of u heeft er een mooie afbeelding op laten graveren. Bijvoorbeeld van een bloemenrank of misschien wel uw eigen naam of afbeelding dat verwijst naar uw achternaam. Uw naam is bijvoorbeeld Molenaar. Dan staat een gegraveerde afbeelding van een molen toch prachtig in het raam van uw voordeur. Of misschien heeft u een mooie glaspui naast uw voordeur waar u de afbeelding in heeft laten zetten. Het voordeel is niet alleen dat u een originele entree heeft, maar ook dat u geen direct inkijk meer heeft. U betreedt de hal waar u tegen een van de wanden glas appliqué heeft laten plaatsen. U maakt meteen een kunstzinnig statement wanneer u gasten in uw woning ontvangt.

Glazen keuken

U begeeft zich in de keuken. Als keukenachterwand heeft u een spiegel, of een glazen wand met een tint of afbeelding. U heeft een mooie foto van uw favoriete vakantiebestemming op het glas laten printen. Nooit eerder was koken zo’n ontspannende bezigheid en bovendien is uw keuken snel weer schoon. U kijkt naar buiten. De zon schijnt fel, maar het isolatieglas met de speciale coating houdt de hitte buiten.

Glazen woonkamer

Het is avond en u wilt met uw geliefde romantisch genieten op de bank met een goed glas wijn. De ramen in uw woonkamer hebben een vlakverdeling. De ruitjes maken het extra gezellig in de woonkamer. U geniet op en top, want de vlakverdeling zit tussen de glasplaten in, waardoor u zo klaar bent met ramen lappen.

Glazen badkamer

U gaat naar bed en wilt zich nog eerst douchen. De badkamer heeft een douchecel met gebogen deuren. Het bespaart ruimte en staat erg luxe. U heeft zich gedoucht en borstelt voor de spiegel uw haar door. Omdat uw spiegel verwarmd is, hoeft hem niet eerst droog of schoon te vegen.

Glazen slaapkamer

In de slaapkamer komt u helemaal tot de rust. Uw kledingkast is verborgen achter een glazen schuifwand. En voor u het weet valt u in een diepe slaap om de volgende morgen weer fris en fruitig wakker te worden in uw ‘glazen huis’. 

http://www.aaglashandel.nl/

Huur uw partytent in Enschede alleen bij de beste verhuurders

U bent binnenkort de organisator van een feestje en u heeft nog geen partytent? Dat kan natuurlijk niet! De mooiste en de beste partytenten in Enschede huurt u in zo’n geval bij ons. We weten hoe het is om een feestje te geven zonder een partytent, en dat is niet fijn. De weersverwachtingen kunnen nog zo mooi zijn, maar wanneer er ook maar één druppeltje valt tijdens het feestje of evenement dan is de dag eigenlijk al een beetje verpest. Zorg daarom voor een goede partytent in Enschede en ervaar zelf wat het allemaal aan een goed feest kan toevoegen. Zo heeft u de mogelijkheid om waardevolle spullen, zoals een mooie geluidsinstallatie, een dj-tafel of elektrische apparatuur voor de catering gewoon buiten te zetten. Dit draagt hoe dan ook bij aan de gezelligheid en de kwaliteit van het feest. We horen namelijk vaak van de gasten van onze huurders, dat de partytent zeker heeft bijgedragen aan hun beleving tijdens het feest of op het evenement. Mocht u twijfelen over de maat of de omvang van de tent dan zijn wij er hoe dan ook voor uw. Neem gerust een kijkje in de showroom en huur de tent die perfect past bij u!

http://www.weerninktenten.nl/partytent-huren-enschede/