Shakes on Wheels bij jouw op beursstand

Bij Shakes on Wheels verzorgen wij graag een gezonde smoothiebar beurs met verse smoothies op jouw beursstand. Onze ervaren bartenders zorgen voor een gezonde beursbeleving waar de gasten echt van kunnen genieten. Maar waarom zou je een smoothiebar huren voor op jouw beursstand? Bij Shakes on Wheels hebben wij gastvrije bartenders achter onze smoothiebar. En zij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en creëren een prettige sfeer. Ook kleden wij onze smoothiebar aan met vers fruit en blenders in het zicht voor een fruitige en gezonde uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de bezoekers blijven hangen bij de stand wanneer ze een verse smoothie aangeboden krijgen. Bij Shakes on Wheels kun je jouw favoriete smoothiebar kiezen zodat de smoothiebar een passende uitstraling heeft bij jou stand en bedrijf. Ook verzorgen wij in overleg met jou een passend smoothie menu. Liever fruit of toch groente? Of een speciale kleur die past bij jouw event of bedrijf? Bij Shakes on Wheels kan het allemaal. Maar smoothies zijn niet het enige wat je bij je smoothie bar kunt bestellen. Bij Shakes on Wheels kun je ook extra’s toevoegen aan de smoothiebar zoals bijvoorbeeld kleine koffie catering, healthy hapjes, borrel of cocktails. Zo is er voor iedereen en ieder event een passend menu en opties die je kunt toevoegen. Shakes on Wheels is al ervaren als beurspartner. Shakes on Wheels heft namelijk al namens veel bedrijven verse smoothies gemaakt op verschillende beurzen. Wij hebben dan ook ruime ervaring op alle grote beurslocaties van Nederlands zoals Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam, MECC Maastricht, Ahoy Rotterdam etc. Wij zijn gewend in alle situaties strakke service te leveren. Kijk voor meer informatie op onze website. En voor een offerte of contact kun je ook alle gegevens vinden op de website van Shakes on Wheels. Neem gerust contact op als je vragen hebt of voor de eventuele mogelijkheden. 

Een echte eyecatcher in je keuken

Een echte eyecatcher in je keuken

Op televisie zie je ze steeds vaker, schitterende keukenmachines in kookprogramma’s. Bij Heel Holland Bakt gebruiken de kandidaten de hele tijd van die mooie keukenmachines om de lekkerste baksels en prachtigste lekkernijen mee te maken. Ook bij programma’s op 24 Kitchen zie je vaak van die mooie keukenmachines in de keuken staan en zelfs als ze de keukenmachine niet gebruiken dan is het nog steeds een mooi en opvallend accessoire in de keuken. 

Dankzij de programma’s op tv krijg je een aardige indruk van wat je met een keukenmachine kan maken en hoe handig zo’n keukenmachine is. Een keukenmachine is een absolute “wannagive” want het is echt een prachtig cadeau voor in de keuken. Naast de mooie en eyecatching keukenmachine krijg je ook ontzettend veel hulpstukken bij je keukenmachine. Hierdoor is het niet alleen een mooie toevoeging voor de uitstraling van je keuken maar ook ideaal om thuis lekker in de keuken bezig te zijn. 

 

Welke keukenmachine moet ik kopen?

Een van de bekendere merken is Kenwood. Deze keukenmachines zijn qua vorm en kleur erg mooi, ze zijn niet alleen strak en modern maar ook elegant en erg betrouwbaar. Kenwood maakt al jarenlang keukenmachines van zeer goede kwaliteit. De machines zijn gemakkelijk in gebruik, eenvoudig schoon te maken en zien er fantastisch uit. Niet geheel onbelangrijk is dat de Kenwood keukenmachines in de markt ook bekend staan vanwege de beste prijs-kwaliteit. Oftewel je krijgt echt een heel goede keukenmachine voor je geld. Online zie je ook dat de Kenwood keukenmachines bij de verschillende verkopers zeer goede reviews krijgen en er bestaat een ware Kenwood community die elkaar helpt met tips en tricks om het maximale plezier uit de keukenmachine te halen. 

Waar koop ik het goedkoopst een Kenwood keukenmachine?

Er zijn zeer veel verschillende aanbieders waar je online terecht kunt voor de keukenmachines van Kenwood. Op martijnvanroon.nl is een ruim aanbod van allerlei keukenmaterieel te vinden en ook alle Kenwood keukenmachines zijn hier te vinden en te koop tegen de beste prijzen. Op de website is het regelmatig  Sale en tijdens die periodes koop je de mooiste Kenwood keukenmachines of andere mooie keukenspullen tegen de laagste prijzen in de markt. 

Van hobbykok naar tv-chef

Nadat jij je wannagive in je keuken hebt geinstalleerd en lekker aan de slag bent gegaan om de leukste recepten te maken op een druilerige zondag of in de avonduren, zul je vanzelf merken dat je er steeds beter in gaat worden. Voor je het weet heb je alle mogelijkheden en functionaliteiten van de keukenmachine uitgeprobeerd en sta je te popelen om jezelf in te schrijven voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. JE zou niet de eerste hobbykok zijn die ineens een BN’er is geworden dankzij de bak- en kookkunsten. 

https://martijnvanroon.nl