Verschillende soorten Astrologie

De meesten van ons voelen zich vaak slecht over dingen die niet op hun plaats komen en een of het ander gebeurt bij ons dat niet goed voelt. We vragen ons af waarom zoiets ons is overkomen. De vader van mijn beste vriend is een astroloog en hij vertelt pech bij ons vanwege fouten in onze horoscoop. Zijn vader zegt echter dat astrologie allerlei problemen kan oplossen, of het nu gaat om financiële, persoonlijke, huwelijks- of werkproblemen. Astrologie is een wetenschap die inhoudt dat je de posities van de zon, de maan en de sterren bestudeert op het moment van je geboorte. Een astroloog bestudeert de posities nauwkeurig en voorspelt op basis van dezelfde uw toekomst.

Verschillende soorten astrologie

Indiase astrologie

Het is ook bekend als Jyotishi of de maan astrologie. Indiase astrologie wordt ook Vedische astrologie genoemd, omdat deze is ontstaan uit de Veda’s. Indiase astrologie heeft 12 sterrenbeelden waaronder Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen.

In de Veda’s is er melding gemaakt van de 4 elementen die vuur, water, aarde, en lucht zijn. Een Indiase astroloog neemt al deze 4 elementen in overweging bij het bestuderen van een horoscoop. Je astroloog zal een kalender volgen op basis van sterrenbeeld met de maan in het midden om je toekomst te voorspellen. Het is omdat, zoals gezegd, de maan de menselijke geest en emoties beheerst.

Westerse astrologie

De westerse astrologie, in tegenstelling tot zijn Indiase tegenhanger, draait om de beweging van de zon. Westerse astrologie volgt op Tetrabiblos van Ptolemaeus. Dit type astrologie staat voor 13 sterrenbeelden van de dierenriem. Naast de 12 sterrenbeelden is Ophiuchus ook een teken in de westerse astrologie.

Tropische astrologie

Wanneer u de toekomst van een persoon voorspelt op basis van de locatie van de aarde van de zon en andere planeten, is het tropische astrologie.

Arabische en Perzische astrologie

Dit type astrologie ontstond voor het eerst in het oude Mesopotamië. Volgens de Arabische astrologie worden elke man of vrouw geboren met 12 wapens op het moment van hun geboorte. Deze wapens zijn er in drie sets, elk bestaande uit vier wapens. Ze helpen een individu om de nadelen in hun leven te overwinnen. Een wapen kan echter niet van tevoren onze bestemming bepalen. Aan de andere kant kun je je lot zo veranderen en groeien door tijdens je leven je wapens te veranderen.

De andere soorten astrologie zijn relatie astrologie, medische astrologie, Nadi-astrologie en financiële.

Wanneer u iets slechts onder ogen moet zien of denkt dat iemand u heeft vervloekt, kunt u een astroloog bezoeken. Hij zal uw problemen begrijpen en u helpen om uw problemen te overwinnen. Veel mensen zijn geëvolueerd in hun leven door hun financiële, interpersoonlijke, huwelijks- en andere problemen gemakkelijk te overwinnen door naar een goede astroloog te gaan. Hij zal de volledige controle over u en uw partner hebben en alle pech genezen om vrede in uw leven te brengen.

Bron:
Zodiac Horoscoop | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/

Het beschermen van je haar

De zon is fijn en heerlijk warm. We kunnen er allemaal van genieten in de zomer. Het zonnetje is dan ook uitnodigend en geeft ons het gevoel en het idee dat we wat moeten doen. Lekker in de zon liggen, gaan zwemmen, op een terrasje zitten of gewoon lekker een rondje door het park lopen. Wat we soms vergeten is dat ons lichaam niet is gemaakt om lang in de zon te liggen. De combinatie van de grote hoeveelheid uv-straling en warme temperaturen kunnen slecht zijn voor het menselijk lichaam. Het is daarom in de zomer belangrijk dat we goed voor ons zelf zorgen. We moeten ons insmeren met zonnebrand, aftersun en genoeg koud water drinken om er voor te zorgen dat ons lichaam op de juiste temperatuur blijft. Maar wist je dat je ook je haar moet beschermen tegen de zon? In dit artikel lees je waarom.

Haar is iets heel kwetsbaars. In de zon liggen we graag bij het zwembad of op het strand. Het zoutwater van de zee en het chloor water uit het zwembad kunnen ons haar verkleuren en uitdrogen. Sommige mensen met blond haar dat geverfd is krijgen groen haar van chloor water. De uv-straling verlicht het pigment in ons haar en dat zorgt ervoor dat het van kleur veranderd en lichter wordt. Je haar gaat hierdoor pluizen, splijten en het breekt af. 

De zon verergert dit. Om dit te voorkomen kan je een hoef of een pet kopen. Het houdt de uv-straling van je hoofd haalt en zorgt ervoor dat je haar beschermd wordt. Hiernaast ben je beter beschermd tegen een zonnestreek. Koop wel een pet die functioneel is. Als je een pet koopt om je hoofd te beschermen is een cap kopen verstandiger dan een trucker pet kopen. Op deze manier zorg je ervoor dat je hoofdhuid en jaar gezond blijft, ook in de zomer.

https://www.snapbacks.nl/

Een longboard voor beginners uitzoeken bij de specialist

De specialist kan je helpen bij het uitzoeken van een longboard voor beginners. Zo is het belangrijk om te letten op de stabiliteit van het board. Een stabieler board heeft een lager zwaartepunt, waardoor je lager bij de grond staat. Een drop-down, drop-through of double dropped board zijn goede voorbeelden van stabiele longboards omdat de wielen naast het deck gemonteerd zijn en het deck dus lager is. Voor beginners is het fijn om een groot deck te hebben, zodat je makkelijk je voeten kwijt kan en makkelijker kan blijven staan. Vergeet ook niet om te denken aan bescherming. Veiligheid staat immers voorop. Bescherm jezelf met een helm, knie- en elleboogbeschermers en handschoenen. Deze zijn te vinden op Skateboard Webshop. Alle bescherming van Skateboard Webshop zijn CE- gecertificeerd.

Kies een longboard voor beginners van goede kwaliteit 

Wil je een ruim assortiment met betaalbare longboards van goede kwaliteit hebben? Kom dan naar de Skateboard Webshop. De Skateboard Webshop heeft een assortiment voor beginners waar je verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je van tevoren al weet welke discipline je wilt gaan ontwikkelen is het handig om een longboard voor beginners aan te schaffen die deze discipline het best ondersteund. Wanneer het doel is om vooral lange afstanden te gaan rijden, is een dropped longboard met grote wielen aan te raden. Wil je meer dan alleen cruisen? Ga dan voor een kicktail board. Voor beginners is dit board een goede basis om trucjes te leren.

Experimenteren met een longboard voor beginners 

Waar wil jij mee beginnen wanneer je een longboard voor beginners hebt uitgezocht? Met een longboard kan je cruisen, downhillen, freestylen, dansen en lange afstanden rijden. Cruisen betekent eigenlijk van A naar B rijden. Cruise bijvoorbeeld van huis naar school. Bij downhillen race je naar beneden wat voor een enorme kick zorgt. Bij freestylen zijn de wielen erg belangrijk. Kies voor wielen met een ronde lip of wanneer je meer grip wil, is het aan te raden om te kiezen voor wielen met een square lip. Ook de manier waarop de wielen aan het board gevestigd zijn, is belangrijk. Voor beginners is dropthrough zeer geschikt. Dansen komt uit de surfsport en houdt in dat je naar voor en achter loopt om snelheid te maken, te minderen of om bochten te maken. Lange afstanden, of te wel Long distance Pumping (LDP) doe je door middel van pompen. Hiervoor is een top-mount longboard voor beginners geschikt. Op Skateboard Webshop vind je gegarandeerd een kwalitatief goed longboard voor beginners. 

Verkoop uw verzameling bij gespecialiseerde munt- en postzegelhandel

Het kan voorkomen dat u uw verzameling van munten, postzegels of penningen beu bent. U kijkt steeds minder om naar uw waardevolle collectie. Misschien heeft u inmiddels een andere hobby gevonden en hierdoor heeft u de interesse in uw verzameling verloren. Het zou zonde zijn om uw verzameling zomaar weg te gooien. Vaak is een verzameling aan postzegels, munten of penningen namelijk erg waardevol. Breng daarom eens een bezoek aan Postzegel en Munthandel Insulinde aan de Laan van Meerdervoort 251 in Den Haag. U kunt bij deze speciaalzaak namelijk niet alleen terecht voor de aankoop van verzamelartikelen, maar ook voor het taxeren en het verkopen van uw collectie.

Vul uw postzegelverzameling aan met klassieke postzegels

Bij een gespecialiseerde munt- en postzegelhandel in Den Haag vindt u alles voor verzamelaars. Ideaal voor degene die de meest populaire hobby van Nederland uitoefenen, postzegels verzamelen. mensen zijn gefascineerd door de prachtige opdrukken van postzegels. Hierbij zeggen postzegels veel over wat er allemaal speelt in de samenleving in een bepaalde periode. Zo bouwt u door het verzamelen van postzegels niet alleen een mooie verzameling op, maar leert u ook veel over de geschiedenis. Dit maakt het verzamelen van postzegels tot een waardevolle hobby. Ontbreken er binnen uw verzameling nog bepaalde postzegels, dan kunt u hiervoor naar een speciale winkel, zoals Postzegel en Munthandel Insulinde in Den Haag. Bij deze specialist vindt u klassieke postzegels van tientallen jaren geleden en kunt u zelfs terecht voor bijzondere exemplaren.

Alle benodigdheden voor verzamelaars vindt u bij Postzegel en Munthandel Insulinde

Verzamelt u postzegels? Dat is een mooie en waardevolle hobby. U leert erdoor enorm veel over de geschiedenis en doet deskundigheid op in een bepaald gebied. Het is daarom zeker niet gek dat het verzamelen van munten en/of postzegels tot de meest populaire hobby’s behoort in Nederland. Wilt u ook graag uw postzegelverzameling starten? Dan vindt u bij Postzegel en Munthandel Insulinde, dé speciaalzaak voor verzamelaars, alles wat u nodig heeft. Zo vindt u er albums, albumbladen en munthouders voor het bewaren van uw verzameling. Ook vindt u er loepen, pincetten en allerlei andere artikelen om met zorg om te gaan met uw verzameling. Met de juiste toebehoren gaat u meteen succesvol van start met uw verzameling.

Welke 3d pennen zijn nu goed

Nu er steeds meer mensen de 3d printer pen hebben ontdekt is het aanbod van de 3d pen enorm toegenomen. Er zijn verschillende bekende merken als 3Doodler, Myriwell, scribbler, 3D simo, YAYA, Sunlu, Lix, XWZprinting, 3d-Tech en nog veel meer. Welk merk is nu goed en welke functionaliteit heeft de 3d pen nu nodig. Naast het feit dat er meerdere generaties van 3d pennen zijn is het ook belangrijk om te weten dat veel merken ook veel te maken hebben met imitatie modellen. Los van de wisselende mogelijkheden van de modellen zijn er ook enorme prijsverschillen. Neem dus de tijd om een goed model te kiezen bij de juiste aanbieder na het lezen van dit artikel.

Veel nieuwe mogelijkheden

Er is in de laatste 6 maand veel ontwikkelingen geweest bij de 3d pen. Zo zien we dat de modellen dunner worden. Dunnere 3d pennen die natuurlijk beter zijn te hanteren dan de eerste modellen die nogal onhandig waren om te hanteren. De dikte gaat overigens ook samen met een goed binnenwerk. Het binnenwerk is erg belangrijk voor een 3d pen aangezien het nog wel eens voorkomt dat een 3d pen verstopt kan raken. De laatste modellen hebben een beter binnenwerk en hebben hierdoor minder vaak problemen. Ook is het tegenwoordig mogelijk om de doorvoer van het filament volledig automatisch te laten plaatsvinden. Het voordeel hiervan is vooral ook gelegen in het gemak bij het tekenen. Ook is het gebruik van een led display een verbetering aangezien we o.a. de temperatuur beter kunnen monitoren.

Waar op letten bij de aankoop van een 3d pen

Wanneer we kijken naar de verschillende online aanbieders is er een verschil tussen webshops die een professioneel aanbod hebben en amateur aanbieders. Let op voor imitatie en kies voor een juist model waar je lang plezier van zult hebben. Bij 3d pen club vindt je een groot aanbod en kun je naast handige tips ook veel modellen

Wat is een filament voor een 3d pen?

Wil je een 3d pen kopen dan heb je ook filament nodig. Filament is het plastic waar je 3d modellen mee maakt. Het zijn strengen plastic van 1.75 mm dik en bestaan er in allerlei kleuren. Er zijn 2 soorten filamenten: ABS en PLA. Bij sommige pennen kan je alleen werken met ABS filament. Nieuwere 3d pennen werken met zowel ABS als PLA. Let er dus op met welk filament je pen kan werken als je filamenten aanschaft. Het verschil zit hem niet alleen in de samenstelling van het plastic, maar ook in de temperatuur waarmee je moet werken.

ABS filament

De allereerste 3d pennen werkten alleen op ABS filament. ABS is een plastic dat is gemaakt van aardolie. Helaas ruik je dat ook als je ermee werkt. Het is dus sterk aan te bevelen te zorgen voor goede ventilatie. ABS is een plastic soort die we veel om ons heen zien. Zo wordt bijvoorbeeld praktisch al het speelgoed van ABS gemaakt. Dat komt omdat het erg sterk is. Maar ook in onze auto zit veel ABS verwerkt, bijvoorbeeld in het dashboard. ABS vervormt namelijk niet bij warmte. ABS smelt bij een temperatuur tussen de 210 en 250 graden Celsius.

PLA filament

PLA filament kan in de nieuwere generatie pennen worden gebruikt. PLA is een organisch materiaal wat gemaakt is uit rietsuiker en mais. De geur die eraf komt wordt ook wel omschreven als popcorn-achtig. Alhoewel PLA wat brozer is dan ABS, is het voor hobbymatige doeleinden uitstekend geschikt. De temperatuur van de pen moet tussen de 175 en 215 graden Celsius zijn om PLA te laten smelten. Dat is dus aanzienlijk lager dan bij ABS. Zowel bij ABS en PLA is er volop keuze in kleuren. Ook zijn er ‘glow in the dark’ versies; filament dat licht geeft in het donker en fluorkleuren.

https://www.goedkope3dpen.be/product-categorie/filament/

Verschillende filamenten voor verschillende 3d pennen

Als specialist in 3d pennen krijg ik vaak vragen die telkens terug komen. Een ervan gaat over filamenten. Filamenten zijn de plastic vullingen in de 3d pen. Het ziet eruit als draad dat tijdens het werken met de pen in gesmolten vorm uit de punt komt. Er zijn twee filamenten, dus 2 soorten plastic, die gebruikt worden bij het maken van 3d modellen met een printerpen: ABS en PLA.

ABS filament

ABS is het meest gebruikte filament. Dit soort plastic zie je overal om je heen: er wordt speelgoed van gemaakt en bijvoorbeeld het dashboard van je auto is van ABS. Het materiaal is sterk en breekt niet maar zo, waardoor het lang mee gaat. Bovendien kan ABS goed tegen de warmte en smelt het niet snel. Het is gemaakt van aardolie. Een nadeel van ABS is dat het niet lekker ruikt wanneer het gesmolten uit de 3d pen komt. Er zijn talloze kleuren ABS filament te koop. Je kan ze los per kleur kopen of een compleet pakket met 20 verschillende kleuren. Ze zitten meestal op een rolletje van 5 meter. Heel leuk zijn de glow in the dark kleuren, deze geven licht in het donker. ABS filament gaat smelten als het tussen de 210 en de 250 graden wordt verhit.

PLA filament

PLA filamenten kunnen alleen worden gebruikt bij geavanceerde 3d pennen. Omdat het is gemaakt van maïs en rietsuiker, ruikt PLA als het smelt naar popcorn en dat is lekker! PLA is brozer dan ABS en kan ook niet goed tegen hitte. Daarom gaat het sneller kapot. Ook loop je eerder kans op een verstopte printnozzle bij het gebruik van PLA. De keuze in de verschillende PLA filament kleuren is wat beperkter. Ook hier kan je de filamenten per kleur kopen of in een pakket.

https://www.goedkope3dpen.nl/product-categorie/filament/

Passie voor radio

Armin van Buuren hoort tot de grootste dj’s van de wereld maar naast het maken van muziek heeft hij ook een passie voor radio maken. Hij presenteert al zo’n 14 jaar de radioshow ‘A State of Trance’ en doet dit echt met enorm veel plezier. Recentelijk maakte hij echter zijn debuut als medepresentator van de Top 40 bij radio 538. Dit populaire programma wordt al jaren gepresenteerd door Jeroen Nieuwenhuize maar hij vond het natuurlijk een enorme eer om de show samen met Armin van Buuren te gaan presenteren. De Top 40 is al decennia lang het meest beluisterde programma van de radio. Bij deze cijfers wordt ook rekening gehouden met de luisteraars via internetradio.

Armin van Buuren is ook weer in de hitlijst terug te vinden met zijn productie ‘Another You’ die hij samen met Mr. Probz maakte. Deze single werd al eerder door radio 538 als alarmschijf gebombardeerd. Dit houdt in dat de single een week lang extra vaak gedraaid wordt op de radiozender. De keuze voor deze single was ook niet zo gek want nadat de single op Spotify verscheen werd de plaat binnen een week al meer dan vier miljoen keer beluisterd. De verwachting is dan ook dat deze single in meerdere landen tot grote hoogten zal stijgen in de hitlijsten.

Armin van Buuren is op meerdere vlakken actief want zo heeft hij bijvoorbeeld ook een eigen platenlabel. Dit label heet Armada Music en werd door hem opgericht in 2003. Het label brengt muziek uit van genres als house, trance en techno. Enkele bekende artiesten die onder dit label werken zijn Paul van Dyk, Paol Oakenfold en Max Graham. Bij de International Dance Music Awards wist het al vier keer de prijs voor ‘Best Global Record Label’ te winnen. Daarnaast is het Youtube kanaal van dit label ook erg goed bekeken

http://www.radioguide.fm

Bubbelbad taxi en bioscoop

Voor het WK introduceert Hot Tub Movie Club in samenwerking met TCA ‘s werelds eerste WK-bubbelbadtaxi. Een TCA-taxi met een jacuzzi die volledig uitgerust is met biertap en flatscreen waarop de kwartfinale tegen Costa Rica in de buitenlucht kan worden bekeken.

Initiatiefnemer Joep Verbunt die onlangs Nederlands eerste bubbelbadbioscoop (Hot Tub Movie Club) heeft georganiseerd met 22 Softubs: “Zaterdag 5 juli geven wij acht voetbalfans de mogelijkheid om de WK-wedstrijd op een ultieme manier te beleven. Degene met de leukste locatie, mits haalbaar, mag gratis gebruik maken van de bubbelbadtaxi. De bubbelbadtaxi kan op elke denkbare plek worden opgesteld. Zelf hebben wij het gisteren bij het Rijksmuseum getest. De hot tub, gemaakt van een gerecyclede watertank is een uniek exemplaar die we speciaal voor het WK door kunstenaar Arend Groosman hebben laten ontwerpen.”   TCA marketing manager Sanne Takman: “Aan deze unieke WK-actie wilden wij graag meewerken. Normaal gesproken brengt een TCA-taxi je al op een prettige manier naar je plek van bestemming, maar op deze manier is het natuurlijk extra ontspannen. Want hoe leuk is het dat je door de inzet van een van onze taxi’s op een toffe locatie ergens in Amsterdam naar de kwartfinale Nederland-Costa Rica kan kijken. En dat ook nog vanuit een bubbelbad. De ultieme beleving van het WK in mijn ogen. In samenwerking met Hot Tub Movie Club is ‘s werelds eerste bubbelbad taxi dus een feit geworden.”

Als je komende zaterdag wil worden opgehaald door ‘s werelds eerste bubbelbad taxi om vervolgens met 7 vrienden de kwartfinale in een hot tub te bekijken. Bubbelbad bioscoop Begin volgende maand kun je, net al sin Londen, een filmpje pakken terwijl je met je vrienden in een lekker bubbelbad ligt. In navolging op het grote succes in Londen heeft Amsterdam ook zijn eerste tijdelijke bubbelbad bioscoop gehad. Van 6 tot en met 9 maart kon je je, samen met vijf vrienden onderdompelen in één van de 21 bubbelbaden van de Hot Tub Movie Club. Hiermee is het direct ook het grootste hot tub evenement ooit georganiseerd. Om de ultieme bioscoopervaring waar te kunnen maken is ook gedacht aan een ober-service tot aan de jacuzzi en verschijnt de film op twee bioscoopschermen. A-fIlm Benelux beet 6 maart het spits af met de film première van Best Night Ever.

https://www.sunspabenelux.nl

Speeddating: ook bij jou in de buurt en vaker dan je denkt!

Op 1 avond minstens 7 singles uit je eigen buurt en van jouw leeftijd ontmoeten, dat is kort gezegd waar speed dating Flashdate voor staat. Tijdens zo’n speeddate ga je met elk van hen kort kennismaken. Na de avond kan je via de website aanduiden wie je graag beter wil leren kennen en enkel wanneer de interesse wederzijds is, worden contactgegevens uitgewisseld.

Je ontmoet dus niet alleen een heleboel vrijgezellen uit jouw regio en van jouw leeftijd, je bent ook gerust dat je vrijuit met iedereen kan praten en dat enkel mensen die je écht interesseren nadien nog contact met je kunnen opnemen. Je hebt met Ready2date dus niets te verliezen en het wordt ongetwijfeld ook een leuke avond uit vol gezellige babbels.

Als je je afvraagt waar en wanneer speeddating doorgaat, dan is er goed nieuws. Speeddating wordt vaker en dichter bij jou thuis georganiseerd dan je denkt. Bijna elke dag is er op 1 of meerdere Vlaamse locaties tegelijkertijd speeddating te ontdekken. Zo kan je bijvoorbeeld komen speeddaten in Gent, Antwerpen, Brugge, Mechelen, Leuven, Hasselt, de Kempen (Lille) of in regio Brussel (Meise).

Denk vooral niet dat speeddaten plaatsvindt in groezelige achterkamertjes, want we kiezen steevast trendy cafés en restaurants uit op een herkenbare plaats in het stadscentrum. De avond zelf gaat door in een aparte en discrete ruimte, maar na de speeddate blijf je vast nog wel even plakken en napraten aan de bar.

Neem een kijkje op de website voor Speeddating België en ontdek hoe vaak er een speeddate bij jou in de buurt wordt georganiseerd.

http://www.ready2date.be