Teambuilding in Limburg? Hier moet je zijn!

Ben jij aan de beurt om een teamuitje te verzinnen voor je vrienden, collega’s of familie? Dan hebben wij dé tip voor jou! Het is leuk, spannend en uniek, wat wil je nog meer?! Je wilt vast wel weten waar we het over hebben. Het allerleukste en meest bijzondere teambuilding in Limburg is lasergamen in de grotten van Valkenburg! Een super leuke ervaring die je nog lang zal herinneren.

Lasergamen in de grotten van Valkenburg

Het is spannend, het is gezellig en het is leuk voor jong en oud. Lasergamen in de grotten is toch net even iets dat in een groot gebouw. Je begint met een instructie over de grotten en hoe het laser gamen in zijn werk gaat. Je wordt in teams verdeeld en dan kan het spel eindelijk beginnen. In de donkere ondergrondse gangen, prachtig verlicht in allerlei kleuren, ga je de strijd met elkaar aan. Dit is echt een unieke ervaring die iedereen in je team gegarandeerd fantastisch zal vinden.

 

Dit kan je nog meer doen tijdens de teambuilding in Limburg

Je teambuilding in Limburg zit er na het lasergamen nog niet op. Je kunt nog veel meer activiteiten ondernemen. Zo kun je tokkelen van een 35 meter hoge toren, naar beneden suizen in een rodelbaan, tubing, adventure mini golf spelen en met een kabelbaan de heuvels in. Op een steenworp afstand van Valkenburg ligt de prachtige stad Maastricht. Dus als je nog niet klaar bent met je teambuilding in Limburg, dan kun je deze hier voortzetten. Je kunt er heerlijk shoppen, wandelen en eten.

https://hofdebrulle.nl/teambuilding-limburg/

Leren tekenen en wat heb je nodig om te beginnen

Wil je graag leren tekenen maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan snel verder en kijk wat je nog nodig hebt om te kunnen starten!

Uit de oude doos

Wat vaak gebeurd bij beginnende tekenaars is dat ze de standaard potloden uit hun oude tekendoos halen. Deze bieden vaak niet voldoende ondersteuning tijdens het tekenen waardoor je misschien al snel de handdoek in de ring gooit, zonde! Wil je leren tekenen, dan heb je uiteraard wat geduld en doorzettingsvermogen nodig maar wat nog belangrijker is zijn de juiste tekenbenodigdheden.

Benodigdheden

Er zijn meerdere tekenspullen die handig kunnen zijn voor je begint. Uiteraard kun je een standaard kladblok of A4 vel gebruiken maar er zijn ook speciale tekenblokken waar je al je ontwerpen in kunt bewaren. Ook nog eens leuk om te zien hoe je bent begonnen en hoe je jezelf verder hebt ontwikkeld! Daarnaast zijn er nog andere benodigdheden, denk aan een goede potlood en gum (let op! De standaard gele potloden met gum geven vaak strepen achter en gummen niet goed). Wat handig kan zijn als je veel tekent of daarnaast ook vaak leest is een tekentafel, deze zijn vaak in hoogte verstelbaar en kun je dus ook gebruiken als leesboek houder.

Ontspanning

Daarnaast leuk om te weten wat de voordelen van tekenen nou eigenlijk zijn, dit kan je wellicht extra motivatie en een steuntje in de rug geven om te starten! Door creatief bezig te zijn focus je je op één ding waardoor er in je hoofd geen ruimte is voor andere zaken op dat moment. Dit geeft veel rust en ontspanning en resulteert in een leger hoofd.

https://www.schildersezel-enzo.com/product-category/tekenbenodigdheden/

Steeds meer mensen kiezen voor yoga

In het dagelijks leven ervaren heel veel mensen stress en prestatiedruk. Het is belangrijk voor deze mensen om dit af en toe goed te ventileren. Dit kan bijvoorbeeld door te wandelen, te mediteren, opstap te gaan of bijvoorbeeld te sporten. Belangrijk is om zowel fysiek als geestelijk goed te ontspannen. Wanneer je twee vliegen in een klap wilt slaan dan kun je kiezen voor yoga. Bij yoga ben je namelijk zowel fysiek als geestelijk bezig om te ontspannen. Yoga is dus goed voor je en bespaart je bovendien ook nog eens tijd. Omdat er mensen zijn die nog altijd niet overtuigd zijn van effect van yoga volgen er nu een aantal redenen waarom yoga goed voor je is. Daarnaast vertellen we je hoe love generation hier bij kan helpen.

Waarom is yoga goed voor je?

Als eerste zorgt yoga voor betere spieren. Doordat er namelijk heel veel verschillende oefeningen zijn kun je een groot deel van de spieren in je lichaam trainen. Door goed te trainen versterk je deze spieren. Daarnaast zorgen de oefeningen ook voor een flexibeler lichaam. Het voordeel van een flexibel lichaam is dat het de kans op blessures afneemt. Dit zorgt er weer voor dat je beter kunt functioneren. Een derde voordeel voor je lichaam is dat de lichaamshouding verbeterd. Het voordeel van deze verbetering is dat minder fysiek ongemakken zult ervaren. Een goede lichaamshouding draagt ook bij aan de overtuigingskracht en het zelfbeeld van mensen. Wanneer jij namelijk ingezakt en klein staat te vertellen is de kans groot dat mensen je minder serieus nemen. Een laatste voordeel is overigens dat je ook beter kunt slapen door yoga. Omdat je leert om ook mentaal af te schakelen spelen er minder gedachten in je slaap. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker inslaap valt. Het voordeel hiervan is dat je met een positief gevoel en uitgeslapen op staat de volgende dag.

Denk aan de yogamat!

Wanneer je wilt beginnen met yoga is het aan te raden om www.yogashop.nl te bezoeken. Een yogamat tijdens de yoga is namelijk een must. Je wilt namelijk lekker kunnen liggen en geen schaafwonden en blauwe plekken oplopen tijdens de oefeningen. Een mat die voor comfort zorgt tijdens de yogaoefeningen is de love generation mat. Deze matten zijn extra dik en dempen de vloer wanneer jij op de grond je oefeningen doet.

https://www.yogashop.nl/nl/brands/love-generation/

Jaarhoroscoop Tweelingen 2021 Deel 1

Jaarhoroscoop Tweelingen 2021

2021 belooft een bewogen en verrassende periode te worden voor Tweeling. Je zou dit jaar veel meer van je passies genieten in vergelijking met de voorgaande periodes. Sommige van jouw ideeën zouden nu het licht van de dag zien. Een goed moment om je intellect en communicatieve vaardigheden te tonen. Het jaar zou je helpen om je innerlijke potentieel te realiseren, je zou spiritueel worden opgetild.
Hoewel de dingen om je heen soms moeilijk kunnen worden, kunnen jouw wijsheid en kennis je helpen dit te overbruggen. Je zou zoals altijd rusteloos zijn, maar het jaar biedt een enorm potentieel om je energie op een positieve manier los te laten. Een goed moment om terug te gaan naar de basis en je vaardigheden te verbeteren.

Liefdeshoroscoop Tweelingen 2021

Dit jaar zouden je romantiek en passies behoorlijk hoog oplopen. Partners zouden behoorlijk onder de indruk van je zijn! De planeten van de liefde, namelijk Mars en Venus, begeleiden je het hele jaar door in je liefdesleven. De single Tweeling zou hun soulmate vinden. Degenen die al getrouwd zijn of een toegewijde relatie hebben, zouden deze periode stabiel ervaren. Vrede en harmonie zouden heersen in je echtelijke leven.

Wees zoals altijd communicatief, anders zou je verkeerd worden begrepen. Een openhartig gesprek van hart tot hart zou af en toe alle wolken wegnemen die rondhangen en je relatie of huwelijk ontsieren. Een goed moment voor de single Tweeling om te flirten en te genieten van liefdesgeluk. Streef echter niet naar plezier op korte termijn, maar zoek in plaats daarvan naar een vaste en stabiele metgezel. Jouw assertiviteit en liefde voor onafhankelijkheid kunnen wat spanningen in je liefde of huwelijk veroorzaken. Vergevensgezindheid en toegeven aan je partner kan een hoop oplossen, denk niet dat je daarin onderdanig bent.

Gebruik dit jaar om je relatie met je partner te verdiepen. Sommige avonturen met je partner kunnen in dit opzicht soms helpen. Opoffering van jouw kant zal je geen pijn doen, maar dit zou je band juist versterken. Deze periode kan, voor sommige Tweeling mannen, een vriendschap in liefde of huwelijk veranderen.

Gezondheidshoroscoop Tweelingen 2021

2021 zou een heel goede periode zijn voor de algemene gezondheid van Tweeling. Hoewel je je het afgelopen jaar uitgeput en moe had gevoeld, zou je dit jaar op je best zijn dankzij de steun van Mars. De planeten zouden je helpen om vast te houden aan een uitgebalanceerd dieet en een gezond trainingsregime.

Er zijn dit jaar geen grote planetaire afstemmingen die zich bemoeien met je algemene gezondheid en welzijn. Zo kunt je genieten van een periode van rust en verjonging. Kies een sport die je leuk vindt om te beoefenen. Houd je sociale en morele waarden in stand. Hoewel Saturnus je gezondheid af en toe zou kunnen aantasten, zou je immuniteit je er doorheen helpen.

Aangezien stress en spanning in deze periode minder uitgesproken zijn, zouden jr zenuwstelsel en spijsvertering, die meestal zwak zijn, nu juist in orde zijn. Geniet echter niet van te pittig eten. Het zou verstandig zijn als je meer verse producten zou nemen in plaats van je toevlucht te nemen tot bewerkte voedingsmiddelen. Wees bereid om af en toe een aantal medische noodkwesties voor gezinsleden te behandelen.

Bekijk ook:
Sterrenbeeld Ram | Sterrenbeeld Stier | Sterrenbeeld Tweelingen | Sterrenbeeld Kreeft

https://zodiac-horoscoop.nl/

Verschillende soorten Astrologie

De meesten van ons voelen zich vaak slecht over dingen die niet op hun plaats komen en een of het ander gebeurt bij ons dat niet goed voelt. We vragen ons af waarom zoiets ons is overkomen. De vader van mijn beste vriend is een astroloog en hij vertelt pech bij ons vanwege fouten in onze horoscoop, bv. Horoscoop Ram of Horoscoop Stier. Zijn vader zegt echter dat astrologie allerlei problemen kan oplossen, of het nu gaat om financiële, persoonlijke, huwelijks- of werkproblemen. Astrologie is een wetenschap die inhoudt dat je de posities van de zon, de maan en de sterren bestudeert op het moment van je geboorte. Een astroloog bestudeert de posities nauwkeurig en voorspelt op basis van dezelfde uw toekomst.

Verschillende soorten astrologie

Indiase astrologie

Het is ook bekend als Jyotishi of de maan astrologie. Indiase astrologie wordt ook Vedische astrologie genoemd, omdat deze is ontstaan uit de Veda’s. Indiase astrologie heeft 12 sterrenbeelden waaronder Ram, Stier, Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen.

In de Veda’s is er melding gemaakt van de 4 elementen die vuur, water, aarde, en lucht zijn. Een Indiase astroloog neemt al deze 4 elementen in overweging bij het bestuderen van een horoscoop. Je astroloog zal een kalender volgen op basis van sterrenbeeld met de maan in het midden om je toekomst te voorspellen. Het is omdat, zoals gezegd, de maan de menselijke geest en emoties beheerst.

Westerse astrologie

De westerse astrologie, in tegenstelling tot zijn Indiase tegenhanger, draait om de beweging van de zon. Westerse astrologie volgt op Tetrabiblos van Ptolemaeus. Dit type astrologie staat voor 13 sterrenbeelden van de dierenriem. Naast de 12 sterrenbeelden is Ophiuchus ook een teken in de westerse astrologie.

Tropische astrologie

Wanneer u de toekomst van een persoon voorspelt op basis van de locatie van de aarde van de zon en andere planeten, is het tropische astrologie.

Arabische en Perzische astrologie

Dit type astrologie ontstond voor het eerst in het oude Mesopotamië. Volgens de Arabische astrologie worden elke man of vrouw geboren met 12 wapens op het moment van hun geboorte. Deze wapens zijn er in drie sets, elk bestaande uit vier wapens. Ze helpen een individu om de nadelen in hun leven te overwinnen. Een wapen kan echter niet van tevoren onze bestemming bepalen. Aan de andere kant kun je je lot zo veranderen en groeien door tijdens je leven je wapens te veranderen.

De andere soorten astrologie zijn relatie astrologie, medische astrologie, Nadi-astrologie en financiële.

Wanneer u iets slechts onder ogen moet zien of denkt dat iemand u heeft vervloekt, kunt u een astroloog bezoeken. Hij zal uw problemen begrijpen en u helpen om uw problemen te overwinnen. Veel mensen zijn geëvolueerd in hun leven door hun financiële, interpersoonlijke, huwelijks- en andere problemen gemakkelijk te overwinnen door naar een goede astroloog te gaan. Hij zal de volledige controle over u en uw partner hebben en alle pech genezen om vrede in uw leven te brengen.

Bron:
Sterrenbeeld | Horoscoop Tweeling

https://zodiac-horoscoop.nl/

Het beschermen van je haar

De zon is fijn en heerlijk warm. We kunnen er allemaal van genieten in de zomer. Het zonnetje is dan ook uitnodigend en geeft ons het gevoel en het idee dat we wat moeten doen. Lekker in de zon liggen, gaan zwemmen, op een terrasje zitten of gewoon lekker een rondje door het park lopen. Wat we soms vergeten is dat ons lichaam niet is gemaakt om lang in de zon te liggen. De combinatie van de grote hoeveelheid uv-straling en warme temperaturen kunnen slecht zijn voor het menselijk lichaam. Het is daarom in de zomer belangrijk dat we goed voor ons zelf zorgen. We moeten ons insmeren met zonnebrand, aftersun en genoeg koud water drinken om er voor te zorgen dat ons lichaam op de juiste temperatuur blijft. Maar wist je dat je ook je haar moet beschermen tegen de zon? In dit artikel lees je waarom.

Haar is iets heel kwetsbaars. In de zon liggen we graag bij het zwembad of op het strand. Het zoutwater van de zee en het chloor water uit het zwembad kunnen ons haar verkleuren en uitdrogen. Sommige mensen met blond haar dat geverfd is krijgen groen haar van chloor water. De uv-straling verlicht het pigment in ons haar en dat zorgt ervoor dat het van kleur veranderd en lichter wordt. Je haar gaat hierdoor pluizen, splijten en het breekt af. 

De zon verergert dit. Om dit te voorkomen kan je een hoef of een pet kopen. Het houdt de uv-straling van je hoofd haalt en zorgt ervoor dat je haar beschermd wordt. Hiernaast ben je beter beschermd tegen een zonnestreek. Koop wel een pet die functioneel is. Als je een pet koopt om je hoofd te beschermen is een cap kopen verstandiger dan een trucker pet kopen. Op deze manier zorg je ervoor dat je hoofdhuid en jaar gezond blijft, ook in de zomer.

https://www.snapbacks.nl/

Welke 3d pennen zijn nu goed

Nu er steeds meer mensen de 3d printer pen hebben ontdekt is het aanbod van de 3d pen enorm toegenomen. Er zijn verschillende bekende merken als 3Doodler, Myriwell, scribbler, 3D simo, YAYA, Sunlu, Lix, XWZprinting, 3d-Tech en nog veel meer. Welk merk is nu goed en welke functionaliteit heeft de 3d pen nu nodig. Naast het feit dat er meerdere generaties van 3d pennen zijn is het ook belangrijk om te weten dat veel merken ook veel te maken hebben met imitatie modellen. Los van de wisselende mogelijkheden van de modellen zijn er ook enorme prijsverschillen. Neem dus de tijd om een goed model te kiezen bij de juiste aanbieder na het lezen van dit artikel.

Veel nieuwe mogelijkheden

Er is in de laatste 6 maand veel ontwikkelingen geweest bij de 3d pen. Zo zien we dat de modellen dunner worden. Dunnere 3d pennen die natuurlijk beter zijn te hanteren dan de eerste modellen die nogal onhandig waren om te hanteren. De dikte gaat overigens ook samen met een goed binnenwerk. Het binnenwerk is erg belangrijk voor een 3d pen aangezien het nog wel eens voorkomt dat een 3d pen verstopt kan raken. De laatste modellen hebben een beter binnenwerk en hebben hierdoor minder vaak problemen. Ook is het tegenwoordig mogelijk om de doorvoer van het filament volledig automatisch te laten plaatsvinden. Het voordeel hiervan is vooral ook gelegen in het gemak bij het tekenen. Ook is het gebruik van een led display een verbetering aangezien we o.a. de temperatuur beter kunnen monitoren.

Waar op letten bij de aankoop van een 3d pen

Wanneer we kijken naar de verschillende online aanbieders is er een verschil tussen webshops die een professioneel aanbod hebben en amateur aanbieders. Let op voor imitatie en kies voor een juist model waar je lang plezier van zult hebben. Bij 3d pen club vindt je een groot aanbod en kun je naast handige tips ook veel modellen

Wat is een filament voor een 3d pen?

Wil je een 3d pen kopen dan heb je ook filament nodig. Filament is het plastic waar je 3d modellen mee maakt. Het zijn strengen plastic van 1.75 mm dik en bestaan er in allerlei kleuren. Er zijn 2 soorten filamenten: ABS en PLA. Bij sommige pennen kan je alleen werken met ABS filament. Nieuwere 3d pennen werken met zowel ABS als PLA. Let er dus op met welk filament je pen kan werken als je filamenten aanschaft. Het verschil zit hem niet alleen in de samenstelling van het plastic, maar ook in de temperatuur waarmee je moet werken.

ABS filament

De allereerste 3d pennen werkten alleen op ABS filament. ABS is een plastic dat is gemaakt van aardolie. Helaas ruik je dat ook als je ermee werkt. Het is dus sterk aan te bevelen te zorgen voor goede ventilatie. ABS is een plastic soort die we veel om ons heen zien. Zo wordt bijvoorbeeld praktisch al het speelgoed van ABS gemaakt. Dat komt omdat het erg sterk is. Maar ook in onze auto zit veel ABS verwerkt, bijvoorbeeld in het dashboard. ABS vervormt namelijk niet bij warmte. ABS smelt bij een temperatuur tussen de 210 en 250 graden Celsius.

PLA filament

PLA filament kan in de nieuwere generatie pennen worden gebruikt. PLA is een organisch materiaal wat gemaakt is uit rietsuiker en mais. De geur die eraf komt wordt ook wel omschreven als popcorn-achtig. Alhoewel PLA wat brozer is dan ABS, is het voor hobbymatige doeleinden uitstekend geschikt. De temperatuur van de pen moet tussen de 175 en 215 graden Celsius zijn om PLA te laten smelten. Dat is dus aanzienlijk lager dan bij ABS. Zowel bij ABS en PLA is er volop keuze in kleuren. Ook zijn er ‘glow in the dark’ versies; filament dat licht geeft in het donker en fluorkleuren.

Verschillende filamenten voor verschillende 3d pennen

Als specialist in 3d pennen krijg ik vaak vragen die telkens terug komen. Een ervan gaat over filamenten. Filamenten zijn de plastic vullingen in de 3d pen. Het ziet eruit als draad dat tijdens het werken met de pen in gesmolten vorm uit de punt komt. Er zijn twee filamenten, dus 2 soorten plastic, die gebruikt worden bij het maken van 3d modellen met een printerpen: ABS en PLA.

ABS filament

ABS is het meest gebruikte filament. Dit soort plastic zie je overal om je heen: er wordt speelgoed van gemaakt en bijvoorbeeld het dashboard van je auto is van ABS. Het materiaal is sterk en breekt niet maar zo, waardoor het lang mee gaat. Bovendien kan ABS goed tegen de warmte en smelt het niet snel. Het is gemaakt van aardolie. Een nadeel van ABS is dat het niet lekker ruikt wanneer het gesmolten uit de 3d pen komt. Er zijn talloze kleuren ABS filament te koop. Je kan ze los per kleur kopen of een compleet pakket met 20 verschillende kleuren. Ze zitten meestal op een rolletje van 5 meter. Heel leuk zijn de glow in the dark kleuren, deze geven licht in het donker. ABS filament gaat smelten als het tussen de 210 en de 250 graden wordt verhit.

PLA filament

PLA filamenten kunnen alleen worden gebruikt bij geavanceerde 3d pennen. Omdat het is gemaakt van maïs en rietsuiker, ruikt PLA als het smelt naar popcorn en dat is lekker! PLA is brozer dan ABS en kan ook niet goed tegen hitte. Daarom gaat het sneller kapot. Ook loop je eerder kans op een verstopte printnozzle bij het gebruik van PLA. De keuze in de verschillende PLA filament kleuren is wat beperkter. Ook hier kan je de filamenten per kleur kopen of in een pakket.

Passie voor radio

Armin van Buuren hoort tot de grootste dj’s van de wereld maar naast het maken van muziek heeft hij ook een passie voor radio maken. Hij presenteert al zo’n 14 jaar de radioshow ‘A State of Trance’ en doet dit echt met enorm veel plezier. Recentelijk maakte hij echter zijn debuut als medepresentator van de Top 40 bij radio 538. Dit populaire programma wordt al jaren gepresenteerd door Jeroen Nieuwenhuize maar hij vond het natuurlijk een enorme eer om de show samen met Armin van Buuren te gaan presenteren. De Top 40 is al decennia lang het meest beluisterde programma van de radio. Bij deze cijfers wordt ook rekening gehouden met de luisteraars via internetradio.

Armin van Buuren is ook weer in de hitlijst terug te vinden met zijn productie ‘Another You’ die hij samen met Mr. Probz maakte. Deze single werd al eerder door radio 538 als alarmschijf gebombardeerd. Dit houdt in dat de single een week lang extra vaak gedraaid wordt op de radiozender. De keuze voor deze single was ook niet zo gek want nadat de single op Spotify verscheen werd de plaat binnen een week al meer dan vier miljoen keer beluisterd. De verwachting is dan ook dat deze single in meerdere landen tot grote hoogten zal stijgen in de hitlijsten.

Armin van Buuren is op meerdere vlakken actief want zo heeft hij bijvoorbeeld ook een eigen platenlabel. Dit label heet Armada Music en werd door hem opgericht in 2003. Het label brengt muziek uit van genres als house, trance en techno. Enkele bekende artiesten die onder dit label werken zijn Paul van Dyk, Paol Oakenfold en Max Graham. Bij de International Dance Music Awards wist het al vier keer de prijs voor ‘Best Global Record Label’ te winnen. Daarnaast is het Youtube kanaal van dit label ook erg goed bekeken

http://www.radioguide.fm