Waarom garagezeep onmisbaar is bij werkzaamheden in de garage

Maakt u bij uw werk in de garage al gebruik van garagezeep? Of u nu voor uw werk veel in de garage bezig bent of juist in uw vrije tijd graag sleutelt aan een oldtimer, het is altijd slim om garagezeep in huis te hebben. Waarom? Deze zeep is uiterst effectief en zorgt ervoor dat uw handen volledig worden gereinigd.

Loop met schone handen de garage uit dankzij garagezeep

Werken in de garage is een mooi vak. De hele dag bezig zijn met het opknappen van een voertuig, veel mensen genieten er ontzettend van. Er is echter één nadeel: u krijgt er vieze handen van. Nadat u de werkzaamheden heeft afgerond en de garage achter u dichttrekt, wilt u natuurlijk wel hygiënisch voor de dag komen. Reinig uw handen daarom goed door gebruik te maken van garagezeep.

Hoe garagezeep uw handen optimaal reinigt

Het fijne aan garagezeep, is dat het uw handen grondig reinigt. Hoe vies uw handen ook geworden zijn van de werkzaamheden. Zo verwijdert e zeep lijm, verf en olie in een handomdraai. Binnen no-time is al het vuil van uw handen verdwenen. En dat is niet alles. Ook zorgt de zeep voor een intensieve verzorging. Ten slotte zorgt garagezeep ervoor dat uw handen lekker gaan ruiken. Avondje uit na een middag zwoegen in de garage? Geen probleem dankzij garagezeep!

Bestel uw garagezeep eenvoudig bij de specialist

Bent u overtuigd en kunt u niet wachten om gebruik te maken van garagezeep? U plaatst eenvoudig uw bestelling. Dit kan gewoon online. Bijvoorbeeld via Kemetyl Professional B.V. Bij deze webshop kunt u terecht voor garagezeep in verschillende verpakkingen. Er is keuze uit diverse formaten en geuren. Ook verkopen ze zeep die geschikt is voor diverse andere toepassingen. U vindt er alles wat u nodig heeft. Reinigt u uw handen binnenkort ook met garagezeep van de specialist?

Acrylaat platen in de bouwsector

Acrylaat is een prachtig materiaal met een optisch bijzondere helderheid, zelfs helderder dan glas! Door deze eigenschap wordt acrylaat dan ook vaak als vervanger van glas gebruikt. Acrylaat platen worden in de bouwwereld gebruikt voor zowel een functioneel als een decoratief doel. Architecten zijn frequente gebruikers van acrylaat. Zij gebruiken de platen voor balustrades, overbruggingen en bruggen, traptreden e.d. Ook interieurbouwers gebruiken acrylaat regelmatig. De platen hebben een maximale afmeting van 2 x 3 meter en hebben verschillende diktes. Het is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals hier in het assortiment is te bekijken.

De unieke eigenschappen van acrylaat

Acrylaat wordt ook wel PMMA, plexiglas of perspex genoemd. Het valt onder de noemer kunststoffen en is bijzonder hard. Zo is acrylaat 30 maal sterker dan glas en vele malen lichter in gewicht. We noemden de optische helderheid al, maar ook de glans van acrylaat valt op. Het materiaal is slagvast, wat een groot voordeel is bij gebruik als beglazing. Door middel van warmte kan acrylaat makkelijk worden vervormd. Andere bewerkingen als het verzagen, boren en lijmen zijn eenvoudig te doen. Ook kan acrylaat makkelijk worden bedrukt of gegraveerd. Dit zie je vaak bij awards, bewegwijzering en naamplaten.

Acrylaat platen, kappen en blokken

Naast de acrylaat platen zie je ook vaak kappen die van dit materiaal zijn vervaardigd. Acrylaat kappen worden vaak gebruikt in musea, bij exposities e.d. Omdat het materiaal glashelder is, is het object onder de kap uitmuntend zichtbaar. De kap biedt bescherming tegen vuil en stof. Een andere reden waarom acrylaat kappen populair zijn, is de functie van bescherming. Door het slagvaste materiaal is zo’n kap een prima beveiliging en voorkomt diefstal of breuk. De kappen worden op maar gemaakt. Tot slot zie je ook vaak blokjes van acrylaat. Deze blokjes worden gebruikt voor het presenteren van dure juwelen. De stijlvolle uitstraling van dit kunststof materiaal draagt bij aan de exclusiviteit van de sieraden.

Voor meer informatie kijk gerust op de website van Vink Acrylaat.