Wat als je kind doofblind is?

Als je de ouder bent van een doofblind kind dan sta voor een gigantische uitdaging. Het is logisch dat je dat je dit moet verwerken en verder moet. Maar welke hulpmiddelen nodig bij het opvoeden van een doofblind kind? In deze blog staan enkele hulpmiddelen benoemd die misschien zouden kunnen helpen.

 

Aanleren van nieuwe communicatievormen

Je bent je hele leven gewend te communiceren door te zien en horen. Zo kun je emoties van gezichten en lichaamstaal aflezen en horen wat mensen tegen je zeggen en wat er om je heen gebeurd. Het is erg lastig je voor te stellen dat ineens allemaal weg zou vallen. Om met je kind te kunnen communiceren moet je en nieuwe vorm van communicatie aanleren. Vierhanden gebaren is een alternatieve communicatievorm.

 

Ervaring delen over doofblind kind

Je bent zeker niet de enige die moet leren leven met een doofblind kind. Het kan een hele opluchting zijn om ervaringen te delen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Dit kan veel angstgevoelens wegnemen en als een verlichting aanvoelen.

 

Speciale scholen

Je doet er goed aan je kind naar een speciale school te sturen met meer kinderen met soortgelijke aandoeningen. Op deze manier leert je kind andere kinderen kennen met hetzelfde. Hierdoor zal je kind zich een stuk minder eenzaam voelen. Het is goed voor doofblinde mensen om met elkaar in contact te komen.

https://ushersyndroom.nl/kennisportaal/wat-is-ushersyndroom/doofblindheid/

Wat zijn de voordelen van nicotine zakjes?

Het gebruik van nicotine-zakjes (nicotine pouches in het engels) wordt steeds populairder en dat komt voornamelijk omdat het gebruik hiervan gepaard gaat met een aantal fijne voordelen. Eén van deze voordelen is natuurlijk dat je geen schadelijke stoffen binnenkrijgt, die je met het roken van een sigaret wel inademt. Welke andere voordelen er nog meer zijn bij het gebruik van nicotine zakjes, lees je in dit artikel.

Het assortiment is erg groot

Het assortiment nicotinepouches, ook wel snus genoemd, is erg groot, maar wordt ook nog steeds uitgebreid. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zowel op het gebied van intensiteit als smaak. Je kan zelf kiezen hoeveel nicotine je in de zakjes wilt hebben, dus ook wanneer jij met weinig nicotine al tevreden bent kun je hier zeker terecht.

Wat betreft de smaken is er echt ontzettend veel keus, ongeacht of je voor een frisse, fruitige of vernieuwende smaak wilt gaan. Ben je op zoek naar nicotine zakjes met een frisse smaak, dan kom je al snel uit op mint, eventueel in combinatie met eucalyptus. Zelfs van de mint smaken zijn verschillende versies te vinden, van een licht sterke smaak tot een ontzettend sterke.

Voor de fruitige smaken kun je alle kanten op gaan. smaken als sinaasappel, appel en aardbei of framboos zijn misschien wat te standaard voor je, maar wat denk je van watermeloen? Ook zijn er merken te vinden die verschillende smaken met elkaar hebben gecombineerd, voor een meer unieke beleving.

En dan zijn er ook nog meer unieke, vernieuwende smaken die je niet vaak tegenkomt. Wat denk je bijvoorbeeld van Pina Colada? Normaal gesproken drink je dat, het liefst op een strand met 35 graden en de zee aan je voeten, maar dankzij de nicotine zakjes hoef je hem enkel in je mond te stoppen en je ogen dicht te doen om daarvan te kunnen genieten!

Nicotine zakjes zijn klein

Een ander groot voordeel is dat nicotine zakjes erg klein zijn. Dit slim formaat is zo kleun, dat hij precies goed tussen je bovenlip en tandvlees past zonder dat je daar last van hebt. Dit nieuwe formaat zorgt dus voor een beter comfort, waardoor je het vaker wilt gaan gebruiken. Want zeg nou zelf, als de pouches uit zouden steken zit dat veel minder comfortabel waardoor je hem ook minder snel opnieuw zou kopen.

Het is een alternatief voor sigaretten

Misschien wel het grootste voordeel, zeker als je graag wilt stoppen met het roken van sigaretten. Door de nicotine zakjes te gebruiken is het namelijk niet meer nodig sigaretten te kopen. Tevens is dit een goede manier om je nicotineverslaving te minderen of zelfs helemaal van die verslaving af te komen. Doordat je zelf het nicotinegehalte kunt bepalen kun je op die manier afbouwen. Er zijn ook pouches verkrijgbaar met alleen een smaakje en dus geen nicotine, dus wanneer je de nicotine hebt afgebouwd kun je daarop overstappen. Je gebruikt de pouches dan enkel nog voor de smaak, zonder dat daar nicotine bij komt kijken.

 

https://pouches.eu/collections/nicotinepouches

Wat is een assertiviteitstraining precies?

Het volgen van een handige assertiviteitstraining biedt in verschillende gevallen uitkomst. Maar alvorens u zich voor de assertiviteitstraining inschrijft, wilt u eerst graag de inhoud kennen. Wat kunt u van de training verwachten? En voor wie is de training eigenlijk bedoeld? Bij de assertiviteitstraining staat persoonlijke ontwikkeling voorop. Het gaat hierbij om persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Wanneer u bijvoorbeeld kampt met een gebrek aan zelfvertrouwen kan deze training een uitkomst zijn. Tijdens de training zal de focus gelegd worden op het wegnemen van de blokkade. Hierdoor zult u zich sterker voelen en groeien als persoon.

Voor wie is de training bedoeld?

De assertiviteitstraining is bedoeld voor eenieder die zich graag persoonlijk wilt ontwikkelen. Het kan hierbij gaan om persoonlijke ontwikkeling op tal van verschillende vlakken. Vindt u het bijvoorbeeld spannend om te spreken voor een grote groep mensen en zorgt dit voor stress? Dan kan het verstandig zijn om een assertiviteitstraining te volgen. Tijdens deze training zal uw angst voor het presenteren omgezet worden naar zelfvertrouwen. Ten gevolge hiervan zult u in de toekomst zonder stress en zelfverzekerd een presentatie geven. Ook wanneer u toe bent aan persoonlijke ontwikkeling anderszins biedt deze training uitkomst. Gaat u de assertiviteitstraining volgen?

Goed communiceren kan iedereen leren

De basis van veel problemen ligt in een verkeerde communicatie. Het kan hierbij gaan om verkeerde communicatie tussen familieleden of tussen collega’s. Maar communicatie speelt ook een rol bij het geven van een presentatie. Hoe staat u er tijdens de presentatie bij? En op welke toon spreekt u de woorden uit? Zowel uw houding als uw stem vormen samen de communicatie. Sommige mensen denken dat communiceren een gave is waarover niet iedereen kan beschikken, maar niets is minder waar. Communiceren kan iedereen leren tijdens de assertiviteitstraining. Loopt u niet bewust tegen bepaalde problemen aan, maar bent u toch nieuwsgierig naar de handvaten omtrent communicatie en zelfvertrouwen? Ook dan kunt u de assertiviteitstraining volgen!Wat zijn bijenpollen?

Bijenpollen zijn stuifmeelkorrels die door bijen zijn verzameld van bloemen en bomen. Voor bijen is dit een voedingsmiddel waardoor ze gezond en sterk worden. Voor de mensheid kunnen deze zogeheten bijenpollen ook van meerwaarde zijn. Zo kan het de gezondheid verbeteren en stimuleert het de groei van onder andere haar.

Gebruik mensen

De mens kan waardevolle voordelen halen uit het gebruik van bijenpollen. Zo kan het helpen bij het reinigen van het lichaam, het stimuleren van afvallen, hooikoorts verminderen, energie en kracht geven, haar, huid en nagelgroei stimuleren en het helpt tegen darmproblemen. Eigenlijk best veel redenen als je er zo naar kijkt. Waarom hoor je er dan zo weinig mensen over? Dit is omdat een gemiddeld mens de nodige stoffen al binnenkrijgt via een goed en divers dieet. In zulke gevallen is het gebruiken van bijenpollen niet per se nodig.

Bijenpollen zijn verkrijgbaar als pollen of als poeder. In de meeste gevallen worden de pollen toegevoegd aan het ontbijt. Dit is ook de meest effectieve manier van innemen, want de pollen worden op een lege maag beter opgenomen in het lichaam.

Samenstelling van bijenpollen

De bijenpollen bestaan uit een aantal wat bekendere voedingsstoffen. De samenstelling is als volgt:

–          30% Koolhydraten

–          26% (natuurlijke) suikers

–          23% Eiwitten

–          5% Lipiden

–          2% Fenol verbindingen

–          1,6% Mineralen

–          0,6% Water oplosbare vitamines en zuren

–          0,1% Vet oplosbare vitaminen

 

De voornaamste voedingsstoffen in bijenpollen zijn zoals hier boven te zien dus koolhydraten en eiwitten. Verder zijn maar ongeveer een kwart van de vetten verzadigde vetten.

Het maken van pollen

De pollen worden uiteraard door de bijen gemaakt. Zij doen dit door stuifmeel uit planten te halen, vervolgens voegen zij daar nectar aan toe waardoor er pollen ontstaan. Deze gecreëerde pollen blijven vastplakken aan de bijen, waardoor zij het naar de bijenkorf kunnen vervoeren. Eenmaal aangekomen in de bijenkorf worden vallen deze pollen van de bijen af. Wanneer een bijenkorf bij een imker staat, kan het ook zo zijn dat de imker de pollen zelf van de bijen af haalt.

Verkrijgen als consument

In Nederland is het vrij makkelijk om bijenpollen te verkrijgen. Zowel in fysieke winkels als online is er een ruim aanbod voor bijenpollen. Voor fysieke winkels moet je denken aan vitamine- en supplementenwinkels, maar online zal je een breder aanbod hebben qua aanbieders. Er zijn een hoop mensen die laten weten veel profijt te hebben bij het gebruik van bijenpollen, dus waarom zou je het niet eens uitproberen?

Hoe kom jij van je burn-out af?

Heb jij met een burn-out te maken en weet je niet zo goed hoe je nu verder moet? Dan zijn er gelukkig voldoende partijen die je in deze situatie kunnen bijstaan. Wanneer je een burn-out hebt opgelopen op je werk, is de kans groot dat je al met je huisarts en een bedrijfsarts in contact staat. Zij kunnen je op hun beurt doorverwijzen naar andere partijen die je tijdens je weg naar herstel kunnen begeleiden. Een bekende vorm van begeleiding tijdens een burn-out is de burn-out coach. Deze coaches hebben vaak zelf eens met een burn-out te maken gehad, waarna zij een opleiding tot burn-out coach hebben afgerond. In deze blog lees je op welke manier een burn-out coach ervoor zorgt dat jij stappen richting herstel kunt zetten.

Een aantal tips en voer om over na te denken

Heb jij een burn-out opgelopen en zoek je nu naar een manier om er weer vanaf te komen? Dan is het belangrijk dat je een aantal zaken in je leven op de schop neemt. Ten eerste is het belangrijk dat je accepteert dat je lichaam en geest even niets meer kunnen. Je bent een sterk persoon en een doorzetter, vandaar dat je alle rode vlaggen hebt genegeerd en nu opgebrand bent. Zorg ervoor dat je momenten van ontspanning en rust in je dagelijkse leven inbouwt. Zoek uit wat je geweldig vindt om te doen en waar jij energie van krijgt. Door dit soort activiteiten te doen, kan je energieniveau langzaam weer op peil komen. Verder kun je een burn-out coach inschakelen, lees er hieronder meer over.

Waarom is het interessant om een burn-out coach te contacteren?

Op het moment dat je actief met het herstelproces van je burn-out aan de slag wil gaan, kun je hier het beste professionele begeleiding voor inschakelen. Wanneer je samen met iemand werkt aan je herstel, kan dit een enorme steun voor je zijn. Samen kom je tot nieuwe inzichten en word jij je bewust van je gedrag op de momenten dat je stress ervaart. Op het moment dat je de juiste begeleiding ontvangt, kun je leren om op een andere manier op stressvolle gebeurtenissen in je leven te reageren. Een burn-out coach is er om naar je verhaal te luisteren en zorgt ervoor dat je er niet alleen voor staat. Het kan als een opluchting voelen wanneer jij je verhaal bij iemand kwijt kunt die je begrijpt. Wil jij weten hoe je van je burn-out afkomt? Neem dan contact op met een burn-out coach in Rotterdam.

https://www.liberi.nl

Hoe kom jij van je burn-out af?

Heb jij met een burn-out te maken en weet je niet zo goed hoe je nu verder moet? Dan zijn er gelukkig voldoende partijen die je in deze situatie kunnen bijstaan. Wanneer je een burn-out hebt opgelopen op je werk, is de kans groot dat je al met je huisarts en een bedrijfsarts in contact staat. Zij kunnen je op hun beurt doorverwijzen naar andere partijen die je tijdens je weg naar herstel kunnen begeleiden. Een bekende vorm van begeleiding tijdens een burn-out is de burn-out coach. Deze coaches hebben vaak zelf eens met een burn-out te maken gehad, waarna zij een opleiding tot burn-out coach hebben afgerond. In deze blog lees je op welke manier een burn-out coach ervoor zorgt dat jij stappen richting herstel kunt zetten.

Een aantal tips en voer om over na te denken

Heb jij een burn-out opgelopen en zoek je nu naar een manier om er weer vanaf te komen? Dan is het belangrijk dat je een aantal zaken in je leven op de schop neemt. Ten eerste is het belangrijk dat je accepteert dat je lichaam en geest even niets meer kunnen. Je bent een sterk persoon en een doorzetter, vandaar dat je alle rode vlaggen hebt genegeerd en nu opgebrand bent. Zorg ervoor dat je momenten van ontspanning en rust in je dagelijkse leven inbouwt. Zoek uit wat je geweldig vindt om te doen en waar jij energie van krijgt. Door dit soort activiteiten te doen, kan je energieniveau langzaam weer op peil komen. Verder kun je een burn-out coach inschakelen, lees er hieronder meer over.

Waarom is het interessant om een burn-out coach te contacteren?

Op het moment dat je actief met het herstelproces van je burn-out aan de slag wil gaan, kun je hier het beste professionele begeleiding voor inschakelen. Wanneer je samen met iemand werkt aan je herstel, kan dit een enorme steun voor je zijn. Samen kom je tot nieuwe inzichten en word jij je bewust van je gedrag op de momenten dat je stress ervaart. Op het moment dat je de juiste begeleiding ontvangt, kun je leren om op een andere manier op stressvolle gebeurtenissen in je leven te reageren. Een burn-out coach is er om naar je verhaal te luisteren en zorgt ervoor dat je er niet alleen voor staat. Het kan als een opluchting voelen wanneer jij je verhaal bij iemand kwijt kunt die je begrijpt. Wil jij weten hoe je van je burn-out afkomt? Neem dan contact op met een burn-out coach in Rotterdam.

https://www.liberi.nl

Hoe verbeter je jouw immuunsysteem tijdens de corona pandemie

Tijdens deze corona pandemie is het belangrijker dan ooit om een goed immuunsysteem op te bouwen. Het is namelijk bewezen dat mensen met een sterk immuunsysteem sneller herstellen van corona en het vaak zelfs veel minder voelen. Hoe zorg je ervoor dat je jouw immuunsysteem verbeterd? In dit artikel gaan we uitgebreid in op welke manier je jouw immuunsysteem sterker kan maken. Wij wensen je veel plezier bij het lezen van dit artikel. 

Stress
Steeds meer mensen hebben tijdens de corona pandemie last van stress. Het zorgt ervoor dat je spieren veel meer gespannen zijn en het verhoogt dus de bloeddruk. Een goede manier om te relaxen en je spieren te laten ontspannen is door een massage. Je kan er natuurlijk voor kiezen om een massagesalon te bezoeken maar is dat nu wel een verstandig idee? Niet helemaal een goede keuze volgens ons. Een betere oplossing en meer corona proof is om een massage apparaat te kopen. Tegenwoordig zijn er vele massage apparaten op de markt en welk apparaat kies ik dan? Ons advies is om een voor een groot shiatsu kussen omdat deze een volledige lichaamsmassage geeft. Het kussen plaats je over je stoel of bank en vervolgens geeft het een heerlijke massage. Na de massage zul je merken dat je een stuk rustiger bent en dat de stress dus is afgenomen. Een voetmassage apparaat werkt ook goed tegen de stress. Onder je voeten zitten vele reflexpunten die via de zenuwbanen in connectie staan met je organen. Door deze punten te masseren worden je organen sterker en worden de zenuwbanen schoongemaakt waardoor je lichaam afvalstoffen makkelijker kan verwijderen. Op deze manier helpt een voetmassage apparaat ook bij het verbeteren van je immuunsysteem. 

Regelmatig bewegen
In tegenstelling tot andere landen kunnen we in Nederland gelukkig nog het huis verlaten en heerlijke wandelingen maken. Lekker bewegen of sporten zorgt ervoor dat het lichaam endorfines aanmaakt. Deze hormonen noemen we ook het “gelukshormoon”. Wanneer je jezelf gelukkiger gaat voelen dan zorgt het natuurlijk ervoor dat de stress sterk afneemt. Daarnaast wordt de bloedcirculatie op een positieve manier beïnvloed en dat heeft natuurlijk ook een gunstige invloed op een sterker immuunsysteem. 

Gezond eten
Gezond eten zorgt er natuurlijk ook voor dat je immuunsysteem sterker wordt en je dus beter bestand bent tegen corona. Wij raden je dus aan om voldoende fruit en groenten te eten. Het zorgt ervoor dat je lichaam voldoende vitamines binnenkrijgt en dat maakt je immuunsysteem ook een stuk sterker.

We hopen dat je nu een beter beeld van hoe je jouw immuunsysteem sterker kan maken.

 

De methodes van de dietist Naaldwijk

Het lijkt een goede oplossing om snel van je teveel aan kilo’s af te komen: heel weinig eten. Maar pas op, je kunt namelijk ook te weinig eten. En dat heeft gevolgen voor je gezondheid. De methodes van de diëtist Naaldwijk zijn dan beter. Want de diëtist Naaldwijk weet als geen ander dan eten ook gewoon nodig is. Je lichaam heeft elke dag voedingsstoffen nodig om te kunnen functioneren. En die voedingsstoffen worden geleverd door wat je eet. De yoghurt die je eet, levert je eiwitten en calcium, het volkorenbrood levert je vezels en koolhydraten, de groente leveren je vitamines en mineralen… en ga zo maar door. Die voedingsstoffen zijn onder andere nodig om te kunnen bewegen, om je te kunnen concentreren, om je botten en spieren in stand te houden en om gezond te blijven. Gelukkig weet de diëtist Naaldwijk wat je nodig heeft en kan daar haar dieet op aanpassen.

Voorraden aanvullen

Zo weet de diëtist Naaldwijk dat je van sommige voedingsstoffen je relatief veel per dag nodig, bijvoorbeeld van eiwitten en koolhydraten. Van andere zoals vitamines en mineralen heb je relatief weinig nodig. Het is een ingenieus samenspel wat er voor zorgt dat je lichaam functioneert. Het mooie is dat je van een aantal voedingstoffen een voorraadje kunt opbouwen in je lichaam. Maar op den duur zijn die voorraden ook op en moet er aangevuld worden. Dat doe je door te eten.

Symptomen van te weinig eten

Om het minimum aan voedingsstoffen binnen te krijgen waarop je lichaam functioneert, is er een bepaalde hoeveelheid aan eten nodig. Hier let de dietist Naaldwijk goed op. Heb je tekorten aan voedingsstoffen dan merk je dat niet altijd direct maar op den duur wel. Een symptoom van te weinig eten is bijvoorbeeld: je raakt vermoeid wat je terugziet aan je huid, je haren en je nagels. Eet je langere tijd heel weinig zonder dat je tekorten aanvult met supplementen dan kan dit zich uiten in bijvoorbeeld botontkalking, spierafbraak en darmproblemen. En wilt de dietist Naaldwijk natuurlijk niet. Daarom kun je met de hulp van de dietist Naaldwijk een gezond dieet volgen.Hoe kun je een burn-out behandelen?

Burn-out

Soms is het bijna onmogelijk om alle ballen in de lucht te houden. Op je werk, maar ook privé kan het je teveel worden. Chronische druk en stress kunnen bij jou voor burn-out klachten zorgen. Dat is niet vreemd, uit onderzoek van TNO is gebleken dat ruim 17 procent (1,3 miljoen) van de werkenden in 2018 te maken had burn-out klachten. Ook steeds meer studenten hebben er last van.

Maar wat is een burn-out precies? Wat zijn de symptomen van een burn-out? Hoe voorkom je een burn-out? En hoe ziet een burn-out behandeling eruit?

Waar komen toch al die burn-outs vandaan?

Iedereen kan last krijgen van een burn-out, of je nu (mentaal) gezond bent of niet. Burn-out is beroepsziekte nummer één en het aantal mensen dat hiermee te maken heeft neemt toe. Bij ruim 40% van alle meldingen van beroepsziekten gaat het om een burn-out.

Wat is hier de oorzaak van? Werkgerelateerde stress is een veelgenoemde factor. Daarnaast kan persoonlijke stress, bijvoorbeeld van sociale of financiële aard een oorzaak van burn-out klachten zijn. Een andere mogelijke oorzaak is het toenemende aantal prikkels. Het is normaal om tegenwoordig altijd bereikbaar te zijn, ‘aan’ te staan en overal van op de hoogte te zijn. Dit kan zorgen voor een stressvol en opgejaagd gevoel.

Burn-out klachten op tijd herkennen

Als deze stress jou teveel wordt, en je er niet goed mee om kunt gaan kan dit een burn-out veroorzaken. Dat hangt deels af van jouw karakter. Ben je bijvoorbeeld erg perfectionistisch, of vind je het moeilijk om ‘nee’ te zeggen? Dan is het risico op burn-out klachten hoger.

Het is daarom goed om op tijd aan de bel te trekken als je last hebt van burn-out klachten. Voorkomen is beter dan genezen, en als je er op tijd bij bent voorkom je dat je de grip op jouw situatie verliest.

Een burn-out behandeling bij een coach

Het kan voor de behandeling van een burn-out heel verstandig zijn om contact op te nemen met een expert. Er zijn in nederland zogenaamde burn-out coaches. Dit zijn mensen die gespecialiseerd zijn in het voorkomen of verkorten van een burn-out. Vaak hebben zijn een therapeutische achtergrond als psycholoog, maatschappelijk werker of psychomotorisch therapeut. Zij zijn zich volledig gaan richten op de begeleiding bij stress en burn-out en hebben vaak zelf ook meegemaakt hoe het is om een burn-out te krijgen.

Mensen die een burn-out krijgen bevinden zich in onbekend gebied. Ineens wil je lijf niet meer mee en kun je niet helder meer denken. Het is dan ook heel verstandig om dan zo’n expert in te schakelen die jou begrijpt en gedurende het hele proces kan begeleiden naar vaste grond onder je voeten. Want waarom het wiel opnieuw uitvinden als er experts zijn die alles afweten van jouw situatie? Laat je niet gek praten door een huisarts of een bedrijfsarts. Je hebt teveel van jezelf gevraagd en nu is het tijd voor een passende oplossing. Dan gaat het ook snel weer beter!

https://liberi.nl/

Anus bleken wat is het en hoe werkt het? | Anus bleek trend 2019

Iedere vrouw die niet helemaal tevreden is over de looks van haar huid opgelet!

Het is nu eindelijk zover, elke vrouw kan haar huidskleur weer naar een natuurlijk lichtere huid krijgen. Middels een blekende crème geheel op natuurlijke basis en daardoor zelfs zeer geschikt voor het aanbrengen op geslachtsdelen.

Voor wie is het bleken van de intieme zone bedoeld?

Misschien wel voor uzelf, misschien denk je er niet direct aan, maar heeft u ook niet mogelijk verkleuringen binnen uw schaamzone? Of heb je een pigment en moedervlek in deze zone? Indien je deze onzichtbaar wilt maken dan is een veilig blekende huid crème enorm geschikt.

Wij nemen als voorbeeld de intiem bleker Skinlight, dit product voldoet aan de hoogste veiligheids normen en wordt daarom als één van de weinig producten gewoon in Nederland gemaakt door Nederlandse arbeiders. Gezien het product ook parfum vrij is, kan het ook geen huid irritatie op en rond de intieme zone opleveren en is het daarom ook direct geschikt voor het gebruik op de anus.

Anus bleken en Huid bleken:

Beide is dus goed mogelijk, tevens vrij is van Hydrochinon

Huid bleek ervaringen wijzen uit dat het bleken van de geslachtsdelen absoluut geen schande is. 85% van alle gebruikers voelen zich naar 2 weken gebruik van Skinlight een stuk beter, ze geven zich makkelijker bloot, en laten zich zelf dan ook intiem verwennen, waar ze dit voorheen liever niet toelieten.  Ruim 75% geeft aan dat het niet ongemerkt is gebleken door hun partner en deze waren uiterst enthousiast. Kortom ben je niet helemaal tevreden over je intieme huidskleur dan is er zeker wat aan te doen, zonder dat je op een gênante manier met de billen bloot zou moeten gaan bij een kliniek!

 

Huide bleken gebeurd steeds vaker omdat:

  • Het lichaam mooier maken
  • Het zorgt voor meer zelf vertrouwen
  • Het verhoogt de zelf waarde
  • Gezien het lang niet meer zo duur is

Wil je meer lezen over het bleken van de intieme delen?

Dan verzoeken wij u om onze website te raadplegen. Daar vind je alles over de werking en voor welke huidproblemen en zones de creme geschikt is. Neem ook altijd even de ingrediëntenlijst door zodat je precies weet wat er in zit en kunt beoordelen en/of je misschien niet allergisch bent voor één van de bestandsdelen. De behandeling is vrij intensief. Het is de bedoeling dat je de huidbleek creme twee keer per dag aanbrengt gedurende zes tot acht weken. 

Wil je direct starten? Ga dan snel naar onze shop, bestellingen die voor 11.00 uur geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verzonden!

Tevens kun je ook direct jouw Huid Bleek middel bestellen.