Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Foto op plexiglas goedkoopste

In 2009 is het laten afdrukken van een foto op plexiglas steeds meer een trend. De vraag neemt elk jaar enorm toe. De foto wordt afgedrukt op een stuk plexiglas. Het wordt ook wel genoemd foto op Acrylglas. Vroeger werd het afdrukken gedaan door professionele fotografen en musea. Tegenwoordig is een foto op plexiglas online te bestellen. Zoals hierboven is genoemd wordt een foto plexiglas vaak gebruikt in musea. De reden dat hiervoor gekozen is omdat de beste kwaliteit geeft. Het beeld komt frisser en intenser over. Wanneer je online besteld is het plexiglas binnen een paar dagen binnen. Daarnaast is het zo dat het ophangsysteem onzichtbaar is. Je hoeft geen gaten in de muur te boren. 1 schroef is voldoende.

HEMA

Bij de Hema kun je je foto ook op plexiglas laten drukken. Dit is inclusief ophangmateriaal. Het voordeel van de Hema is, dat je je foto op plexiglas kunt ophalen. Dus je zit hier niet met verzendkosten. De kwaliteit is goed, maar de prijs is iets hoger dan gemiddeld.

Webprint.nl

Levert een goede kwaliteit en is uit testen van de consumentbond als beste uit de bus gekomen. Webprint.nl levert goede kwaliteit. Webprint is ook het goedkoopste. Goedkoper dan de HEMA. Het blijkt dus dat een foto op plexiglas bij veel bedrijven gemakkelijk is te bestellen. De vraag is, of je kwaliteit wilt of vind je een lage prijs belangrijk. Bij plexiglas worden de foto’s verlijmd achter plexiglas. Door dit verlijmen op plexiglas komen de kleuren heel mooi tot leven. De helderheid en de diepte komen goed tot hun recht. Op deze manier worden je foto’s echt een kunstwerk. Het voordeel van plexiglas op een foto is dat het een hoge kwaliteit geeft. De foto straalt gewoon. Plexiglas geeft ook geen zichtbare structuur. Met kunststof is het zo dat het tegenwoordig dezelfde eigenschappen heeft als glas. Plexiglas is mooier dan gewoon glas. Boven dien is het zo dat plexiglas 25 keer sterker is dan glas. Tevens heeft het een ideale lichtdoorlaatbaarheid en vormbaarheid. Plexiglas is vrij licht in gewicht. Dit in verhouding tot glas. Het materiaal is beter dan glas. Daarnaast is het zo dat een foto op plexiglas goedkoper is dan een foto op glas.

http://www.gallerycolor.nl/foto-op-plexiglas