The cost of starting a fried chicken restaurant.

American style fried chicken restaurants have become popular in Poland, and there are many. They are often based on a franchise system or the ideas of their owners. To make their dreams come true, future restaurateurs need to prepare their establishment, create a business plan, and have the necessary funds. To lower the startup costs, they may choose to work with a known franchise or to take advantage of the EU grants.

Make your dreams come true.

The deep-fried chicken restaurants are enjoying a relatively light competition at the moment. It means good news for future restaurant owners. Thankfully customers have gotten the taste of the chicken dishes, and the market is growing.

Chicken meat is delicate, easy to digest, and commonly liked. Everyone, kids included, is easy to convince to indulge in a delicious deep-fried, crispy chicken.

To start a fried chicken restaurant may be your dream come true.

The cost of starting the restaurant depends on a few factors, such as location and rental fees. A restaurant in a city center, near large companies, schools, in a tourist hotbed, has bigger chances of success that one in the outskirts. Restaurant chains working with future franchisees put a lot of emphasis on location, as it is key to the restaurant’s success.

The cost of the restaurant equipment

The costs of opening a fried chicken restaurant can be divided into a couple of groups. There are permit costs, advertising costs, equipment costs (both the kitchen and the dining room). There are also recurrent costs like utilities, rent, stock, employee wages. If we add the kitchen equipment such as a refrigerator, a freezer, a cooker, a frying machine, plates, silverware, and furniture, we are looking at tens of thousands of polish zlotys. If we choose brand new equipment, we have to consider the costs of a minimum of PLN 30000. The expenses with grow if we decide to serve coffee, cold beverages, or alcohol. These costs can be lowered if we invest in pre-owned equipment.

Dining room cost

A dining room is a necessary part of a restaurant. Tables, chairs and decor elements are all necessary. The costs depend on equipment quality and style.

Every restaurant needs a sign with its name or logo. The cost of a sign ranges from 700 to a few thousand Polish zlotys. The first thing customers look at is a menu board or some form of a printed menu card, and it should encourage the potential customer. These add to the costs depending on the options. Additionally, a restaurant needs a cash register ranging between 1000 to 4000 Polish zlotys.

It may seem there are a lot of expenses, although these costs turn into revenues within a few months.

The article has been written in collaboration with Producer Professional coating mix for restaurants – hollypowder.com

 

 

De Kokkerie voor een lekker dagje weg

Zin om een lekker dagje weg te gaan met uw familie, vrienden of collega’s? houden jullie van lekker eten? een smaakvolle beleving? dan is een kookworkshop bij De Kokkerie zeker aan te bevelen. De Kokkerie ligt op een prachtige locatie langs de rand van het Baarnse bos waar u naast een kookworkshop nog nog een heerlijke wandeling kan maken. U kunt hier niet alleen een kookworkshop volgen, maar ook vergaderen met uw collega’s. 

Workshops

Carla verzorgd al twintig jaar verschillende kookworkshops van Italiaanse tot Marokkaans. Van dim sum tot aan de high tea. Wilt u een workshop op maat, dan is één telefoontje naar Carla genoeg om de mogelijkheden te bespreken. Gezamenlijk met de groep gaat u koken en leren jullie verschillende kook en snijtechnieken. Er worden verse, grotendeels biologische producten gebruikt, en de kruiden die komen uit de eigen tuin. Aansluitend gaan u en uw gezelschap genieten aan tafel van de heerlijke zelfgemaakte gerechten.

Specials

Als u een speciale dag heeft bijvoorbeeld de feestdagen of een jubileum, en u wilt een bijzonder gerecht maken, dan kan Carla u helpen met de voorbereiding. Het maken van een bisque met verse garnalen en kreeft, een heerlijke ossenhaas en croûte of een bijzonder dessert. De ervaring en culinaire kennis heeft De Kokkie in huis. Samen met Carla kunt u invulling geven aan uw special. Hoeveel gangen wilt u serveren? Wat is een bijpassende wijn? Heeft u of iemand uit uw gezelschap dieet of allergie wensen? U kiest de special naar eigen wens.

Corporate cooking

Koken gaat om samenwerken, dus een kookworkshop oftewel corporate cooking is een perfecte teambuildingsactiviteit om uw collega’s of zakenrelaties beter te leren kennen en samen te werken. Jullie moeten zorgen dat alles perfect op elkaar aansluit binnen de juiste timing. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk. Samen met Carla kiest u de kookworkshop die bij u en uw gezelschap past.

De dag begint met het gezamenlijk doornemen van de receptuur en zal de groep in ongeveer 1,5 uur de gerechten klaar maken. Dit doet de groep in samenwerking met Carla en haar professionele team. Als alle gerechten klaar zijn, dan zorgt het team van De Kokkerie voor een smaakvol gedekte tafel in de eetkamer van de villa en serveren zij de zelfbereide maaltijden. Bij De Kokkie bestaat er de mogelijkheid om een vergaderruimte te reserveren. Een vergadering met aansluitend een kookworkshop behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Partycatering

Naast de kookworkshop biedt De Kokkerie ook partycatering van feestjes tot zakelijke evenementen. Buffetten, lunches en hapjes bestaan tot de mogelijkheden. Om er een zorgeloze dag van te maken, kunt u samen met Carla een culinaire invulling geven aan de catering.

Een kookworkshop is een smaakvolle beleving en een leerzaam dagje uit. Een dagje met vrienden, vriendinnen of collega’s. Een dag om elkaar beter te leren kennen, samen te werken en aansluitend te genieten van jullie zelfbereide maaltijden. Door de kennis en kunde bij Kokkerie zijn er een tal van mogelijkheden om er een smaakvolle dag van te maken om nooit te vergeten. Bezoek nu de website van De Kokkerie in Baarn voor alle informatie en om contact op te nemen met Carla.

https://dekokkerie.nl/

Kom uw vis kopen in een winkel met een groot assortiment

U wilt niet elke week dezelfde soort vis eten. Als u een uitgebreid diner of een lekkere BBQ heeft gepland, wilt u bovendien kunnen kiezen uit een ruim assortiment van diverse soorten vis. Bij Fieret’s Vishandel is de keuze dan ook enorm. Bij het kopen van uw vis heeft u waarschijnlijk diverse eisen. Het assortiment varieert van schaaldieren als kreeft tot verse vis als forel en zalm. U kunt de volledige vis kopen of het laten fileren. Bij Fieret’s Vishandel heeft u ook de mogelijkheid tot het bestellen van speciale soorten vis zoals inktvis, hondshaai en paling. Wellicht niet uw eerste keus, maar zeker ook de moeite waard om te proberen. Het bestellen van uw vis kan zowel in de winkel als via de website.

Kom uw vis kopen bij een specialist

Om zeker te zijn dat u een lekkere en verse vis krijgt, gaat u niet zomaar uw vis bestellen in elke winkel. Wees verzekerd van een goede kwaliteit en kom naar Fieret’s Vishandel. Met het uitgebreide assortiment heeft u genoeg keus. Als u vis komt kopen is het fijn dat u hierbij hulp krijgt van een specialist. Die gaat namelijk met veel zorg om met de producten. Daarnaast beschikken over ruime kennis van de diverse soorten vis, maar ook van andere producten als schelp- en schaaldieren. Welke vis is het lekkerst voor op de BBQ? Wat voor groentes passen bij gerookte zalm? Tijdens uw bezoek aan de winkel worden al uw vragen door een specialist beantwoord.

Eerlijk advies over de vis die u wilt bestellen

U heeft zin om vanavond heerlijke vis te eten, echter u weet niet hoe u deze het best klaarmaakt. De specialisten bij Fieret’s Vishandel helpen u hier graag bij. Zij geven u gepast advies over de vis die u wilt bestellen. Daarnaast lopen ze met u het uitgebreide assortiment door. Op die manier weet u zeker welke vis u moet kopen. Het is ook mogelijk om uw vis online te bestellen, dan krijgt u levering aan huis door Fieret’s Vishandel. Op het moment dat u dat doet, wordt de vis voorzien van een speciale verpakking. Deze bestaat uit een IceGelPack die om de vis zit en een speciale doos waarin het vervoerd wordt. Daarmee garandeert Fieret’s Vishandel dat de vis die u koopt ook daadwerkelijk vers bij u wordt geleverd.

Relatiegeschenken die smaken naar meer, gewoon in Amersfoort!

Relatiegeschenken met een bedrijfslogo die u ook nog eens lekker op kunt eten. Daar hoeft u niet lang over na te denken toch? Staat er binnenkort een verjaardag op de planning waarvoor u wilt uitpakken? Of een andere gelegenheid, waarvoor u de lunch liever uitbesteedt? Bij Bakker de Graaf in Amersfoort kiest u uit verschillende belegde broodjes, maar ook relatiegeschenken haalt u bij deze bakkerij. Bekijk het volledige aanbod online en kies uit tientallen belegde broodjes. Nadat u een keuze heeft gemaakt, vult u uw adresgegevens of bedrijfsgegevens in en rekent u online af. Geniet u ook binnenkort van het lekkerste beleg op vers afgebakken brood?

Combineer verse broodjes tijdens een volledig verzorgde barbecue in de omgeving van Amersfoort

En alsof dat nog niet genoeg is, alstublieft! Een compleet verzorgde lunch voor iedereen, ongeacht voorkeuren of allergieën. Heeft u echter niet veel tijd om in de keuken te staan of bent u niet in het bezit van een barbecue? Geen probleem! Gasbussen, vlees, barbecues en natuurlijk verse broodjes haalt u bij de bakker uit Amersfoort. Of u nu een avond voor vrienden, collega’s of relaties verzorgt, de bakkerij biedt altijd een pakket op maat. Wilt u uw medewerkers of relaties bedanken voor de prettige samenwerking? In dat geval is het aan te bevelen om de barbecue in de omgeving van Amersfoort af te sluiten met een van de gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Vers gebak en taarten als relatiegeschenken in Amersfoort

Een gebakje, lekker! Taart slaat u ook niet over. Hoe leuk is het dan om een relatiegeschenk te krijgen in de vorm van een taart, cake of gebakje? Of omdat u een medewerker in het zonnetje wilt zetten in verband met een jubileum? In alle gevallen zijn taarten en gebak van de bakker uit Amersfoort een gepaste vorm van relatiegeschenken. Themataarten, taarten met fotoscan of feestelijke harten met een speciale tekst: de mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. De keuze voor een van de taarten gemaakt? Bekijk dan ook meteen de vers belegde broodjes, zodat u het uitreiken van de relatiegeschenken in de regio van Amersfoort met een smakelijke lunch combineert.

Keuze uit diverse soorten buffetten bij een catering bedrijf

Wanneer er een catering bedrijf moet worden inschakelt voor grote groepen mensen, wordt er al snel gedacht aan buffetten. Het is gemakkelijk en snel, maar ook lekker? Wel als u kiest voor het culinaire catering bedrijf Baans Catering in Oosterhout! Hier kunt u kiezen uit verschillende buffetten zoals een oosters, Frans, Amerikaans of lekker Hollandsbuffet. Wilt u zelf wat meer uw vinger in de pap hebben, dan is het ook mogelijk om bij dit catering bedrijf een buffet naar eigen inzicht samen te stellen. Bij deze catering in Oosterhout is het eten altijd vers en desgewenst kan het zelfs ter plekke voor u en uw gasten worden bereid.

De catering in Oosterhout heeft alles in huis om van uw feest een succes te maken

U wilt binnenkort een feest geven in de omgeving van Oosterhout en wilt daarbij ook een lekker hapje trakteren. Het verzorgen van de catering in Oosterhout voor zoveel mensen levert nogal wat problemen op. Allereerst bent u zelf een chefkok, dus wat gaat u serveren? Daarnaast vraagt een goede maaltijd om de juiste apparatuur, om tafelgerei, en om serviesgoed. Schakel daarom een catering bedrijf in om u hiermee te helpen. En niet zomaar een catering bedrijf, Baans Catering natuurlijk! U kunt de catering volledig zelf samenstellen en kiezen uit een enorm assortiment aan hapjesbuffet en complete diners. Uiteraard allemaal bereid door professionele en ervaren chefs.   

Borrels, live cooking, of een totaalfeest, de catering in Oosterhout zet voor u een tandje bij

Een catering bedrijf kan een diversiteit aan mogelijkheden voor de catering bij een bedrijf bieden. Maar ook van een evenement of uitje, kan een goed catering bedrijf een beleving maken. Eten is buiten een noodzaak, ook vaak een sociale activiteit. Geen wonder ook dat veel zakelijke besprekingen of het sluiten van deals gebeuren onder het genot van een hapje en een drankje. Baan Catering kan u de catering bieden die past bij iedere situatie. Dat betekent gerechten op niveau, bereid door uitstekende chefs en een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Live cooking, walking dinners of de totale verzorging van uw (bedrijfs)feest, de catering in Oosterhout is nog nooit zo luxe geweest!

 

Grote hoeveelheden zalm voor de horeca kopen bij de specialist

Zalm kopen voor een onderneming in de horeca is een heel ander verhaal dan wanneer u particulier zalm zou kopen. Zo heeft u voor de horeca vaak grote ladingen zalm nodig. Het principe is echter hetzelfde. Wanneer u een onderneming in de horecasector heeft, wilt u natuurlijk de zalm die u uw klanten serveert vers en van de hoogste kwaliteit is. Om hiervan verzekerd te zijn, is het aan te raden om te kiezen voor een gespecialiseerde visgroothandel voor het kopen van uw zalm en andere soorten vis. Fieret’s Vishandel is zo’n specialist. Zij leveren hun extensieve assortiment bestaande uit diverse soorten vis, schelp- en schaaldieren aan zowel particulieren als bedrijven. Zo is het mogelijk om kleine maar ook grote hoeveelheden verse vis, zoals hele zalm, bij hen te kopen. Zij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling binnen de kortste keren vers en gekoeld wordt geleverd op het door u gewenste adres.

Wanneer u een hele zalm wilt kopen hoeft u niet langer naar de markt of vishandel

Geeft het geen nostalgisch gevoel als u terugdenkt aan vroeger, toen u nog vroeg uit de veren moest om een verse hele zalm te gaan kopen? Als eerste in de rij bij de viskraam om de lekkerste zalm te kopen. Of dat u naar een speciale vishandel moest om uw zalm of ander soort vis te kopen? Tegenwoordig is het een en ander veranderd. Nog steeds kunt u naar de markt of naar een vishandel om uw verse zalm te kopen, maar u kunt uw verse vis vandaag de dag ook gewoon bestellen via het internet. Dit kan bijvoorbeeld bij een visspeciaalzaak zoals Fieret’s Vishandel. Naast dat zij op de markt staan en een vishandel hebben, is het bij deze leverancier ook mogelijk om uw vis, zoals een hele zalm, te kopen via het internet. Deze wordt vervolgens binnen twee dagen vers bij u aan huis afgeleverd. Zo kunt u genieten van de lekkerste vis zonder daarvoor naar de markt of vishandel te hoeven.

Verse vis, zoals zalm, kopen was nog nooit zo gemakkelijk

Het is tegenwoordig erg makkelijk om verse zalm te kopen. U kunt het namelijk gewoon vanuit uw luie stoel doen. U hoeft alleen maar naar de website van een leverancier van verse zalm te gaan en uw bestelling te plaatsen. Binnen twee dagen wordt de bestelling dan al bij u thuis afgeleverd. Wel is het belangrijk om goed op te letten waar u besluit om online uw zalm te kopen. Om zeker te zijn van écht verse vis van hoge kwaliteit, bestelt u uw verse vis bij een gespecialiseerde (online) vishandel. Zo’n online vishandel is Fieret’s Vishandel. Hier vindt u namelijk allerlei soorten vis, van gemarineerde stukjes tot aan een hele zalm die u online kunt kopen en kan laten afleveren bij u thuis. Het was nog nooit zo makkelijk om verse vis te kopen!

Koop glutenvrije haver bij de specialist

Je proeft het verschil tussen glutenvrije havermout zonder toegevoegde smaakstoffen van een specialist en van een fabrikant. Het is met meer zorg samengesteld en dat proef je. De specialist zorgt ervoor dat er alleen producten worden verkocht die ze zelf hebben getest en ook daadwerkelijk lekker hebben bevonden. Zo weet je zeker dat je alleen de glutenvrije ontbijtproducten met de beste smaak en van de beste kwaliteit op tafel zet. Glutenvrije haver, glutenvrije havermout en diverse andere glutenvrije ontbijtproducten maken ieder ontbijt dan ook tot een feestje. Waar kun je die producten vinden? Rosies B.V. heeft een zeer uitgebreid assortiment aan zelf ontwikkelde en geproduceerde glutenvrije ontbijtproducten.

Bij de specialist alleen glutenvrije haver of havermout van de beste kwaliteit

Rosies B.V. maakt glutenvrije haver voor een heerlijk ontbijt van de beste kwaliteit. Dit is een echte specialist op het gebeid van glutenvrije haver producten. Die kan je de juiste kwaliteit garanderen. Alleen als je glutenvrije haver of havermout aanschaft bij de specialist, dan weet je heel zeker dat deze producten met uiterste zorg zijn gefabriceerd en dat ze veilig zijn om te consumeren. Daarnaast kan de specialist je ook garanderen dat er geen onnatuurlijke stoffen aan de producten zijn toegevoegd (zoals geur-, kleur- en smaakstoffen). En misschien wel het belangrijkste: de specialist kan je een verzekeren van een heerlijke smaak.

Diverse glutenvrije ontbijtproducten (glutenvrije haver of havermout) beschikbaar bij de specialist

Ben je allergisch voor gluten maar wil je elke dag lekker kunnen ontbijten? Dankzij Rosies B.V. is dat mogelijk. Elke dag hetzelfde eten is namelijk een beetje saai. Met de diverse glutenvrije ontbijtproducten van Rosies B.V., zoals glutenvrije haver en glutenvrije havermout, kun je eindeloos combinaties blijven maken. Zo zijn er in het assortiment verschillende producten opgenomen, waaronder glutenvrije biologische havermout, haverpap met appel, biologische haver muesli, crunchy muesli met aardbei en superfood crunchy muesli. Aan deze producten kun je natuurlijk zelf wat heerlijk fruit toevoegen, maar ook zonder je eigen toevoegingen smaken de ontbijtproducten heerlijk. Met glutenvrije haver of havermout of één van de andere producten zorg je voor een frisse start van je dag.

Temperatuur is belangrijk voor een lekkere maaltijd, behoudt temperatuur met de thermobox

Wat zijn belangrijke onderdelen van een lekkere maaltijd? Natuurlijk is de smaak het allerbelangrijkste, maar de temperatuur van de maaltijd komt toch echt wel op de tweede plaats. De temperatuur van een gerecht heeft de eigenschap altijd in de richting van de omgevingstemperatuur te gaan. Is het warm, dan geeft een gerecht warmte af. Een koud gerecht neemt warmte op. Het aanpassen van de omgevingstemperatuur aan die van een gerecht is echter niet voldoende. Het bewaren en/of vervoeren van etenswaar in een goed geïsoleerde thermobox biedt een uitkomst. Ook een afruimwagen is in de horeca onmisbaar. Het gerecht geeft hierdoor vrijwel geen warmte af aan de omgeving en neemt het ook niet meer op.

Een thermobox aanschaffen bij de specialist en langsgaan bij een showroom

Als u er geen verstand van hebt kan het ingewikkeld zijn om een professionele thermobox aan te schaffen. Er zijn namelijk veel dingen waar u hierbij op moet letten, die ook nog eens verschillen per toepassing. Hoewel er een groot online aanbod is op het gebied van thermoboxen en bijvoorbeeld een afruimwagen voor de horeca, is het vanaf het scherm vrij lastig te bepalen of deze producten aan uw voorwaarden voldoen. Zeker wanneer u producten op maat wilt laten maken is het slim om een specialist in te schakelen en langs te komen in de showroom. Hier staan alle producten uitgestald en kan er op basis van advies op maat een weloverwogen keuze worden gemaakt.

Met behulp van een thermobox kan voedsel luchtdicht worden verpakt

Heeft u een bedrijf in de horeca, dan weet u dat een thermobox, maar ook een afruimwagen onmisbare hulpmiddelen zijn bij het werk in deze sector. Hierbij wordt een thermobox gebruikt om een maaltijd op de juiste temperatuur te houden tijdens het transport hiervan. Een handige thermobox voor een professionele keuken is dan ook geen overbodige luxe. Het materiaal van een thermobox is licht van gewicht en heeft goede isolerende eigenschappen. De thermoboxen van specialist Lagro Waalwijk zijn geschikt voor gastronoom bakken en voorzien van ergonomische handgrepen. Wist u dat er ook thermoboxen bestaan met voorgevormde voedselschaaltjes en deksels die zich aan de bovenkant van de box bevinden? Niet alleen hoeft het eten dat vervoerd wordt niet meer apart te worden ingepakt; de deksels in de bovenkant van de box zorgen ervoor dat de gerechten goed luchtdicht verpakt zijn. Daarnaast zijn de gerechten gegarandeerd lekvrij.

Alles voor een verzorgde bbq thuis zo besteld bij de specialist!

Houdt u van barbecueën maar heeft u geen zin in of tijd voor de voorbereiding? Dan is het verzorgde bbq menu voor thuis echt iets voor u. U hoeft zelf niet langer naar de supermarkt of slager om vlees en andere lekkernijen in te slaan. U kunt dit allemaal gemakkelijk thuis laten bezorgen. De keuze is vaak enorm. Zo kunt u kiezen uit verschillende vleessoorten. Daarnaast kunt u er ook salades, sauzen, stokbrood en zelfs nagerechten bij bestellen. Ook borden, bestek, servetten, tangen en een barbecue met gas worden thuisbezorgd. U hoeft werkelijk niets meer zelf te regelen. Als u eenmaal één verzorgde bbq thuis heeft ervaren, wilt u nooit meer iets anders.

Gourmet of verzorgde bbq thuis: wat kiest u?

Een barbecue laten thuisbezorgen, het kan bij de specialist. En dat is voor veel mensen echt een uitkomst, gezien barbecueën in de zomer onwijs populair is. Zodra het een beetje lekker weer is, haalt heel Nederland massaal de barbecue tevoorschijn. Helaas is het in ons kikkerlandje regelmatig te slecht weer om te barbecueën. Als u dan toch wilt genieten van een lekker stukje vlees, kunt u ook kiezen voor gourmetten. Het is zelfs mogelijk om een verzorgde bbq of gourmet voor thuis te regelen. U laat dan al het vlees en andere lekkere hapjes, zoals salades, stokbrood en sauzen, bij u thuisbezorgen. Een gourmet of barbecue thuisbezorgd. Het kan echt! U kunt onbezorgd genieten, terwijl de leverancier van uw verzorgde bbq of gourmet voor thuis alle zorgen uit handen neemt.

Barbecue of uitgebreid buffet thuisbezorgd

Bij de specialist kunt u alles bestellen en laten bezorgen. De enige vraag is dus nog: waar heeft u zin in? Als u ervoor kiest om eten voor bijvoorbeeld een feest thuis te laten bezorgen, is de keuze vaak enorm. Kiest u bijvoorbeeld voor een verzorgde bbq voor thuis of gaat u toch liever voor een uitgebreid buffet? Het is allemaal lekker. Voor een feest overdag is een koud buffet een goed idee. In de winter zal een Hollands buffet of winterbuffet uw gasten zeker goed bevallen. In de zomer is een Chinees-Oriëntaals buffet, Italiaans buffet of Caribisch buffet wellicht een goed idee. Of kies voor een verzorgde bbq thuis! Vrijwel iedereen is immers gek op barbecueën. En u hoeft helemaal niets zelf te regelen. Al het vlees en ander eten kan samen met borden, bestek, servetten, tangen en een barbecue worden thuisbezorgd en na het feest weer worden opgehaald.

Vlees met een heerlijke smaak gerookt met vloeibare rook: geen schadelijke stoffen

Vlees krijgt een heerlijke smaak met vloeibare rook. Bovendien bevat het vlees dan geen schadelijke stoffen. Traditioneel roken boven een houtvuur is niet helemaal meer van deze tijd. Het is niet al te gezond voor zowel mens al milieu, en stoffen die u liever niet binnenkrijgt zoals teer en as, kunnen in het eten terecht komen. Probeer daarom eens de vloeibare rook van Red Arrow. Dit is een vloeistof die in een rookkast kan worden verneveld en in de resulterende rookwolk kunt u vlees net zo goed roken als op de traditionele manier, maar dan zonder de schadelijke effecten. Bij Smoky Light B.V. kunt u de liquid smoke kopen en uitproberen. U zult merken dat de smaak van vlees dat op deze manier wordt gerookt van de dezelfde kwaliteit is als van producten waarbij dat op de traditionele manier is gedaan.

Met vloeibare rook kunt u uw vlees gewoon blijven roken, maar dan gezonder

Traditioneel vlees roken kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Vloeibare rook is een heel goed alternatief. Het roken van vlees en vis heeft voor veel mensen iets speciaals. De kleur van het vlees is prachtig en omdat er verder niet in het vlees geprikt hoeft te worden, blijven alle sappen behouden wat een heerlijke smaak tot gevolg heeft. Vlees roken is echter niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Het roken van vlees middels een houtvuur kan namelijk behoorlijk slecht voor de gezondheid zijn. Dat komt doordat het vlees rechtstreeks wordt blootgesteld aan de rook van het houtvuur en in die rook bevinden zich allerlei schadelijke stoffen zoals teer. Met vloeibare rook en een rookkast heeft u dit probleem niet meer en kunt u uw vlees prima roken. Door de liquid smoke te kopen, wordt de smaak, geur en kleur behouden, maar zonder schadelijke stoffen.

Verbeter de kwaliteit door een rookkast met liquid smoke te kopen

Bent u de volgende die fan wordt van vloeibare rook? Probeer het zeker eens uit! Vlees roken is iets dat mensen altijd gewaardeerd hebben vanwege de smaak die het oplevert. Het is echter lastig, aangezien u vuur aan moet leggen en de premies van de brandverzekering dan wel heel hoog oplopen. Bovendien loopt u met een traditioneel vuur de kans dat schadelijke stoffen zoals teer in het vlees terecht kunnen komen. Door een liquid smoke van Red Arrow te kopen voorkomt u dat en kunt u bovendien in een rookkast uw vlees prima roken. Dat maakt vlees roken met liquid smoke niet alleen een stuk gezonder, maar ook een stuk makkelijker, aangezien u het gewoon binnenshuis kunt doen. Probeer het nu en ervaar zelf de voordelen van vloeibare rook.