Alles over stretchtent huren prijs

Een feest organiseren kost geld. Je wilt graag een overzicht van de kosten, waaronder de stretchtent huren prijs. Een stretchtent is een goede keuze voor bijvoorbeeld een festival. Deze tent is verkrijgbaar in zandkleur, wit, zwart, rood en het doek kan op diverse hoogtes worden gehangen. Bezoek de website om de tenten en mogelijkheden te bekijken, ook voor inspiratie kun je hier prima terecht. 

Het voordeel van T en D verhuur is dat ze zeer betrokken is bij het gehele proces, vanaf een eerste adviserend gesprek tot en met de opbouw van de tent(en). Vraag vrijblijvend een offerte aan, bel of mail en een van de medewerkers neemt snel contact met je op.

Stretchtent huren prijs online aanvragen

Natuurlijk wil je een indicatie van de stretchtent huren prijs. Dat kan eenvoudig online door een offerte geheel vrijblijvend aan te vragen. De offerte is maatwerk, omdat er veel factoren de prijs bepalen. Door te kiezen voor het huren van een stretchtent heb je een goede tent voor jouw feest of festival. Deze tent is als festibar bij uitstek geschikt.

Welke afmeting heb je nodig? Je krijgt advies op maat van ervaren en zeer gedreven medewerkers, die ervoor zorgen dat wat betreft de tenten jouw feest of festival gegarandeerd zal slagen. Denk je erover na om ook voor sfeerverlichting te kiezen, praat erover met een medewerker en je wordt verder geholpen welke verlichting in de stretchtent mogelijk is. Als je kiest voor T en D verhuur heb je zekerheid, veiligheid, kwaliteit en persoonlijk advies in één. Weetje: de stretchtent is de meest verhuurde tent en heeft dat te danken aan haar flexibiliteit.    

Playstation 5 korting tijdens black friday deals

Na jarenlang wachten is het dan eindelijk zo ver. Op 19 november 2020 komt de nieuwste console van Sony uit, namelijk de Playstation 5. De verwachtingen voor deze nieuwe console zijn hooggespannen en natuurlijk zal er weer een strijd losbarsten tussen Microsoft en Sony. Tot op heden is niet te voorspellen wie deze ‘consolewar’ zal gaan winnen, maar dat we kunnen profiteren van een prachtige generatie nieuwe consoles is een feit. In dit blogartikel gaan we je meer vertellen over deze nieuwste generatie consoles.

 

Het uiterlijk van de PS5

 

De Playstation 5 verschilt qua uiterlijk behoorlijk van haar voorganger. In dit nieuwste model is er gekozen voor een zwart middenstuk met een omhulsel in de kleur wit. Het zwarte middenstuk wordt van boven naar beneden smaller. Daarnaast is deze nieuwe console voorzien van een eventuele disc-drive en zijn er twee USB-poorten aanwezig. Het is zowel mogelijk om de console verticaal als horizontaal te plaatsen. In ieder geval kunnen we concluderen dat ook de Playstation 5 een stuk groter zal worden dan de Playstation 4.

 

De specificaties van de Playstation 5

 

Waar het natuurlijk allemaal om draait zijn de specificaties van de nieuwste generatie consoles van Sony. Hieronder zetten we alle specificaties van deze nieuwe console voor je op een rijtje:

 

  • CPU: 8x Zen 2 Cores at 3,5GHz (variable frequency)
  • GPU: 10,28 TFLOPs, 36 CUs at 2,23GHz (variable frequency)
  • GPU Architecture: Custom RDNA 2
  • Memory/Interface: 16GB GDDR6/256-bit
  • Memory Bandwith: 448GB/s
  • Internal Storage: Custom 825GB SSD
  • IO Throughput: 5,5GB/s (Raw), Typical 8-9GB/s (Compressed)
  • Expandable Storage: NVMe SSD Slot
  • External Storage: USB HDD Support
  • Optical Drive: 4K UHD Blu-ray Drive

 

Qua specificaties komt de spelcomputer redelijk overeen met de concurrent van Microsoft. Door deze nieuwe specificaties zijn deze consoles in staat om games op 4k en 60 fps te draaien. In potentie moet het zelfs mogelijk zijn om games in 8k af te spelen.

 

PS5 extra voordelig aanschaffen

 

De aanschaf van een nieuwe console is een behoorlijk investering en bij de Playstation 5 heb je de keuze uit twee verschillende versies. De versie die wordt geleverd met een disc-drive zal in totaal 500 euro kosten. Tevens heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een console zonder disc-drive. Hiervoor zal je een bedrag van 400 euro neer moeten leggen.

 

Wil jij nu extra voordelig de Playstation 5 aanschaffen? Dan raden we je aan om te profiteren van Playstation 5 Black Friday. Door te profiteren van deze aanbiedingen ben je een stuk voordeliger uit, waardoor je dus meer geld over hebt om games aan te schaffen.

 

Uitgaan in Rotterdam

Rotterdam kent een bruisend nachtleven. De laatste jaren is het aantal uitgaansgelegenheden in de stad explosief gegroeid met cafés, restaurants, clubs en discotheken. Bekende gebieden zijn het Stadhuisplein, de Meent, Oude Haven en natuurlijk de Witte de Withstraat.

 

Witte de Withstraat

Deze straat is echt een begrip onder de Rotterdamse studenten. Hoe dichter jouw studentenkamertje bij deze straat ligt, hoe beter jij je leven voor elkaar hebt. Deze straat wordt daarom ook vaak genoemd in hospiteer berichten. In deze straat vind je vele café’s zoals NRC en De Witte Aap. NRC staat niet voor de krant maar voor Nieuw Rotterdams Café. De Witte Aap is door Lonely Planet uitgeroepen tot het beste café ter wereld! Zeker een bezoekje waard dus. Na een drankje kun je door naar nachtclub de Avondwinkel, waar ze lekkere dance muziek draaien. De avond, of inmiddels ochtend, sluit je af met een hapje bij de Chinees Hung Kee.

 

Annabel

Het grootste poppodium van Rotterdam ligt naast station Rotterdam Centraal. Deze week verschijnt het Canadese R&B duo Majid Jordan op het podium. Zeker een aanrader als je houdt van zwoele elektronische r&b en hiphop tracks. Deze maand komen ook Frans Duijts, Django Wagner én The Partysquad langs. Een divers aanbod dus. Naast optredens, worden er ook veel feesten gegeven. Deze zaterdag is er de Hitfabriek, waar de beste hits van de jaren tachtig, negentig en begin 2000 worden gedraaid.

 

Shisha Lounge

Een steeds bekendere uitgaansmogelijkheid is de shisha lounge. Verspreid door Rotterdam vind je er een hele hoop. Je kunt er ook voor kiezen om voor het stappen, thuis shisha te roken. Je kunt gemakkelijk een waterpijp bestellen. Daarnaast bestaan er ook veel shisha smaken zoals Framboos, Wiskey en Munt smaak.

 

Genoeg keuze dus! Rotterdam heeft voor iedereen wat wils. Waar ga jij heen dit weekend?

https://premium-hookahs.nl/

Eenmalig meespelen bij de loterij

De loterij winnen is iets waar iedereen al eens van droomt. Wil je ook graag eens meespelen maar twijfel je omdat je nergens aan gebonden wil zijn? Dan heb je geluk, want het wordt vandaag steeds makkelijker om eenmalig meespelen met de Staatsloterij en de Nationale Postcode loterij. Je kan heel makkelijk een enkel lotje kopen via internet en de gewonnen prijzen worden automatisch rechtstreeks op je rekening uitbetaald. Heel eenvoudig dus! 

Hiervoor was het enkel mogelijk om een los lot te kopen bij de diverse verkooppunten van de Staatsloterij en de Lotto, die beiden ook onderdeel zijn van de Nederlandse loterij. Nu is dat anders, het gaat gewoon bij de Staatsloterij zelf en je kan ervoor kiezen om eenmalig mee te spelen of automatisch elke trekking in te zetten. Je beslist helemaal zelf.

Loten bij de Staatsloterij

Er zijn verschillende loten die je kan kopen om mee te doen voor de jackpot staatsloterij. Je kan kiezen voor een Staatslot, een 1/5e Staatslot, een Straatje en een Straat (zo kan je met wel 10 Staatsloten tegelijk meespelen). Deze kan je allemaal online kopen, je betaalt met iDeal of met de creditcard en krijgt de loten per e-mail opgestuurd. Win je een prijs, dan wordt het gewonnen geldbedrag automatisch op je rekening overgemaakt.

Losse loten van de Postcode Loterij

Bij de nationale Postcode Loterij is het systeem anders. De losse loten zijn niet altijd beschikbaar, maar slecht bij bepaalde trekkingen. Ook deze loten kan je eenvoudig online kopen met iDeal en erna ontvang je ze per e-mail. Daarbij worden ook hier de gewonnen geldprijzen automatisch op het eerdere rekeningnummer overgemaakt.

Zo makkelijk is het dus om een lot te kopen om zelf een kans te maken op de jackpot en andere mooie prijzen. Tijd om het eens uit te proberen en zelf je geluk te testen!

https://www.vergelijkloterij.nl