Zonnepanelen aanschaffen bij een ervaren leverancier

Wanneer u plannen heeft voor het aanschaffen van zonnepanelen, is het verstandig om u in dit proces bij te laten staan door ervaren adviseurs. Of u nou thuis of op de zaak wil overstappen naar zonne-energie, bij EnerSolar bent u aan het juiste adres. Van advies tot installatie, de ervaren vaklui staan u overal in bij. Het begint bij het persoonlijke advies wat wordt opgesteld aan de hand van een huisbezoek en het bespreken van uw persoonlijke wensen. Uw dak bepaalt de mogelijkheden voor het aantal en soort panelen en uw eigen gedachtes over het plaatsen spelen daarin ook mee. De offerte die u ontvangt is compleet, waardoor er geen verrassingen of extra kosten in een later stadium op uw dak vallen.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen met professionele hulp

Ook voor de zakelijke klant is een investering in zonnepanelen uiterst interessant. De investering in zonnepanelen levert vaak meer dan 15% rendement op. Zonnestroom is ook voordeliger dan het afnemen van grijze stroom en er zijn allerlei regelingen en subsidies om het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken. De overheid wil immers dat er meer gebruik gemaakt wordt van deze groene bron. De zon is een altijd aanwezige en is gratis, het is zonde om daar geen gebruik van te maken. Enersolar wijst u graag op de mogelijkheden en helpt u met de aanvragen van subsidies en vergunningen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als ondernemer komt u er bijna niet meer onderuit om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en dat is maar goed ook. Wanneer u kiest om te besparen op stroom door het aanschaffen van zonnepanelen, kiest u daarmee ook om verantwoord te ondernemen. En met maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt u bij aan een beter milieu en een gezondere omgeving. Door het gebruik van groene stroom is er minder CO2 uitstoot die ons milieu beschadigd en dat is mooi voor de toekomst. Daarnaast is de keuze voor duurzaamheid een mooie toevoeging voor het imago van uw bedrijf.

https://www.enersolar.nl/

Vergelijken van energie voor het beste contract

Vergelijken van energie kan jou aan een nieuwe energieleverancier helpen. Hoewel veel mensen voor een langere tijd bij dezelfde aanbieder blijven, wordt er vaak niet gedacht aan de voordelen die het jou kan opleveren als je een overstap maakt. Denk hierbij aan de kosten die je kunt besparen op jouw jaarrekening, maar ook de vernieuwende service die bijvoorbeeld de klantenservice met zich meebrengt ten opzichte van de huidige leverancier. Als je de overstap wilt maken, kun je daarom het beste verschillende leveranciers naast elkaar zetten. Met onderstaande informatie word je op weg geholpen. 

Vergelijken van energie met jouw wensen

Energie vergelijken is tegenwoordig niet meer lastig. Een vergelijker toont alle beschikbare opties aan de hand van jouw regio, waarna je deze nog kunt specificeren aan de hand van jouw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld de keuze tussen groene en grijze stroom. Steeds meer mensen willen overstappen naar duurzame energie. Waar het eerst nog flink in kosten kon schelen, liggen de tarieven hiervan nu vrij gelijk. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor de gewenste contractduur te kijken. Als je liever ieder jaar overstapt, kun je hiervoor kiezen. Wil je profiteren van de laagste deals, dan is het verstandiger om naar de langere contracten te kijken. 

Klantbeoordelingen meenemen

Je moet daarom altijd met veel dingen rekening houden. Het vergelijken van energie kan jou echter wel op weg helpen om te kijken waar je de goedkoopste energie kan vinden en en met welke opties je te maken hebt. Uiteindelijk zul je veel kunnen besparen op jouw energierekening, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Vergeet echter ook niet om de klantbeoordelingen mee te nemen in jouw keuze. Je wilt immers weten of je ook goed geholpen wordt in het geval er iets mis is met jouw energie. Op basis van het totaalplaatje ben je in ieder geval vele malen beter uit.

Tips voor het kopen van een Laadpaal Thuis

Wil je een elektrische laadpaal voor thuis kopen? Lees dit artikel dan verder. In dit artikel geven wij je enkele tips die je helpen bij het kopen van een geschikte laadpaal voor Thuis. Lezen maar!

Waar moet je opletten?

Ten eerste moet de laadpaal, die je bij je thuis wilt plaatsen, geschikt zijn voor jouw elektrische auto. Welke laadpalen geschikt zijn voor jouw elektrische auto kun je heel eenvoudig online op zoeken of navragen bij jouw autodealer. Deze stap is erg belangrijk anders zit je straks met een laadpaal thuis opgescheept die jouw elektrische auto niet kan opladen!

Vervolgens is het belangrijk om een keuze te maken tussen een online en offline laadpaal thuis. Bij een offline laadpaal heb je geen inzicht in het energievebruik en bij een online laadpaal wel. Een voordeel van een online laadpaal is dus dat je inzicht hebt in het energieverbruik én dus ook de kosten van het opladen.

Laadstation aan de muur of paal?

Daarnaast is het belangrijk om een keuze te maken tussen een laadstation die je aan de muur kunt ophangen of aan een laadpaal. Als je voor een laadpaal gaat dan is het wel belangrijk dat je er plek voor hebt (bijvoorbeeld een eigen oprit). 

Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie? Contacteer een laadpaal adviseur, een adviseur helpt je graag verder. 

http://reithpower.nl/laadpaal/thuis/

LED TL LAMPEN

LED TL energie binnenverlichting biedt een heldere pad naar hogere efficiëntie en energiebesparing. LED-verlichting levert enorme kostenbesparingen door uw energieverbruik en de uitstoot te verminderen met maar liefst 50% in vergelijking met conventionele verlichting. TL LED lampen kunnen ook ongeveer 50.000 uur meegaan en verminderen uw uitgaven voor onderhoud en verwijdering en dit allemaal zonder de kwaliteit van het licht te verminderen binnen uw faciliteit. 

Als gevolg van de slimme toepassing van zeer geleidende materialen en bewezen Ledtechnologie, zijn LED TL buizen aangeboden aan een betaalbare prijs. Hierdoor kan de vervanging van traditionele Fluorescentiebuizen met een initiële investering vervangen worden met behoud van de lichtopbrengst.

Dit product is ideaal voor grootschalige toepassing in fabrieken, magazijnen, garages en kantoren.

De TL Led combineert digitale verlichting technologieën met een hoogwaardig optisch systeem om het algemene omgevingslicht voor vele toepassingen zoals kantoren, scholen en ziekenhuizen te verlichten. De hoge-werkzaamheid en de lange levensduur en uitstekende kleur, zorgen voor een superieure kwaliteit lichtinstallatie die zeer efficiënt en duurzaam is. LongLife LEDs, in combinatie met hoog rendement stuurprogramma’s, bieden superieure niveau en de kwaliteit van de verlichtingssterkte voor een uitgebreide levensduur. Voordelen van LED TL: 

Energie-efficiënte – ter vervanging van de ‘oude’ TL-verlichting zal uw energierekening verminderen met 80%.

Duurzame – LED TL verlichting duurt veel langer dan normale TL-verlichting.

LED lampen in LED TL vorm vereisen ook geen tijd om op te warmen zodat het licht onmiddellijk hun maximale licht afgeeft en straalt geen warmte uit. Het biedt vele voordelen en is zeer betaalbaar!

Bedrijven stellen vaak de aankoop van de LED TL verlichting uit, als ze denken dat dit de vervanging van de lampen impliceert. We hebben echter ook goed nieuws: u hoeft niet te vervangen uw lichte inrichtingen. LED TL lampen vereisen geen nieuwe armaturen. Het enige wat u hoeft te doen, is het verwijderen van de starters, en de ballast. Na het verwijderen kan u van de LED TL-verlichting zorgeloos genieten, met behoud van energie en kostenbesparing. Een waardevolle investering!

 

http://www.leds-depot.be/led-230v/led-tl-t8.html