Een vooraf gefabriceerde dakkapel kopen? Snel geplaatst!

Heeft u al eens gehoord van prefab? Dat betekend dat de dakkapel die u gaat kopen van te voren is gemaakt in de fabriek. Het dakkapel of dakraam wordt daarna vrijwel in zijn geheel geplaatst op uw huis. Ok, en dan? Nou, omdat er geen losse onderdelen van heinde en verre besteld hoeven te worden, zijn prefab producten een stuk goedkoper! Een tweede voordeel is dat de dakkapel in zijn geheel op het dak gemonteerd kan worden. Een stuk sneller dan alles op het dak op moeten bouwen! Goedkoper én sneller, dat zijn toch voordelen die u niet laat liggen? Kijk voor uw nieuwe prefab producten bij een van de dealers van BASkapel.

Een dakkapel kopen zonder dat u daar een vergunning voor nodig heeft

Een betaalbare dakkapel kopen is de perfecte manier om de kamers op zolder te vergroten zonder dat u een grote verbouwing moet ondergaan. Wordt het bij u thuis een beetje krap, misschien omdat de kinderen groter worden, of omdat er een nieuw kindje op komst is? Dan kunt u door een dakraam te kopen uw zolder omtoveren tot een extra slaapkamer. Dat is een stuk goedkoper dan een nieuw huis zoeken, nietwaar? Waar u terecht kunt voor een goede dakkapel? BASkapel heeft verschillende dealers door heel Nederland waar u alle opties van dichtbij in de showroom kunt bekijken. Kunt u meteen aan het deskundige personeel om advies vragen.

Dakraam kopen duur? Helemaal niet, u bespaart er zelfs energie mee!

Denkt u dat het kopen van een dakkapel of dakraam van zelfreinigend glas een dure investering is? Dat is een verkeerde gedachte. Er zijn dan waarschijnlijk dingen waar u nog niet aan heeft gedacht. Zo kunt u bij BASkapel een dakkapel of dakraam kopen dat al is voorzien van hoogwaardig HR++ glas. Dat betekent dat de dakkapel zeer goed geïsoleerd is en dat betekent weer dat de verwarming rustig een tandje lager kan. Nog niet overtuigd? Wat dacht u van de waarde van uw huis? Door een dakkapel te plaatsen maakt u van een rommelzolder een functionele kamer en vergroot u de oppervlakte van uw woonruimte. En dat zorgt ervoor dat uw woning meer waard wordt.