Een uniek bedrijfsuitje dat iedereen leuk vindt: het kan echt

Wie wel eens een bedrijfsuitje heeft georganiseerd kent het gevoel: het is erg lastig om iets te verzinnen en te organiseren. Dit geldt niet alleen voor een groot bedrijf, maar ook voor een klein team kan dit al erg lastig zijn. Veel verschillende meningen en mensen zorgen er vaak voor dat het moeilijk wordt om iets te vinden wat iedereen leuk vindt. Daarom is het belangrijk om niet iedereen mee te laten beslissen. Kies je uiteindelijk een echt spannend en origineel bedrijfsuitje, dan vindt iedereen het uiteindelijk toch wel leuk. Zo kunt u voor een bedrijfsuitje dat voor iedereen leuk is, en waarbij ook nog eens aan teambuilding gewerkt wordt, terecht bij Neverrest. Dan bent u verzekerd van een gezellige middag!

Een spannend onderzoekavontuur als bedrijfsuitje

Het is weer zover, tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Dankzij Neverrest hoef je deze keer niet weer aan te komen met een afgezaagd uitje en ga je voor iets dat oprecht spannend en leuk is. Neverrest heeft een spel ontwikkeld, genaamd Social Chaos. Dit is een spannend onderzoekavontuur die een beetje paranoia en de nodige verbazing veroorzaakt bij de deelnemers. Twee dagen voor het evenement worden de deelnemers namelijk al geteased. Ze worden tijdens de activiteit op een ludieke manier gedwongen om samen te werken, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding. Er moet een verhaal gereconstrueerd worden aan de hand van videobeelden, ontmoetingen met acteurs en veel social media. Een spannend mysterie moet opgelost worden…

Onbewuste teambuilding tijdens een bedrijfsuitje

Het belangrijkste aan het bedrijfsuitje is natuurlijk dat iedereen een goede tijd heeft. Hiervoor moet je wel iets bedenken wat iedereen aanspreekt en waardoor je iedereen er ook bij kan betrekken. Als namelijk niet iedereen meedoet, of er niet helemaal bij is, is het ook erg moeilijk om aan teambuilding te werken. Ook is het moeilijk om aan teambuilding te werken als iedereen weet dat dit het doel is. Het is het beste om iedereen helemaal mee te laten zwepen door het spannende verhaal en de activiteiten waarbij goed moet worden samengewerkt. Zo werken de deelnemers onbewust aan een betere onderlinge band. Onbewust aan de teambuilding werken tijdens een spannend bedrijfsuitje is de beste oplossing!