Wannagive
Image default
Gezondheid

Een pinapparaat kopen?

 

Wilt u een pinapparaat kopen en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier? Paqar is een relatief nieuwe speler in de markt van pinapparaat kopen maar heeft als onderdeel van een groep specialisten toch al 20 jaar ervaring in de selectie, implementatie en onderhoud van pinapparaten. Paqar is leverancier van pinautomaten en zeer geschikt als partner voor een goedkope pinautomaat. We werken samen met Payplaza: experts op het gebied van creditcardtransacties.

U kunt bij ons een pinapparaat kopen om deze op een vaste locatie zoals restaurants, winkels, hotels of zorginstellingen te gebruiken. Ook binnen een mobiele omgeving heeft Paqar de juiste oplossing. U kunt bij ons zelfs een pinapparaat kopen die functioneert op basis van uw iphone of ipod touch!

Contactloos betalen

Bij Paqar een pinapparaat kopen heeft vele voordelen. Onze betaalautomaten zijn gereed voor de toekomst waarbij NFC betalen mogelijk wordt. NFC betalen is het nieuwe pinnen, ook wel contactloos betalen genoemd.  Contactloos betalen werkt op basis van zogenaamde Near Field Communication, afgekort als NFC. De contactloze betaalpas heeft een antenne die op korte afstand draadloos de relevante betaalgegevens doorstuurt naar een pinapparaat.

Contactloze betalingen kan bij elk gewenst bedrag worden ingezet. Voor betalingen tot 25 euro is het mogelijk om te betalen zonder pincode. Als de betaling boven de 25 euro komt moet er wel een pincode worden ingevoerd. Als de doorlopende contactloze betalingen zonder pincode opgeteld de limiet van 50 euro bereiken, moet de pas alsnog worden ingestoken in de pinautomaat en de pincode worden ingetoetst. Na het invoeren van de pincode staat het bedrag voor contactloze betalingen weer op nul.

Wilt u meer weten over een pinapparaat kopen?

Wilt u een pinapparaat kopen? Vraag dan nu een offerte aan en profiteer dan nu van onze actie 2 halen is 1 betalen. Als u nog vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via info@paqar.nl of +31 (0)203630233.

Paqar, als je voor veilige en betrouwbare pinautomaten kiest.

http://www.paqar.nl