De makelaar inschakelen voor de regio Kampen

Bent u op zoek naar een makelaar in Kampen? Dan zijn er veel makelaars alwaar u uit kunt kiezen. Het punt is echter dat een makelaar zeer veelzijdig kan zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u graag uw huis wilt verkopen. Waar kan de makelaar u dan mee van dienst zijn? In dit artikel gaan wij daar verder op in, zodat u goed op de hoogte bent.

 

Huis taxeren

De makelaar Kampen kan u bijvoorbeeld helpen met het taxeren van uw woning. Bij een makelaar zijn doorgaans namelijk taxateurs werkzaam en het is natuurlijk fijn wanneer u daar gebruik van kunt maken. Als u het huis laat taxeren, krijgt u namelijk een goed beeld van de waarde. Daarbij wordt overigens niet alleen gekeken naar het huis, maar ook de locatie, de huidige waarde van woningen en ga zo maar verder. Het is bovendien een fijn fundament, want zo wordt het voor u gemakkelijk gemaakt om een prijs voor uw woning vast te stellen.

Foto’s maken met de makelaar

Als u van plan bent uw huis te verkopen, dan is het van groot belang dat u goede foto’s maakt. De foto’s geven namelijk een goed beeld van de woning en op basis daarvan bepalen huizenkopers of ze eventuele interesse in uw woning hebben. Omwille van die reden is het dus zeer aan te raden om de foto’s door de makelaar te laten maken. Het voordeel daarvan is namelijk dat een makelaar veel ervaring heeft met het maken van foto’s. Ze weten precies waar ze op moet letten en dat is ook zeer voordelig te noemen.

Bezichtigingen

Een makelaar kan u ook helpen met bezichtigingen. Alle mogelijke kopers willen immers graag de woning bekijken. Misschien vindt u het zelf echter niet leuk om een bezichtiging te doen. In veel gevallen snappen wij dat al te goed, aangezien het ook spannend kan en misschien vindt u het lastig om uw woning te ‘verkopen’. Een makelaar heeft daar ook veel ervaring mee, dus wat dat betreft is het ook ideaal om gebruik te maken van een makelaar.

Facebook marketing bedrijf

Wil je een zakelijk Facebook account aanmaken? Of heb je dat al, maar weet je niet zo goed wat je ermee moet? Dan kun je een social media bedrijf inschakelen om dit voor je te regelen. Your Business Online is gespecialiseerd in zakelijke social media. Wij kunnen jouw Facebook marketing van je overnemen, maar werken ook met andere social media platforms. Als je actief bent op meerdere platforms, dan heb je een grotere kans dat jouw doelgroep je vindt. Your Business Online kijkt welke kanalen het meest effectief zijn voor jouw bedrijf en zet een social media strategie op die werkt.

Social media bureau

Bij Your Business Online werken specialisten op verschillende gebieden samen om jouw zakelijke social media op de rails te krijgen. Of het nu gaat om een bestaand account waar de bezem doorheen moet, of het opzetten van een nieuw account. We zorgen ervoor dat je pagina eruit ziet om door een ringetje te halen en creëren content waar jouw doelgroep niet omheen kan. Ook pakkende video’s voor op YouTube kun je gerust aan ons social media bureau overlaten. Als jij aangeeft wat je doelen en ideeën zijn, dan maken wij een plan van aanpak waar we mee aan de slag kunnen.

Samenwerken met Your Business Online

Als je bij Your Business Online aan de bel trekt, dan kun je erop rekenen dat we met jou samenwerken en je betrekken bij wat we doen. Je kunt actief met ons meedenken en je eigen ideeën inbrengen. Jij bent immers de expert als het gaat om je bedrijf en je klanten. Wil je liever helemaal zelf aan de slag? Dan kun je verschillende workshops bij ons volgen op het gebied van social media marketing. We delen graag onze kennis en ervaring zodat jij je doelen kunt bereiken.

Een dakkapel voor ieder huis

Droomt u van een extra slaapkamer op zolder, zoekt u naar een rustige plek voor een studeerkamer of wilt u de vliering in een hobbyruimte omtoveren. U heeft wellicht eens aan een uitbouw gedacht. Zo worden er snel enkele vierkante meters meer leefruimte gecreëerd en de dakramen zorgen ook voor een mooie lichtinval.

 

De verschillende soorten dakkapellen

Als materiaal kunt u kiezen tussen kunststof of hout. Er zijn modellen met een plat of schuin oplopend dak. Ook een eenzijdig verhoogde nok behoort tot de mogelijkheden. De uitvoerder kan een prefab uitvoering plaatsen. Uiteraard kan de uitbouw ter plekke op maat gemaakt worden. Meestal is alles in 1 dag gereed. Om inspiratie op te doen vindt u op onze website een uitgebreide collectie foto’s.

 

Mag je zomaar iets aan je dak veranderen

Dat is per gemeente verschillend. Wilt u de zolder aan de achterkant van uw woning uitbouwen, dan zult u vaak geen vergunning nodig hebben. Wordt de dakkapel aan de zijgevel of de voorkant geplaatst dan is vaak een omgevingsvergunning nodig. Ga voor een vergunningscheck naar het digitale omgevingsloket om te informeren wat de regels zijn.

 

Het project zolderverbouwing

De beslissing is gevallen, u overweegt om te gaan verbouwen. Op de website vindt u heel veel informatie over de verschillende modellen en materialen. U vindt er voorbeelden met de bijbehorende prijzen zodat er gemakkelijker besloten kan worden hoe uw dromen verwezenlijk kunnen worden. Wij geven u graag vrijblijvend advies en begeleiden u bij uw zoektocht naar de ideale oplossing voor de dakaanpassing.

Afvalwaterzuivering

Het belang van afvalwaterzuivering is zeer groot. Dat weet iedereen. Gelukkig hebben wij zeer veel goede systemen in Nederland die ervoor zorgen dat afvalwaterzuivering op een goede manier gaat verlopen. Maar waarom is afvalwaterzuivering zo belangrijk? In dit artikel gaan we daar verder op in.

 

Minder ziekten

Afvalwater kan om verschillende redenen gevaarlijk zijn. Er zit namelijk veel viezigheid in en dit kan dus ook voor verscheidene bacteriën zorgen. Daarbij kunt u denken aan bacteriën in de ontlasting, maar ook op vele andere manieren kan afvalwater ziektes opwekken bij mensen. En dat is natuurlijk hartstikke gevaarlijk, want dan kan er bijvoorbeeld ook een epidemie ontstaan en dat wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er andere ziektes kunnen ontstaan. Misschien heeft u wel eens van legionella gehoord. Dit kan ook in afvalwater voorkomen en ook omwille van die reden is het zuiveren van afvalwater hartstikke belangrijk te noemen.

 

Wat zit er in ons afvalwater?

Maar wat zit er dan zoal in het afvalwater, vraagt u zich misschien af.

 

– Douche

 

Veel mensen gebruiken dagelijks de douche. En in Nederland wordt er ook heel veel gedoucht. Dit heeft dus als gevolg dat er veel afvalwater wordt verbruikt tijdens het douchen en dat is dan ook de grootste vorm van verbruik in Nederland.

 

– waterspoeling

 

Heel veel afvalwater ontstaat ook de toiletspoeling. Dat had u misschien ook wel verwacht, want dat is een noodzaak voor heel veel mensen. Dus dagelijks komt er zeer veel verschillende vormen van afvalwater door toiletspoeling in onze riolen.

Dan zijn er nog andere vormen van afvalwater. Denk daarbij aan het wassen van de handen, voedselbereiding, in bad gaan en ga zo maar verder.

Heeft u dus hulp nodig bij afvalwaterzuivering op een goede manier? Zodat risico’s op ziekte en dergelijke kunnen worden voorkomen? In dat geval is het aan te raden om eens op internet op zoek te gaan naar een uitstekende partner. Iemand die u daar echt bij kan helpen.

 

Het 9-maanden invulboek als origineel cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau om een zwangerschap te vieren? Een 9 maanden invulboek is het meest persoonlijke geschenk voor een aanstaande moeder. Hierin kan de vrouw in verwachting die bijzondere periode tot in detail vastleggen. Een kostbaar document, dat ze een leven lang zal koesteren.

 

Je zwangerschap vastleggen in een bijzonder boek

Een zwangerschap is een bijzondere en hopelijk fantastische periode, die je altijd in je hart zult meedragen. Maar de kans is best groot dat je de details vergeet, zodra het kindje geboren is. Overweldigd als je bent door al het nieuwe van een pasgeboren baby, raakt de zwangerschap op de achtergrond. Terwijl het juist zo waardevol is om ook daar op terug te kunnen kijken.

 

Het 9 maanden invulboek vangt jouw herinneringen tijdens de zwangerschap

Het invulboek voor tijdens je zwangerschap is de plek om al die bijzondere herinneringen vast te leggen. Er staan vragen om in te vullen in, maar er is vooral veel ruimte om al jouw persoonlijke verhalen, foto’s en lijstjes te bundelen.

Van de eerste echo tot de to-dol list voor de babykamer, alles krijgt een plekje in het invulboek. Dat is ook geen overbodige luxe tijdens de zwangerschap, want iedereen die in verwachting is geweest, weet dat het welbekende ‘preggo brain’ je eigen gestructureerde zelf nog wel eens in de war wil schoppen. Met een zwangerschapsinvulboek heb je jouw lijstjes in elk geval altijd bij de hand.

Persoonlijke zwangerschapscadeaus, kraamcadeaus en babyshowercadeaus

Met invulboeken voor tijdens de zwangerschap en na de geboorte leg je jouw persoonlijke baby-belevenissen vast. Ontzettend leuk om later door te bladeren. Misschien zelfs samen met je kindje, dat toen nog veilig in je buik zat. Dat maakt invulboeken het perfecte cadeau voor aanstaande of kersverse moeders. Of trakteer jezelf op zo’n prachtig boek tijdens je zwangerschap en maak deze bijzondere periode nog bewuster mee.

Top 10 begraafplaatsen die je gezien moet hebben

Na de uitvaart

Na je overlijden volgt een uitvaart waarna je meestal binnen de wettelijke termijn van 6 werkdagen begraven of gecremeerd moet worden.

Graf en urnengraf

Op het graf mag een grafsteen of gedenkteken. Sommige begraafplaatsen kennen ook een zogenaamd urengraf.  Dan word je eerst gecremeerd en vervolgens mag de as in een urn in een urnengraf begraven worden. Daarna kan er een gedenkteken op geplaatst worden.

Regels begraafplaats

Op alle begraafplaatsen zijn er wel regels aan de afmetingen en materiaalkeuze van een grafsteen of zerk. Meestal beperkt zich dat tot: niet groter dan het graf zelf en het grafmonument moet duurzaam zijn. Vaak moet er ook verplicht een grafnummer in de steen gegraveerd worden.

Op welke begraafplaats moet je begraven worden?

In principe mag jij of de nabestaanden na de uitvaart iedere begraafplaats uit kiezen. Je mag in iedere gemeente, stad en zelfs land begraven worden. Ja alle landen staan toe dat een overledene die uit een ander land komt begraven wordt. Transport daar naar toe zal wel een uitdaging kunnen zijn.  

 

Wat zijn mooie begraafplaatsen in Nederland? Er zijn vele mooie begraafplaatsen en kerkhoven in Nederland. Van kleine intieme begraafplaatsen tot grote uitgebreide dodenakkers.

 1. Begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag
  Oud Eik en Duinen is een heel grote begraafplaats. Het is ook een van de oudste dodenakkers. Tot ver in de Middeleeuwen werd hier al begraven. Er liggen graven van BN’ers schrijver Louis Couperus, politicus Willem Drees en de bekende kunstschilder Hendrik Willem Mesdag (van panorama Mesdag)  

 2. Zorgvlied in Amsterdam
  De mooiste en meest bekende begraafplaats is waarschijnlijk begraafplaats Zorgvlied in Amstelveen. Je vindt hier veel bekende kunstenaars en artiesten Annie M.G. Schmidt, Boney M,  Herman Brood en Anthonie Kamerling. Je vindt er graven van bekende acteurs als Fien de la Mar, Else Mauhs, Louis Bouwmeester, Beppie Nooij, Matthieu van Eijsden, en Johan Kaart.

  Ook cabaretiers als Wim Kan, Piet Muyselaar, Frans Halsema, Louis Davids en Toon Hermans. De theatereigenaar Oscar Carré en architect Eduard Cuypers. De bekende uitgever Rob van Gennep, de joodse zakenman Loe Lap, schrijver-bioloog Dick Hillenius, en schilders Carel Willink, Brood en Jan Sluijters. Aan schrijvers vind je er Annie M.G. Schmidt, Renate Rubinstein,  Herman Heijermans, Arthur van Schendel en K. Norel.

  Dit is slechts een handgreep van de vele graven van bekende Nederlanders. Op Zorgvlied kun je een wandeling langs deze graven en grafmonumenten maken. Zorgvlied is een oase van rust aan de rand van druk Amsterdam.

 1. St Barbara Utrecht
  Prachtige begraafplaats vlak bij de Berenkuil bij de entree van Utrecht. Ook dit is een oase van rust in een hectische studentenstad. De begraafplaats heeft mooie grafmonumenten en grafstenen.

 2. Begraafplaats Bovenheigraaf Oldebroek
  Kleine intieme begraafplaats met fraaie kindergraven. Het babygraf met de vos van cortenstaal staat er. De begraafplaats is even buiten Wezep

  Bovenheigraaf 117
  8091 BT Wezep

 3. Rooms-Katholieke Begraafplaats Buitenveldert
  Een andere prachtige begraafplaats pal aan de snelweg. Toch heerst op de oude begraafplaats met mooi moderne grafmonumenten en traditionele grafstenen een serene rust. Heerlijk om over te wandelen. Ligt op loopafstand van het UMC Fred. Roeskestraat 103 1076 EE Amsterdam

 4. Begraafplaats Bussloo
  Een oude en traditionele kleine dodenakker. Een echt kerkhof aangezien het pal aan de kerk grenst. Zeer klein en intiem met Belgisch hardstenen grafstenen en een modern grafmonument van cortenstaal en RVS

 5. Begraafplaats Lochem
  Begraafplaats waarbij je je bijna in een bos waant. Erg mooi.

 6. Crematorium en begraafplaats Olandhorst  Lelystad
  Modern opgezette begraafplaats aan crematorium. Mooie monumenten en veel natuurschoon.

 7. Zuiderhof Hilversum
  Prachtige wijdse begraafplaats ontworpen door architect Dudok. Fraaie architectuur en ruime zichtlijnen.

  Kolhornseweg 13
  1213 RS Hilversum

 8. Oorlogsgraven
  Bijna elke gemeente in Nederland heeft wel een oorlogsgraf. De Oorlogsgravenstichting wil de herinnering aan oorlogsslachtoffers levend houden. 355 mensen die consuls genoemd worden helpen bij het beheer en onderhoud en zorgen er voor dat de 50.000 Nederlandse oorlogsgraven (over de hele wereld) niet vergeten worden.

 

Conclusie

Er zijn volop mogelijkheden als je op zoek bent naar een bijzondere begraafplaats voor het graf van jezelf of een dierbaren. Je hoeft je niet automatisch de dichtstbijzijnde begraafplaats te kiezen. Je kunt ook een mooi kerkhof in een andere gemeente of zelfs land kiezen.

 

Jeroen Stok 

Memorabel Afscheidsmonumenten 

Moezelstraat 72 

8226 LB Lelystad 

info@memorabel.nl  06-49 351 338

 

 

 

Memorabel Afscheidsmonumenten

Memorabel Afscheidsmonumenten onderscheidt zich van andere grafmonumentenleveranciers doordat wij nabestaanden helpen met echt persoonlijke gedenktekens van moderne materialen RVS, glas en corten. Alle grafkunst die we maken is eenmalig en uniek. Alle grafobjecten worden gemaakt door Nederlandse vakmensen. Als nabestaande ben je welkom om tussendoor een kijkje te komen nemen.

 

#grafsteen, #graf, #grafzerk, #begraafplaats, #kerkhof, #uitvaart, #grafmonument, #grafkunst

 

 

 

 

https://www.memorabel.nl/

Buitengesloten of sleutels kwijt? Bel nu de slotenmaker

Staat u voor een gesloten deur, bent u buitengesloten of zit het sleutel vast in het slot? Laat u helpen door een professionele slotenmaker die snel bij u op locatie kan zijn (meestal binnen 20 minuten). De slotenmaker zorgt ervoor dat u snel weer uw woning, kantoor of bedrijfspand in kan. 

Maar hoe schakel je nou de juiste slotenmaker in? Hoe weet je zeker of de slotenmaker die je hebt gebeld wel de juiste monteur is voor de klus?

Zoek niet naar een slotenmaker die niet volledig verzekerd is. Het belangrijkste is dat u een ervaren, gerenommeerde, betrouwbare en gecertificeerde slotenmaker moet inzetten. Een mobiele slotenmaker heeft de macht om een ​​breed scala aan diensten te leveren aan klanten die behoefte hebben aan een snelle en effectieve slotenmaker, vooral in noodsituaties. Bovendien heeft hij of zij toegang tot een belangrijke programmeertool om het mogelijk te maken om nieuwe sleutels te knippen en te maken wanneer dat nodig is.

 

Nadat de slotenmaker is gearriveerd, moet je zeker weten dat je identificatie beschikbaar is, zodat de slotenmaker kan bevestigen dat jij de eigenaar van de auto bent en ze zullen je een autorisatieformulier laten ondertekenen om de taak uit te voeren. Slotenmakergerard is een gerenommeerd bedrijf dat de ultieme service biedt van de ideale slotenmaker tegen het zeer betaalbare tarief en met de hulp van bekwame handen.

Slotenmakers zijn vooral nodig in geval van nood. De slotenmaker kan uw pand op elk moment bezoeken en een vervangende sleutel leveren of de sloten indien nodig volledig aanpassen. De slotenmaker die u naar uw locatie brengt, kent de manier om uw gebouw binnen te gaan. Zorg er alleen voor dat hij of zij niet is gelieerd aan de beoordelingssite. Een bekwame slotenmaker heeft het vermogen om de deur ontgrendeld te krijgen zonder dat uw huidige slot hoeft te worden vervangen. Hoewel een nieuwe slotenmaker niet automatisch als onbetrouwbaar moet worden beschouwd, moet je voorzichtig zijn als je er een tegenkomt met heel weinig ervaring. Een betrouwbare autoslotenmaker zoals de onze is uitgerust om voor elke soort autosleutel te zorgen tijdens een crisis.

https://www.slotenmakergerard.nl/

Huisontruiming

Soms gaat het niet om het opruimen of verwijderen van rommel, maar moet het hele huis leeg gehaald worden. Dit kan zijn omdat u naar een andere woning gaat verhuizen en de woning die achterblijft leeggehaald moet worden, maar het kan ook zijn dat u een dierbare bent verloren waarvan de woning leeg gemaakt moet worden. Het leegruimen na een overlijden is nooit een leuk karwei voor de nabestaanden. Alles roept herinneringen op en het leegruimen is door het verlies van de dierbare extra zwaar. Zeker wanneer ook de woning in een bepaalde staat moet worden teruggebracht kan dit een emotionele en ingrijpende gebeurtenis zijn. Er moeten bijvoorbeeld dingen worden weggegooid die zo verbonden waren met de overledene, maar waar u eigenlijk niets mee kunt. Het is in een dergelijke situatie prettig als het iemand anders het huis opruimen na overlijden op zich neemt.

Met respect voor de nabestaanden

Natuurlijk moet de familie eerst in de gelegenheid worden gesteld om dierbare spullen uit te zoeken en mee te nemen. Wanneer dit is gebeurd en men is toe aan de volgende stap, namelijk het huis leeg laten halen, dan kan dit op een respectvolle en discrete manier gebeuren. Ook al moet de vloerbedekking, de gordijnen of vitrage verwijderd worden of moet de verlichting worden gedemonteerd, dit kan allemaal uit uw handen genomen worden. Zelfs als er bijvoorbeeld nog gaatjes in de muren moeten worden gevuld of andere lichte reparatiewerkzaamheden kan dit door ons gedaan worden. We kunnen de woning bezemschoon of makelaar klaar voor u opleveren, zodat u de tijd heeft om te rouwen.

Betrouwbare hulp op een deskundige manier

Het verlies van een dierbare is al erg genoeg en het is prettig als u dit soort zaken uit handen kunt geven aan een betrouwbaar bedrijf wat op een uiterst respectvolle en discrete manier voor u aan de slag gaat. Het bedrijf allerommelopgeruimd.nl werkt op deze manier en kan u hierbij op een deskundige manier helpen.

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl

Sport Psychologie: Voor Atleten die Om Moeten Gaan Met Stress op De Dag van de Wedstrijd – Voorberei

We zijn vaak gedreven door de hoogtepunt prestatie van een atleet, en bewonderen de manier waarop ze dingen voor elkaar krijgen en ons trots maken. Atleten worden vaak zelfs als ‘rolmodellen’, ‘helden’ en zelfs ‘goden’ genoemd, maar we vergeten soms dat ze net als ons gewoon menselijk zijn. Ze hebben hoogtepunten en dalen; ze kunnen overstuur raken en een spel overslaan, of falen er in om ons te imponeren.

Het verschil tussen een top atleet en een ‘gewone’ atleet is de vastbeslotenheid, ambitie en geest die ze in de voorbereiding steken voor de dag van de wedstrijd. Een goede atleet kan makkelijk falen en het spel verliezen wanneer hij of zij de mechanismen vergeet die hem of haar in de ‘zone’ houden en in de ‘zone’ laten spelen.

Volgens een studie, geciteerd door Sport Injury Bulletin, proberen coaches vaak om angst in hun atleten te prenten als een voorbereiding op de wedstrijd dag. Zulke houdingen riskeren de prestatie van de atleet en produceren stress. Psychologisch onderzoek laat ziek dat 90% van sport letsel met stress gerelateerd zijn.

Frustratie, angst, en afleiding zijn de grootste sleutel factoren die voorkomen dat een atleet de beste prestatie levert.

In de laatste jaren hebben succesvolle atleten bewezen dat de atleet tactische psychologische operatie technieken moet ontwikkelen voor top prestaties. Deze psychologische tactieken houden in: ontspannen zijn, zelfbewust zijn, gefocusseerd blijven, en een positief zelfbeeld hebben. Maar het is niet altijd eenvoudig voor atleten om deze technieken te ontwikkelen.

Ze hebben de ondersteuning van een mentale dieet psycholoog nodig en moeten voortdurend de regels van sport psychologie integreren en toepassen, wanneer ze gretig top prestatie willen bereiken en tegelijkertijd psychologische stress willen vermijden.

Sport psychologie heeft zichzelf bewezen als een essentieel gereedschap voor het ontwikkelen van de vereiste mentale weerbarstigheid die atleten nodig hebben om goed te kunnen presteren en op hun best te zijn. 

Sports psychologie helpt bij:

Het is daarom aan te raden dat een atleet samen met een sport psycholoog werkt die je helpt met stress management en positieve gedachten in je naar voren brengt die je zal helpen met het verbeteren van je prestatie.

 Meer info over Tilburgse psychologen

https://www.depsycholoog.nl/tilburg/

WAAROM EEN BOARD ALS HOVERKART MEER AMUSANT IS DAN EEN HOVERBOARD

Een van de eigenschappen van een goede Hoverkart is hoe gemakkelijk het is om het op het elektrische board aan te sluiten, het gemakkelijk te monteren is en minder benodigde ruimte om het op te bergen. Bovendien hebben we met een derde wiel een verhoging tot 3 steunpunten op de grond, waardoor dit laatste voertuig een grotere betrouwbaarheid en grip op de grond heeft ten opzichte van het elektrische board, die de bestuurder de mogelijkheid biedt om kleine oneffenheden of stoepranden te overwinnen tijdens de reis zonder deze elektrische board uit balans te brengen, die getransformeerd is in een goedkope race kart

WELKE HOVERKART KOPEN EN WELKE KENMERKEN U REKENING MEE MOET HOUDEN

Het vermogen dat wordt geleverd door de elektromotoren van de twee wielen van een hoverboard is voldoende om de nodige kracht te geven om te kunnen rijden met deze unieke race- HoverKart, aangepast aan een snelheid van ongeveer 12 km/uur, met een bereik dat ook afhankelijk is van het gekoppelde elektrische board accu, evenals het ondersteunde gewicht van ongeveer 100 kg.

Daarom zullen de prestatiekenmerken van een Hoverkart grotendeels afhangen van het elektrische board die we op dit moment gebruiken, die leuker en krachtiger is dan het rijden op een hoverboard zonder enige aanvulling, in elk geval is het dragen van een helm tijdens het rijden met deze geïmproviseerde elektrische HoverKart aanbevolen.

Dit accessoire wordt meestal apart aangeschaft, wat betekent dat de Hoverkart een product is dat een van deze typen elektrische boards aanvult, zelf aandrijvend met gyroscopische elektrische motoren van het type Segway.

VERSTELBAAR ACCESSOIRE VOOR HOVERBOARDS DIE DE STABILITEIT VERGROTEN

Hoverkarts die momenteel bestaan, zijn compatibel met de meest wijdverbreide hoverboard op de markt met 6,5 “, 8″ en 10 ” inch wielen. De laatste tijd zijn er echter nieuwe modellen van deze elektrische boards die lijken op de eerste die in 2015 zijn hoogtepunt beleefde, maar een aantal andere eigenaardigheden hebben in hun sensoren en gyroscopische platen die mogelijk incompatibel zijn, en andere eigenaardigheden van interne software die het moederbord regelen of intrinsieke kenmerken in functie van het ontwerp van de externe behuizing in de gebieden dicht bij de positie van de sensoren.

 

 

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/