Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Cv houtkachel

Als u milieuvriendelijk wilt stoken en bovendien flink wilt besparen op uw gasrekening dan is een cv houtkachel misschien iets voor u. Zowel bij particulieren als bij bedrijven wordt de houtkachel steeds populairder. Door de kachel op uw cv aan te sluiten kunt u zelfs het hele huis verwarmen op hout of briketten. Zo heeft u een warm sfeervol huis en bovendien minder CO2 uitstoot. Bij HGB-Trading verkopen we een ruim assortiment hoogwaardige houtkachels die aangesloten kunnen worden op een reguliere cv-installatie voor een scherpe prijs.

 

Bij cv houtkachel staat veiligheid voorop

Een houtkachel brengt veel sfeer in huis, maar u wilt natuurlijk geen extra risico lopen op bijvoorbeeld branden of rookvergiftiging. Daarom verkoopt HGB-Trading alleen kachels van het topmerk Warmfire®. Deze voldoen aan de allerlaatste en allerhoogste veiligheidseisen. Bij ons kunt u ook terecht voor bijbehorende topkwaliteit rookkanalen, die makkelijk temperaturen van 600 graden Celsius aankunnen en een brand kunnen doorstaan. Ook voor de aansluitset, waarmee u de houtkachel op de cv aansluit, is gekozen voor de veiligste modellen. Veiligheid staat bij HGB-Trading voorop.

 

Cv houtkachel heeft extra mogelijkheden

Een cv houtkachel van Warmfire® heeft zoveel vermogen dat u er niet alleen het huis warm mee kunt houden. Door het aansluiten van een boiler kunt u zelfs zorgen voor warm tap- en douchewater. Zo spaart u het milieu nog eens dubbel en bespaart u nog meer op uw energierekening. Ook vloerverwarming kan makkelijk aangesloten worden op een houtkachel. Het is dan wel raadzaam om te werken met een buffervat. In onze showroom in Velserbroek vindt u een volledige opstelling van een houtkachel met buffervat waarmee we u de werking kunnen demonstreren.

 

Reguliere cv-installatie samen met cv houtkachel

Als u al een reguliere cv-installatie heeft dan hoeft deze niet meteen de deur uit. Het is zelfs handig om de reguliere installatie te verbinden met de cv houtkachel. Zodra het vuur per ongeluk uit gegaan is, neemt de reguliere cv installatie het namelijk over. Uw huis blijft dan altijd warm. Het is vrij eenvoudig om de twee systemen op elkaar aan te sluiten en ze naast elkaar te gebruiken. Ook als er onverhoopt extra vermogen nodig is, springt de reguliere installatie bij als een backup installatie. Zo hoeft u zich nooit zorgen dat maken dat de temperatuur in uw huis of kantoor onaangenaam wordt.

 

Cv houtkachel aansluiting

 

Als u graag een houtkachel zou aansluiten op het cv moet u wel een kachel hebben die daarvoor geschikt is. Bij HGB-Trading weten we precies welke houtkachels echte cv houtkachels zijn. U heeft dan vanzelfsprekend wel een rookkanaal nodig dat hoge temperaturen kan weerstaan. Daarnaast is er een wateraansluiting en een waterafvoer nodig voor het koelwater en een stopcontact voor de milieuvriendelijk circulatiepomp. Als aan al deze voorwaarden wordt voldaan, kunt u veilig een cv houtkachel aansluiten.

 

Aansluitset cv houtkachel

De aansluitset van HGB-Trading is gemaakt van topkwaliteit producten en materialen met een dubbele veiligheid. Op alle onderdelen is een fabrieksgarantie van drie jaar. U kunt de houtkachel in principe zelf aansluiten. Daarvoor bieden we een overzichtelijk aansluitschema aan en als u nog vragen heeft, kunt u bellen met onze speciale helpdesk. Onze vakmensen willen de montage ook graag voor u doen. Dan bent u ervan verzekerd dat alles veilig geïnstalleerd is.

 

Cv houtkachel komen bekijken

In onze showroom in Velserbroek bent u altijd welkom om vrijblijvend eens te kijken naar de vele houtkachels die daar opgesteld staan. U kunt ze dan in werking zien en onze medewerkers vragen om deskundig advies.

http://www.hgb-trading.nl/houtkachels/cv-aansluiting

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen Amstelveen reinigen

Is een slotenmaker Den Haag betaalbaar?

Geef je kapotte servies een tweede leven met een gouden randje met een Kintsugi-kit van dit bedrijf