Wannagive
Image default
Vakantie

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Wilt u binnenkort een keer een heerlijk ontspannen vakantiegevoel beleven in eigen land? Kom dan eens naar het hoge noorden van Nederland en bezoek daar een camping. Drenthe is een zeer geschikte plek om enkele dagen, of zelfs weken, uw gedachten en zorgen opzij te zetten en tot rust te komen in een fijne, natuurlijke omgeving. Camping de Berken is gelegen in een prachtig natuurgebied in Drenthe. In de omgeving is veel te ondernemen en te doen; voor de natuurliefhebber of wandelaar is het zeker prettig om te verblijven op deze camping. Drenthe is zoals iedereen weet een provincie waar veel natuur te ervaren valt. Ook staat Drenthe bekend om haar hunebedden, historische kerkjes en veel meer. Op Camping Drenthe vindt u alles wat u zoekt als u er even tussenuit wilt.

Heerlijk genieten op Camping Drenthe

Een vakantie in het buitenland is niet altijd nodig wanneer het gaat om ontspanning, rust en een fijne tijd. Veel mensen hebben geen zin om weg te regenen op een kleine camping in eigen land of hunkeren naar de luxe die een huisje of een resort biedt. Ook dan bent u bij Camping Drenthe aan het juiste adres. Onze camping biedt namelijk ook luxe chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Zo kunt u op enkele uurtjes rijdafstand in een heerlijk luxe omgeving genieten in eigen land. Dus kom met uw partner en/of vrienden gezellig enkele weekjes naar deze prachtige camping. Drenthe biedt zeker een uitkomst als het gaat om een locatie in eigen land. Op Camping Drenthe kunt u vanaf u chalet vele mooie wandel- en fietspaden bereiken die u via een prachtige route door de natuur, zodat u samen een sportief uitje kunt ondernemen terwijl u ondertussen geniet van de omgeving, waarvoor u tenslotte gekomen bent. Vaak is er de behoefte om tijdens een vakantie een mooie balans te vinden tussen relaxen, genieten van de natuur en het ondernemen van (sportieve) uitjes. In de omgeving van Drenthe, waar onze camping gevestigd is, zit u qua natuur sowieso goed. Daarnaast zijn er natuurlijk veel mogelijkheden om te ontspannen. Is het niet met een goed boek in de zon, dan is het wel in ons luxe zwembad waar u baantjes kunt trekken of uzelf gewoon even onder kunt dompelen ter afkoeling. De zomer van 2014 schijnt volgens wetenschappers namelijk één van de warmste zomers ooit  te worden, dus een vakantie in eigen land doet dan zeker niet onder voor een vakantie in het buitenland. Daarnaast kunt u in onze gezellige brasserie terecht voor een heerlijk kopje koffie of een stuk verse, warme appeltaart. Voor sportieve uitjes zit u ten slotte ook helemaal goed op Camping Drenthe, gezien de vele wandel- en fietsmogelijkheden. De routes die hiervoor geboden worden zijn uiteraard ook uitermate geschikt om paard te rijden of te mountainbiken. Er is van alles mogelijk, zowel voor u, uw partner, uw kinderen en vrienden waarmee u zich enkele weekjes terugtrekt op deze camping. Drenthe is tevens voorzien van allerlei leuke dag attracties en gezellige restaurantjes, waar u terecht kunt voor een luxueus diner.

Een vakantie waar u met plezier aan terugdenkt

Camping Drenthe is zowel geschikt voor de wat oudere koppels die rust, ruimte en natuur zoeken, als voor gezinnen met kinderen. Voor kinderen zijn er allerlei voorzieningen op de camping waarmee zij een geweldige tijd zullen beleven en ze zich goed zullen vermaken. Voorbeelden hiervan zijn de binnenspeelplaats en de knutselzolder op Camping Drenthe. Uiteraard is er een recreatieteam aanwezig dat uw kinderen bezighoudt en ze de tijd van hun leven geeft. Wat is er fijner dan uw kinderen even onbezorgd achter te laten bij dit vrolijke team om een leuke middag te beleven, terwijl uw partner en u even het stadje ingaan om verse ingrediënten te halen voor een heerlijk avondmaal! Samen genieten in uw eigen land zoals u nog nooit heeft gedaan, dat kan allemaal op onze camping! Drenthe is nu eenmaal een mooi, natuurlijk gebied waar u even kunt genieten van de rust; weg van de Randstad. Bent u fan van golfen? Ook dan biedt onze omgeving datgene waar u behoefte aan heeft. Zowel voor professionals als beginners zijn de vele golfbanen in de omgeving een uitkomst voor een heerlijk lange middag sportieve ontspanning. Daarnaast is attractiepark Sprookjeshof in Zuidlaren ook een geweldige dag invulling voor jong en oud. Beleef spanning en plezier om en rond Camping Drenthe. De genoemde zaken zijn slechts voorbeelden van de vele mogelijkheden die er in de buurt van Camping Drenthe te beleven zijn. Voor het overzicht, hierbij nogmaals een aantal mogelijkheden om uw vakantiedagen invulling te geven:

  • attractiepark Sprookjeshof
  • mountainbiken in het bos
  • paardrijden op de prachtige ruiterpaden
  • golfen op de 18-holes golfbaan
  • bezoek brengen aan het openluchtmuseum
  • lavendelboerderij “Ruitenborgh”
  • boswandeling i.c.m. wandeling over het Boomkroonpad
  • hunebedden bezoeken
  • en nog meer

Ofwel, genoeg te doen tijdens een verblijf op onze camping. Drenthe bezit nou eenmaal een mooi natuurgebied, waar zich ook vele indoorattracties bevinden. Daardoor vormt zich de mogelijkheid zowel buiten als binnen te kunnen genieten. Dus, mocht u normaliter niet zo houden van een vakantie in eigen land, bedenk dan dat u met een zeer warme zomer op komst, relatief goedkoop kunt gaan genieten op deze camping. Drenthe vormt dan de omgeving waar u de komende weken verblijft; een prachtig natuurgebied met genoeg te doen en voor ieder wat wils. Camping Drenthe is daarom een uitkomst voor mensen die binnenkort een fijne vakantie willen ondernemen in een luxe huisje op een prachtige locatie.

http://www.campingdeberken.nl/camping-drenthe/chalet-drenthe/