Wannagive
Image default
Hobby en vrije tijd

Bubbelbad taxi en bioscoop

Voor het WK introduceert Hot Tub Movie Club in samenwerking met TCA ‘s werelds eerste WK-bubbelbadtaxi. Een TCA-taxi met een jacuzzi die volledig uitgerust is met biertap en flatscreen waarop de kwartfinale tegen Costa Rica in de buitenlucht kan worden bekeken.

Initiatiefnemer Joep Verbunt die onlangs Nederlands eerste bubbelbadbioscoop (Hot Tub Movie Club) heeft georganiseerd met 22 Softubs: “Zaterdag 5 juli geven wij acht voetbalfans de mogelijkheid om de WK-wedstrijd op een ultieme manier te beleven. Degene met de leukste locatie, mits haalbaar, mag gratis gebruik maken van de bubbelbadtaxi. De bubbelbadtaxi kan op elke denkbare plek worden opgesteld. Zelf hebben wij het gisteren bij het Rijksmuseum getest. De hot tub, gemaakt van een gerecyclede watertank is een uniek exemplaar die we speciaal voor het WK door kunstenaar Arend Groosman hebben laten ontwerpen.”   TCA marketing manager Sanne Takman: “Aan deze unieke WK-actie wilden wij graag meewerken. Normaal gesproken brengt een TCA-taxi je al op een prettige manier naar je plek van bestemming, maar op deze manier is het natuurlijk extra ontspannen. Want hoe leuk is het dat je door de inzet van een van onze taxi’s op een toffe locatie ergens in Amsterdam naar de kwartfinale Nederland-Costa Rica kan kijken. En dat ook nog vanuit een bubbelbad. De ultieme beleving van het WK in mijn ogen. In samenwerking met Hot Tub Movie Club is ‘s werelds eerste bubbelbad taxi dus een feit geworden.”

Als je komende zaterdag wil worden opgehaald door ’s werelds eerste bubbelbad taxi om vervolgens met 7 vrienden de kwartfinale in een hot tub te bekijken. Bubbelbad bioscoop Begin volgende maand kun je, net al sin Londen, een filmpje pakken terwijl je met je vrienden in een lekker bubbelbad ligt. In navolging op het grote succes in Londen heeft Amsterdam ook zijn eerste tijdelijke bubbelbad bioscoop gehad. Van 6 tot en met 9 maart kon je je, samen met vijf vrienden onderdompelen in één van de 21 bubbelbaden van de Hot Tub Movie Club. Hiermee is het direct ook het grootste hot tub evenement ooit georganiseerd. Om de ultieme bioscoopervaring waar te kunnen maken is ook gedacht aan een ober-service tot aan de jacuzzi en verschijnt de film op twee bioscoopschermen. A-fIlm Benelux beet 6 maart het spits af met de film première van Best Night Ever.

https://www.sunspabenelux.nl