Wannagive
Image default
Eten en drinken

Bestel biefstuk en bavette eenvoudig online

Houd u van biefstuk en bavette? Dan heeft u een goede smaak! Dit zijn immers niet de minste stukken vlees. Ze zijn dan ook niet altijd gemakkelijk verkrijgbaar. Zeker rond kerst en in het barbecueseizoen is dit vlees in de supermarkt en bij de slager al snel uitverkocht. Waar haalt u dan uw geliefde vlees vandaan? Het antwoord is bij Beef&Steak. Bij dit bedrijf bestelt u heerlijk vlees eenvoudig online. Zo hoeft u niet te zoeken in de winkelstraat en kunt u thuis alvast de rest van de maaltijd voorbereiden. Dat gemak wilt u toch ook ervaren?

Waarom is een biefstuk rood?

Heeft u zich altijd al afgevraagd waarom een biefstuk rood van kleur is? Dat komt omdat biefstuk vaak afkomstig is van de korte spieren van een rund. De rode kleur ontstaat door het zuurstof dat zich in deze spieren bevindt. Het vlees bevat een eiwit dat verkleurt wanneer het in aanraking komt met zuurstof. Hoe groter en steviger de spieren van het rund, hoe meer eiwitten er opgeslagen zijn en hoe lekkerder de biefstuk smaakt.

Wat is bavette eigenlijk precies?

Bavette wordt in Nederland ook wel vanglap of vinkelap genoemd. Het vlees wordt vaak gezien als een delicatesse voor op de barbecue, bijvoorbeeld in Frankrijk. Bavette is mager vlees uit de flank van een rund en is hierdoor heerlijk mals. Bij runderen die hier speciaal voor gefokt worden, is bavette zelfs zo mals dat het soms rauw gegeten wordt. Op de barbecue komt dit vlees echter pas écht tot zijn recht! Bij Beef&Steak bestelt u eenvoudig een heerlijke bavette steak die u de volgende dag al op de barbecue kunt leggen. Die heerlijke smaak moet u zeker proeven!

Diepgevroren geleverd

Als u biefstuk of bavette bestelt bij Beef&Steak krijgt u dit diepgevroren geleverd. U kunt dus gerust een voorraad inslaan, zodat u genoeg heeft voor meerdere barbecues. Dit geldt overigens ook voor andere soorten vlees zoals wild en diverse soorten rund, varken, lam en gevogelte.