Behaal nu een diploma voor rijles instructeur via een online studie

  1. rijinstructrice die de opleiding hebben gevolgd dat natuurlijk hebben. Derhalve is het raadzaam om degelijk voorbereid aan de slag te gaan. Wij van OnlineStuderen.com helpen je door middel van onze daarvoor bedoelde opleidingen met genoegen een stapje verder naar het welslagen van je eigen firma.

Vele soorten online opleidingen

Wil je in bezit zijn van een goed, gerenommeerd en voordelig certificaat of wil je transportondernemer in Amsterdam worden?

Met onze thuisstudie mag je namelijk ook les geven op zogenaamde RIS-rijopleidingen, deze scholen volgen een lesmethode waarbij leerlingen met behulp van een stappenplan leren autorijden en de leerlingen beter worden voorbereid op het verkeer.

Neem contact op voor meer informatie over jouw opleiding!

Nieuwsgierig geworden? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven dan uitgebreid uitleg over de opleiding tot rijinstructeur, examinator of chauffeur via e-learning en Blended Learning. Wij geven inzicht in ons onderwijssysteem. Ook bieden wij je dan de gelegenheid om al je vragen te stellen. Een afspraak maken doe je via het versturen van een mail naar info@onlinestuderen.com of door te bellen met 030-6042514

http://www.onlinestuderen.com