De beste huidverzorging

Welke producten er gebruikt moeten worden voor een optimale huid is natuurlijk voor iedereen anders. Wat een goed product is, is afhankelijk van je huidtype, eventuele huidproblemen en het bedrag dat je wil besteden aan verzorging. Wel is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de juiste huidverzorging voor jouw huid, aangezien een verkeerd product huidproblemen kan veroorzaken of verergeren.

Huidverzorging per huidtype

  • Normale huid

Een normale huid heeft geen vette of droge delen en de poriën op je huid zijn klein. Ook zijn er geen vertoningen van verstoppingen of mee-eters te zien. Bij dit type huid is het van belang om vochtverlies tegen te gaan en dus hydraterende producten te gebruiken.

  • Droge huid

Bij een droge huid zijn er geen vette delen en ziet de huid er ook droog uit. De huid kan strak aanvoelen en daarbij ontstaan roodheid, irritaties en schilfers op je huid. Het is belangrijk om bij dit type huid producten met irriterende ingrediënten, zoals alcohol te vermijden.

  • Vette huid

Een vette huid heeft vette delen of is geheel vet, waarbij poriën goed zichtbaar zijn. Doordat een vette huid veel talg produceert gaat je huid glimmen en raken poriën verstopt. Bij dit huidtype is het belangrijk om een goede reiniger te gebruiken en de huid goed te hydrateren met een crème speciaal voor de vette huid.

  • Gemengde huid

Dit huidtype bestaat uit zowel een droge als een vette huid. Vaak is de zogeheten T-zone (voorhoofd, neus en kin) vet, waar andere delen van de huid droog aanvoelen. Ook bij dit huidtype is hydratatie belangrijk. Gebruik voor de T-zone producten voor een vette huid en voor de andere delen producten voor een normale tot droge huid.

Natuurlijke gezichtscrème

Het zoeken naar de juiste huidverzorging vereist ook om te letten op de ingrediënten van deze producten. Zo zijn ingrediënten die vermeden moeten worden onder andere zogeheten sulfaten en parabenen. Andere ingrediënten waarop je de ingrediëntenlijst moet controleren zijn propyleenglycol, lanoline, maar ook parfum en alcohol.

Om onder andere huidirritaties, verstoppingen of zelfs hormoonverstoring te voorkomen kunnen het beste natuurlijke verzorgingsproducten gebruikt worden. Een voorbeeld van een natuurlijk product is natuurlijke gezichtscrème, zoals dag- en nachtcrème. Een natuurlijke gezichtscrème helpt bij het behalen van het beste resultaat voor je huid door hydratatie en het voeden van de huid.

Gezichtscrème

De ideale lengte voor een vlaggenmast

Wilt u een vlaggenmast plaatsen bij uw woning of uw bedrijf? Dan is het soms lastig om te bepalen, wat nu de ideale lengte is voor de vlaggenmast. U wilt natuurlijk dat de vlaggenmast goed tot zijn recht komt. Dat is begrijpelijk, want het moet voor de juiste uitstraling wel op een goede manier gebeuren.

Ook is het bij een vlaggenmast belangrijk om te kijken waar deze geplaatst zal worden. Wanneer er een vlag gehesen wordt, wilt u natuurlijk wel dat deze prominent aanwezig is. Meestal wordt een vlaggenmast daarom aan de voorkant van een pand geplaatst.

Een vlaggenmast plaatsen

De lengte van de vlaggenmast is niet het enige waar over nagedacht moet worden bij de aanschaf van een mast. Het is ook slim om te bepalen hoe u de mast wilt laten plaatsen. Het kan op verschillende manieren.

U kunt een vlaggenmast plaatsen met een grondbuis, waarin de vlaggenmast kan worden gezet. De grondbuis gaat in een (gegraven) gat in de grond. Vervolgens wordt het gat gevuld met beton.

Een andere manier is om de vlaggenmast aan een muur te bevestigen, met behulp van beugels. Er zijn verschillende mogelijkheden om die muurbeugels te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met pluggen of chemische ankers.

Vlaggenmasten in de ideale lengte

De ideale lengte voor een vlaggenmast bij uw woning is afhankelijk van de hoogte van uw woning. De perfecte hoogte is een halve tot een hele meter lager, dan de nok van uw woning. Dus als de nok van uw woning 10 meter is, dan is een vlaggenmast van 9 meter prima.

Bij een bedrijfspand is het net even wat anders. Hier is het vaak van belang extra goed zichtbaar te zijn. Hoe hoog zijn de gebouwen rondom uw bedrijf? Waar staat uw bedrijf? Op het industriegebied is het nog net weer vaker anders dan in een woonwijk. Het gebruikelijke advies is om voor bedrijven een vlaggenmast te kiezen die 6 tot 8 meter hoog is.

Weet u trouwens al welke vlaggenmasten er allemaal zijn? Veel succes met het kiezen van de juiste vlaggenmast in de juiste lengte.

https://deriemasten.nl/vlaggenmasten/

Een professionele voice-over nodig?

Beelden spreken de gemiddelde consument meer aan dan een stuk tekst. Dit komt mede door de vergevorderde technologische samenleving waarin wij leven. We worden dagelijks geconfronteerd met veel beelden. Het is echt genormaliseerd in onze samenleving. Daarom werken filmpjes ook zo goed voor bedrijven om mogelijk klanten te overtuigen om iets af te nemen. Tegelijkertijd kan een filmpje ook instructief zijn en kun je gemakkelijker zaken uitleggen. Je geeft een filmpje nog eens extra waarde door er een voice over aan toe te voegen. Wij kunnen een prachtige commentaarstem aan je filmpje toevoegen. Bekijk onze website voor meer informatie. Maar welke voordelen brengt een commentaarstem precies met zich mee? In dit artikel bespreken wij enkele belangrijke aspecten.

Het verstrekt de impact

Is het je opgevallen dat de meeste reclames een commentaarstem bevatten? Dit komt omdat een commentaarstem de impact versterkt. Reclames hebben als doel om de consument te overtuigen om iets af te nemen bij het bedrijf. Een commentaarstem brengt een persoonlijke sfeer met zich mee. Daardoor kun je mensen sneller verleiden om bijvoorbeeld een product af te nemen.

Het is gemakkelijker om zaken uit te leggen

Een ander voordeel van een commentaarstem is dat het gemakkelijker wordt om zaken uit te leggen. Wil jij bijvoorbeeld een informatieve bedrijfsvideo maken om je mogelijke klanten te informeren over je producten of diensten? Door het gebruik van een commentaarstem wordt dit een stuk gemakkelijker. De commentaarstem kan dan de leiding nemen en de beelden dienen dan ter ondersteuning.

Het bespaart geld

Uiteraard ben je wat geld kwijt aan het inhuren van een stemacteur, maar tegelijkertijd kan een commentaarstem ook geld besparen. Je kunt dankzij een voice-over namelijk het tempo in een filmpje versnellen. Bepaalde zaken hoeven dan niet in beeld te worden gebracht.

Neem contact met ons op en dan bespreken wij de verschillende mogelijkheden.

Is snoep misschien wel het perfecte promotiemateriaal?

Als bedrijf zoekt u naar marketing en promotiemogelijkheden om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Het vergroten van de naamsbekendheid moet er uiteindelijk voor zorgen dat u meer klanten en meer inkomsten binnen krijgt. U kunt als bedrijf kiezen voor verschillende promotiemogelijkheden. Zo kunt u denken aan marketingcampagnes op social media, een tv spotje of op een beurs staan. Er zijn genoeg mogelijkheden die kunnen werken, maar helaas is niks gratis. Marketingcampagnes en tv spotjes zijn erg duur en is niet voor elk bedrijf even handig om aan te pakken. Kleinere bedrijven moeten creatief zijn met de promotie en marketing en daarom is het goed om hier verder in te verdiepen. Is het uitdelen van promotiemateriaal bijvoorbeeld goed, hebben relatiegeschenken veel meerwaarde en zijn er andere goedkopere mogelijkheden om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen. Deze vragen worden verder in dit artikel behandeld.

Promotiematerialen

Er staan veel bedrijven op beurzen om hun bedrijf te promoten aan de buitenwereld. Dit doen zij door leuke posters, producten met logo en het in gesprek gaan met mogelijk nieuwe klanten. Dit klinkt natuurlijk allemaal leuk, maar de vraag is hoeveel effect dit eigenlijk gaat hebben. Veel mensen die langs lopen pakken een leuk item mee en vergeten alles weer over het bedrijf. Niet gek natuurlijk, maar u wilt as bedrijf natuurlijk liever dat deze mensen blijven plakken of later terugkomen. Hoeveel invloed u heeft met promotiemateriaal zit in het feit wat u gaat geven. Er zijn een aantal producten dat leuk is om te geven, maar minder effect hebben. Er zijn ook producten die wat duurder zijn om in te kopen, maar wel meer effect hebben. Een goedkope optie om weg te geven is snoepgoed. Zo kunt in grote aantallen bepaalde soorten snoep krijgen waar u het logo van het bedrijf op kan laten plaatsen. Dit is niet een promotiemateriaal wat voor lange termijn meegaat maar wel altijd wordt gewaardeerd. U kunt bepaalde soorten snoep laten bedrukken. Zo is het mogelijk om lolly’s te bedrukken, maar chocolade bedrukken kan ook. Als u meer effect wilt met u promotiemateriaal is het beter om wat luxere materialen aan te schaffen. Zo kunt u denken aan bepaalde soorten kleding of andere producten. Denk bijvoorbeeld aan gymtasjes, petjes of mutsen. Dit zijn items die mensen na ontvangst mogelijk vaker gaan gebruiken.

Relatiegeschenk

Een relatiegeschenk heeft in veel gevallen meer effect dan promotiematerialen. Door een mooi persoonlijk cadeau te doen aan de desbetreffende persoon zorgt u voor bepaalde binding en het vaker terugkomen als klant. Een relatiegeschenk is duurder dan een promotiemateriaal, maar levert u mogelijk ook meer op. U kunt denken aan een mooi persoonlijk cadeau, of een mooie pen met gravering of ook weer iets met snoep. Snoep is heel populair in Nederland en daar doet u iedereen dus altijd blij mee. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een snoeppot met logo of bepaalde snoepsoorten met een leuk bedrijfslogo of tekst. Als relatiegeschenk is het wel beter om wat luxere snoepsoorten te geven. Denk dan bijvoorbeeld aan bonbons of andere luxe soorten chocola.

De juiste eenpersoons hangmat kiezen

Heerlijk genieten van de zon is voor velen een ultieme hobby, dit kan in een hangmat helemaal goed. Er zijn veel voordelen aan het relaxen in een hangmat, daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit. Zo kan je er één uitkiezen die een mooie print heeft of in een kleur die jij helemaal te gek vind. Misschien wil je voor jezelf een een-persoons hangmat ophangen of één met een standaard die makkelijk verplaatsbaar is. Er zijn zoveel keuzes dat het voor je aankoop handig is, om te weten waar je het beste op kunt letten.

Tussen twee bomen of op een standaard

Een hangmat is op te hangen tussen twee bomen die op de juiste afstand van elkaar staan. Helaas staan er niet overal bomen, laat staan op de correcte plaats. Je kan bomen planten in je tuin en hier rekening mee houden, daarvoor dien je echter geduld te hebben tot de bomen groot en stevig genoeg zijn. Tot die tijd of in plaats daarvan kan je kiezen voor een standaard bij je hangmat. Zo kan je de hangmat overal gebruiken, je kan hem zelfs verplaatsen, wanneer de zon draait. Een hangmat met rekstokken eraan zorgt ervoor, dat je de stof niet uit elkaar hoeft te houden.

Maat van de hangmat

Wil je een grote hangmat of liever een 1-persoons hangmat die precies groot genoeg is en daardoor makkelijker mee te nemen is? Hangmatten komen in diverse maten voor, zo kan je kiezen voor een tweepersoons versie. De vraag is echter of je wel fijn kan relaxen met twee personen in een hangmat. Iedere beweging merk je van elkaar en veel bewegen zit er dan ook niet in. Een grote hangmat is wel handig om voor jezelf alleen te hebben. Zo heb je meer bewegingsruimte en plek voor bijvoorbeeld kussentjes of een deken.

Ben je op zoek naar een eenpersoons hangmat? Kijk dan eens bij de volgende webshops: Hangmatgigant.nl, Dehangmat.nl of Hangmatwereld.nl.

EEN PASSENDE STOEL VOOR IN ELK INTERIEUR

Bij Sissy-Boy vind je de meest trendy stoelen die je interieur laten stralen!

Of je nu op zoek bent naar hippe barkrukken die perfect passen rondom een mooi kookeiland, een loveseat waarin je heerlijk weg kunt kruipen en die ook nog als eyecatcher dient in je woonkamer of naar leuke kuipjes die prachtig staan om de eettafel. Bij Sissy-Boy ben je voor trendy stoelen in de meest bijzondere materialen en kleuren aan het juiste adres. Wij nemen je mee door onze collectie.

 

Stoelen met een luxe uitstraling

Het afgelopen jaar hebben meubels bekleed met een velvetstof een enorme opmars gemaakt en wij begrijpen maar al te goed waarom. Deze prachtige stof zorgt er namelijk niet alleen voor dat een meubel heerlijk zacht aanvoelt en lekker zit, maar geeft ook een luxe uitstraling. De fijne stof wordt gemaakt van katoen dat op een speciale manier geweven wordt waardoor er een mooie glans ontstaat. De kenmerkende en trendy fluwelen look. Niet voor niets dat onze collectie bestaat uit een uiteenlopend assortiment van velvet stoelen.

 

Een echte eyecatcher

Dat een stoel gemaakt is om fijn op te kunnen zitten staat voorop, maar wie heeft gezegd dat iets comfortabels niet als pronkstuk in je interieur mag dienen? Met een stoel van een wat groter formaat, gemaakt van mooi materiaal in een unieke kleur kun je een ruimte heel erg sfeervol maken. Of dit nu gaat om de hal, woon- of slaapkamer. Wat dacht je van een leuke egg chair in een houtlook die je zowel op de voet neer kunt zetten als aan het plafond kunt hangen? Of een fauteuil waarin je rond kunt draaien en volledig weg kunt dromen… Een eyecatcher die ook nog eens fijn zit is een echte must in elk interieur!

 

Tuinstoelen

Bij Sissy-Boy vind je niet alleen de meest bijzondere stoelen voor binnenshuis, maar ook voor in de tuin zodat je elke zomerdag comfortabel kunt doorbrengen. Bijkomen na een lange dag werken in de heerlijke avondzon onder het genot van een verkoelend drankje of relaxen op een warme zondagmiddag met een goed boek. Niets is zo fijn als een comfy, maar stijlvolle tuinstoel.

Op welke plek ga jij jouw interieur een boost geven met één of meerdere prachtige stoelen?

Lees het JD Sports retourbeleid op Sneakerplaats.com

JD Sports retour

Een grote naam in sneakerland. Dat is JD Sports. Sinds de oprichting in 1981 heeft deze winkel een merk opgebouwd. Naast eigen artikelen zoals kleding en accessoires verkoopt JD Sports ook sneakers.

Voordat je overgaat tot een koop, wil je vast graag weten hoe goed JD Sports als merk echt is. Daarvoor kun je op Sneakerplaats meer lezen over JD Sports review. Lees hoe anderen mensen dit merk beoordelen!

Stel dat je nu hele gave sneakers hebt gekocht. Van het merk JD Sports bedoelen we dan. Eenmaal thuis aangekomen blijken ze niet te passen. Of je twijfelt of je voldoende ruimte hebt en wilt ze retour sturen. Goed om dan te weten hoe JD Sports retour in zijn werk gaat.

Via deze link lees je alles over JD Sports retour. En dat is fijn! Want niks zo jammer, als dat je die gave kleding of sneakers niet kan dragen. Ruil dus snel en gemakkelijk je kleding van JD Sports retour!

Sneakerplaats biedt veel van JD Sports

Fan van de artikelen van JD Sports? Ga dan snel naar sneakerplaats. De site met een groot assortiment van JD Sports artikelen. Voor zowel sneakers, kleding als accessoires kun je je hart ophalen. Sneakerplaats houdt daarnaast rekening met je portemonnee.

Naast een JD Sports review vindt je op Sneakerplaats ook altijd aantrekkelijke acties en kortingen. Help jij andere klanten ook aan een JD Sports review? Laat eens weten hoe jouw aankoop beviel! En vooral wat jouw favoriete JD Sports artikel is. We lezen het graag terug in jouw JD Sports review!

De echte sneakerfreak kent Sneakerplaats

Ben jij een echte sneakerfreak? Dan is de kans groot dat jij Sneakerplaats kent! Ken je Sneakerplaats nog niet? Check dan zeker even de socials van dit sneakerplatform. Met meer dan 61K volgers op Instagram en 15K likes op Facebook zijn zij een echte must follow!

https://sneakerplaats.com/jd-sports/

Wat zijn de verschillen en voordelen van 2d en 3d video animatie?

Alle animaties die je ziet, zijn ofwel 2-dimensionaal of 3-dimensionaal. Bij 2-dimensionale animatie wordt er geen gebruik gemaakt van de dieptedimensie. In de plaats daarvoor wordt er vaak de illusie gegeven alsof een animatie diepte heeft door verschillende technieken te gebruiken. Bij 3-dimensionale animatie kun je wel van diepte gebruik maken. Maar wat zijn de verschillen die hierdoor verschijnen en waarom zou je 2d animatie boven 3d verkiezen of vice versa?

Verschillen tussen 2D- en 3D-animatie

Het meest prominente verschil tussen beide is de manier waarop de animaties worden gemaakt. 2d video animatie wordt vaak gedaan met de hand, door het inscannen van tekeningen of door rechtstreeks digitaal te tekenen. Het kan ook zijn dat er niks getekend wordt, maar dat er alleen simpele vormen worden gebruikt. Dit is gebruikelijk in motion graphics animaties, die je vaak ziet bij zakelijke presentaties. 3D-animaties worden gemaakt met een computerprogramma, waarbij er niet wordt getekend maar er wordt gemodelleerd. Hierbij wordt er met bepaalde vormen geknutseld, zodat er verschillende voorwerpen en poppetjes kunnen worden gemaakt.

Voordelen van 2D- en 3D-animatie

Doordat er in beide gevallen wordt gewerkt op een totaal andere manier, zijn de animaties ook erg verschillend van elkaar. Hierdoor wordt er vaak gekeken naar welke manier het meest praktisch en esthetisch is voor het beoogde eindproduct. Zo duurt het maken van een 2d animatie vaak veel langer dan het maken van een 3D-animatie, omdat steeds beeld voor beeld moet worden uitgetekend. Bij 3D-animatie worden er vaak twee punten aangegeven, waarbij de computer de rest invult. Dit bespaart veel tijd en moeite.

Daartegenover staat dat 2d animatie niet wordt begrensd door software. Bij 2d animatie geldt: als je het kan bedenken, kun je het tekenen. Bij 3D-animatie moet je echter zorgen dat de belichting goed staat, dat de camera’s goed geplaatst zijn en dat technieken zoals camerafocus goed worden toegepast. Om deze reden is het bij 3D-animatie moeilijker om precies na te maken, wat je in gedachten hebt.

 

https://animatievideokoning.nl/animaties-maken/

Op de kunstacademie een stage vinden

De kunstacademie is één grote, lange (en soms vermoeiende) zoektocht naar wie jij bent als maker. Eén van de grootste fouten die in het systeem van de kunstacademie zitten is dat je werk erg subjectief wordt beoordeeld, ondanks mogelijke richtlijnen die worden gesteld vanuit de overheid. Daarnaast krijg je maar weinig ervaring met echte opdrachten, tot je een stage kunt beginnen.

Stage autonoom

Ga je als autonoom kunstenaar aan de slag, dan is je stage vaak wat losser dan in andere richtingen. Voor een stage als autonoom kunstenaar kun je proberen een bestaand kunstenaar te vinden die je een tijdje mee wilt laten lopen,                 maar kun je ook te maken krijgen met internationale uitwisselingen en groepsateliers. Samenwerkingen en eigen processen staan hierbij voorop.

Stage design

Bij grafisch ontwerp krijg je te maken met een stage design. Een stage design is vooral gericht op praktijkopdrachten waar je in dienst van een ontwerpbureau aan de slag kunt gaan. Denk hierbij aan het maken van huisstijlen, logo’s, reclame campagnes, en meer. Omdat design vrij breed is, kan het zijn dat zulk soort uitingen niet bij jou passen. Dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar een plek waar jij je wel thuis voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stage concept design die eigenlijk voor een game artist bedoeld is.

Stage illustratie en overige

Illustratoren op de academie beginnen vaak hun eigen bedrijfje al als stage. Dit kan vaak ook bij de andere richtingen trouwens, zoals fotografie. Een eigen bedrijfje kan je alvast alles leren wat je normaal na school zou gaan doen. Maar als je toch eventueel een illustrator of animator kan vinden om bij in de leer te gaan, dan is dit zeker aan te raden! Mensen met ervaring kunnen je altijd makkelijker dingen bijleren dan wanneer je zelf het wiel opnieuw probeert uit te vinden.

https://fiks.nl/stage/ui-ux-design/

Zo ben jij helemaal voorbereid op je theorie examen!

Als je een rijbewijs wilt halen, moet je een theorie- en praktijkexamen doen bij het CBR. Het theorie-examen doe je het beste in het begin van de rijopleiding. Zo leg je een goede basis voor je rijopleiding. Je docent kan je praktijk voorbeelden in een theoretisch kader laten zien zodat je ook weer sneller in de praktijk kan leren. Afhankelijk van je voorkeuren, capaciteiten en eventuele beperkingen kun je je op de volgende manieren voorbereiden op het theorie-examen: lessen volgen bij theorie school, digitale cursussen volgen, een dagcursus volgen en leren uit schoolboeken. Er zijn veel manieren om het auto theorie-examen te leren dus kies welke bij jou past!

 

Theorie

In de rijschool kun je theorieles volgen, of je leert de theorie zelf uit een theorieboek. Vraag je rijschool om advies! Het is verstandig om tijdens het studeren direct te oefenen, je eigen vragen te stellen en het auto theorie oefenexamen af ​​te leggen. De gebruikte theorieboeken zien er meestal nog goed uit, maar je kunt natuurlijk ook nieuwe kopen. Zorg ervoor dat je studieboeken niet te oud zijn, want verkeersregels veranderen regelmatig. Zo leer je altijd de juiste theorie. Digitale theoriecursussen passen zich meestal vanzelf wel aan.

 

Oefening

Test jezelf door je eigen vragen te maken en auto theorie oefenexamens te maken tijdens het studeren. Zo weet je wat je wel en niet meer hoeft te leren. De proefexamens zijn niet van het CBR, maar lijken er wel heel veel op. Gevarenherkenning kan je het beste oefenen met je instructeur. Het is ook opgenomen in theoretische cursussen en theoretische boeken.

 

https://theorie-oefenexamen.nl/