Traineeship Bank

Functie

 • Je wordt uiteindelijk stagiair, waar je vertrouwd raakt met de volgende taken:
 • Je beantwoordt bankvragen van klanten over hypotheekleningen en verzekeringen.
 • Je neemt deel aan projecten gericht op het verbeteren van bestaande processen door het introduceren van ideeën;
 • Door uw zakelijk gevoel weet u hoe u moet inspelen op kansen van klanten. U kunt cross-selling;
 • U kunt alles in beheer houden. U kunt klantbestanden goed beheren;
 • Omdat je leergierig bent, leer je binnenkort nieuwe materialen.
 • Studeren in het bankwezen houdt je niet tegen.

Bedrijfsprofiel:

Heb je een hoger diploma in financiën behaald? Heb jij gezonde ambities en wil je groeien? Solliciteer dan nu! Voor grote bankinstellingen zijn we op zoek naar nieuwkomers die geïnteresseerd zijn in het betreden van de banksector. Na een uitgebreide opleiding, oefen je met professioneel werk voor woningkrediet.

Aanbod

 • Direct een vast contract en springplank worden voor het bankwezen;
 • Je krijgt aantrekkelijke salarispakketten, aangevuld met commissies, extralegale voordelen, cafetariaplannen, …

Jouw profiel

 • Master of bachelor in economie;
 • Vaardig in het Nederlands en Frans;
 • Ambitieus
 • Klantvriendelijkheid en vertrouwen zijn belangrijk voor jou.
 • Je neemt graag zakelijke initiatieven
 • Je hebt een sterke interesse in woningkredieten en aanverwante diensten
 • Je verbindt je graag met klanten en wilt ze helpen en begeleiden.

Beantwoord de telefoon om klantmeldingen of directe klantregistratie te ontvangen en controleer de componenten van de beheersdocumenten (statusoverzicht, identificatiedocumenten, nationale bankdocumenten …) Verkrijg klanten, belastingattesten, aflossingsformulieren, beursoverzichten, klantvoorwaarden per telefoon Overzicht, opvolgingsdocumentatie, … opstellen, registreren van een nieuwe bankrekening of opvolgen van het beheer ervan, Codeer en voer klantgegevens in (cheque-registratie, beursorders, …) en update vervolgformulieren, maak offertes voor verzekeringscontracten en beheer contracten (betaling van contributie eisen, cheques controleren, …), valuta wisselen en transacties boeken, verifiëren En het volgen van (potentiële) klanten of polishoudersdocumenten

Master (MA)

https://www.vindazo.be/vacatures/financieel-traineeship.html

BBL/ verkoopmedewerker

Wij zijn Aktiesport en we zijn er om u van dienst te zijn. Nieuwe voetbaluniformen. Nieuw geïnstalleerd. Nieuwe sneakers. Nieuwe werkgever. Je moet bij Aktiesport zijn.

Wij zijn erg benieuwd naar jou! Ben jij in staat om onze nieuwe verkoper in de Kalverstraat te worden? Solliciteer dan via onderstaande button. Enthousiast, maar woon je niet in de buurt van Amsterdam? Geen probleem, alle vacatures van Aktiesport vind je hier.

Jouw verantwoordelijkheden

Dit zijn wij. Ben jij dat ook, dan willen we het weten. Aan de Kalverstraat in Amsterdam breiden we ons team van parttime salestalenten uit. Bent u nog geen verkoopexpert omdat u momenteel een BBL-opleiding volgt in de detailhandel of lichaamsbeweging (niveau 3 of 4)? We hebben een plek voor je!

Het team is gepassioneerd. Je bent erg goed. Duw elkaar om het beste te halen. Samen breng je veranderingen aan bij klanten. U zorgt voor de beste prestaties. U houdt alles onder controle van uw klanten. Zo levert het niet alleen de beste prijs, maar ook de beste service. (Assistent) De winkelmanager zal je trainen. Ze leren je alle vaardigheden die je nodig hebt. In winkels, achter kassa’s en in magazijnen. Zo sta je niet stil in ontwikkeling.

Jouw profiel

Verkopen is uw bloed. Je bent geboren. Je weet precies hoe je moet scoren bij klanten. Nieuwe voetbalschoenen? Weet jij welke. Stijltip? Je geeft ze. Suggesties voor sweatshirts? U kent alle ins en outs. Jij bent de beste in de branche. Jouw passie voor voetbal en het team zorgen ervoor dat je een perfecte match bent met Aktiesport.

Daarnaast ben je:

 • Beschikbaar 24-32 uur p / w
 • Flexibel gebruik (weekenden en koopavonden)
 • Strikte discipline
 • Resultaatgericht
 • Winnaar

Ons aanbod

Iedereen heeft talent. Je talent onderscheidt je. Dit vinden wij belangrijk. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Stilstaan ​​is onze keuze. Je bent altijd in beweging. Je groeit op workshop- en persoonlijk vlak. Met dank aan onze sportacademie voor online leermodules en fysieke oefeningen. Hier leer je alle informatie over onze producten, inclusief merken als Puma, Adidas en New Balance, en leren we je de beste verkooptechnieken.

Wat nog meer?

 • Gebruik de coolste producten zoals Nike, Under Armour en Fila;
 • Er kunnen coole prikkels zijn, zoals reizen naar Thailand of Aruba;
 • De hele dag bezig met voetbal en lifestyle;
 • Word een collega van je vriend;
 • U kunt korting krijgen op alle artikelen in Perry en Aktiesport.

Het belangrijkste is: gaaf werk afmaken in een fantastische werkomgeving. Ons motto is: “Wees naakt, heb plezier en doe het goed”

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/van-winkel.html

Supermarkt Medewerker (m/v/x)

Introductie

Het strandresort heeft verschillende gloednieuwe eetgelegenheden die plaats bieden aan meer dan 500 zitplaatsen. Het ruime restaurant heeft een groot terras en een bar, en heeft afhaal- en afhaalwinkels, overdekte boulevards en recreatiegebieden, maar ook speeltuinen en verhuurwinkels.

Jouw functie in het kort

In de prachtige overgang van het Zeeuws-Vlaams naar de duinen ligt de nieuwe Noordzeestrand Nieuwvliet-Bad. Het resort is in aanbouw, maar is een ideale uitvalsbasis geworden voor een welverdiende vakantie aan de Zeeuwse kust. Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad biedt plaats aan 3.600 gasten in 560 luxe villa’s en hotels. Dit nieuwe centrale gebouw is van alle gemakken voorzien en heeft een fraaie uitstraling en zal naar verwachting in oktober 2020 openen.

Daarom zijn wij vanaf 1 november 2020 op zoek naar geschikte fulltime supermarktmedewerkers voor het resort.

Als medewerker van deze prachtige nieuwe foodmarkt zorg jij er samen met je team voor dat onze gasten elke dag tevreden zijn met hun verse producten en de foodmarkt verlaten.

Wat ga je doen?

De badplaats heeft een mooie foodmarkt en biedt alleen kwaliteitsproducten. Op de voedselmarkt is er een koffiehoek met verse sappen en een bakkerij met dagelijks vers brood voor gasten. Het food market concept volgt de seizoenen en biedt verse seizoens- en lokale producten. Naast reguliere kassa’s zijn er ook zelfscannende kassa’s, wat ideaal is voor snelle processen en zorgt voor een hoge gasttevredenheid.

Als supermarktmedewerker werk je met een gedreven team om ervoor te zorgen dat onze gasten de beste vakantie-ervaring krijgen. Onze gasten kwamen ‘s ochtends vroeg naar de supermarkt om verse croissants en sandwiches te kopen. Je moet verse broodjes bakken zodat ze goed gevuld zijn met croissants. Daarnaast kun je onze gasten helpen bij het afrekenen, de verpakking compleet maken en de winkel schoon houden. Dit doe je natuurlijk samen met je collega’s. De supermarktmanager zorgt ervoor dat je een goede opleiding volgt en leert je wat handelsvaardigheden. Als je al ervaring hebt in een supermarkt of winkel, is dat prima, maar als je nog geen ervaring hebt, is dat prima.

We werken in verschillende ploegen. Soms begin je ‘s ochtends vroeg met het bakken van broodjes en open je met collega’s de foodmarket. Een andere keer begin je met het vullen van dozen en sluit je later op de dag de voedselmarkt.

Wat vragen wij van jou?

Kunt u het met alle standpunten eens zijn? Dan is deze job perfect voor jou!

 • Om onze gasten de beste service en kwaliteit te bieden
 • Heb al ervaring met het werken in een winkel, of wil echt leren
 • Fulltime of parttime gedurende de dag en weekend / nacht
 • Vriendelijk, gastvrij en flexibel
 • Met een goed team willen werken in een super nieuwe functie

Wat krijg jij daarvoor terug?

 • Salaris is gebaseerd op CAO Entertainment;
 • Jaarcontract voor vast dienstverband na één jaar;
 • Aangename universitaire sfeer;
 • Een unieke kans om met een nieuw team te werken in een gloednieuw strandresort;
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer enkele reis);
 • 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en 8% vakantietoeslag;
 • Inschrijfplan en trainingsmogelijkheden;
 • Personeelskaart, kan genieten van kortingen (kortingen en / of gratis gebruik van zwembad, bowling en fitness)
 • (Tijdelijke) huisvesting bespreekbaar

Roompot Vakanties is een typisch Nederlands bedrijf; nuchter en ambitieus. Op ons park heerst een passende werksfeer. Ons doel is om onze gasten zorgeloos hun vakantie te laten doorbrengen. De gastvrijheid en betrokkenheid naar gasten en collega’s staan ​​hier op nummer één; samen genieten!

https://www.vindazo.nl/keywords/shopmanager.html

Met een cursus persoonlijke ontwikkeling werk je aan jezelf

Iedereen bewandelt een levenspad en met een cursus persoonlijke ontwikkeling kun jij bepalen waar dat pad naartoe gaat. Te veel worden we vandaag de dag geleefd en nemen we beslissingen naar aanleiding van wat er van ons wordt verwacht en niet van wat we willen. Er zijn een aantal obstakels die mensen ervan weerhouden het juiste te doen en dit zijn factoren zoals stress, persoonlijkheid, traumatische gebeurtenissen, druk van familie en vrienden en werkdruk. Na een cursus persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke coaching leer je om te kiezen voor jezelf en je leven vorm te geven zoals jij het voor ogen hebt.

Een cursus persoonlijke ontwikkeling is voor iedereen

Iedereen komt wel eens op een kruispunt in het leven terecht waar ze even door de bomen het bos niet meer zien. Dan vergeet je wat prioriteit heeft en kun je niet beoordelen wat wel even naar achteren geschoven kan worden. Uiteindelijk is het jouw leven en, ongeacht je leeftijd, heb je maar één kans om er wat van te maken. Met persoonlijke coaching kun je snel duidelijkheid krijgen en bepalen welke weg in te slaan. De bedoeling is dan dat je de weg vindt waarbij jij het gelukkigste wordt en persoonlijke coaching kan je daarbij begeleiden.

Laat stress in het verleden

Met persoonlijke coaching en de cursus persoonlijke ontwikkeling van de How Company krijg je weer grip op je leven. Je leert er effectief te kijken naar jezelf en om te bepalen wat je nu eigenlijk wilt. Het is de bedoeling dat stressfactoren dan verdwijnen en op welke manier je dat doet, is natuurlijk aan jou. Van persoonlijke coaching zal je altijd wat leren en krijg je een beter begrip van jezelf en je eigen persoonlijkheid. Zo kun je verder met de rest van je leven zonder obstakels tegen te komen en zonder terug te kijken naar het verleden.

Adobe Illustrator cursus

Cursus Adobe Illustrator bij tekenprogramma.net

Adobe Illustrator wordt gebruikt voor het maken van vectorafbeeldingen en wordt veel gebruikt door grafische ontwerpers, illustratief vormgevers, dtp’ers, illustratoren en technische tekenaars. Computrain is Adobe Authorized Training Centre (AATC). U maakt gebruik van actueel Adobe studiemateriaal en wordt tijdens uw klassikale training ondersteund door ervaren en deskundige docenten (Adobe Certified Experts).

Tijdens de cursussen leert u meer over de werkomgeving, leert u werken met de basisfunctionaliteiten en doet u de vaardigheden op om effectiever gebruik te maken van beeldbewerkingsprogramma Adobe Illustrator.

Begint u net met de creatie van digitale illustraties of hebt u al voldoende ervaring? Computrain biedt trainingen aan voor beginnende en gevorderde gebruikers.

Illustrator cursus voor beginner en gevorderde

De cursus Adobe Illustrator Basis is het ideale startpunt voor gebruikers met weinig tot geen ervaring. Leer tekenen met het pengereedschap, vormen transformeren en werken met kleuren, fills, lijnen, teksten, brushes en lagen. Afsluitend leert u meer over afdrukopties.

Heeft u ervaring met het programma en bent u een gevorderde gebruiker? Start dan met de cursus Adobe Illustrator Advanced. Leer tekenen in perspectief, pixelbeelden vectoriseren, stijlen en effecten te gebruiken en verdiep uw kennis over drukwerkspecifieke onderwerpen.

Vectorafbeeldingen maken voor illustratieve en technische tekeningen

Met een training Adobe Illustrator leert u sneller en effectiever vectorafbeeldingen maken. Een vectorafbeelding (Scalable Vector Graphics, SVG) verschilt van een rasterafbeelding, doordat vergroting van de afbeelding niet ten koste gaat van de kwaliteit. Bij een rasterafbeelding worden dan pixels zichtbaar. 

Illustrator is dan ook met name geschikt voor het ontwerp van logo’s en typografie, waarbij de kleuren vastgelegd worden in coderingen. Zo is drukwerk altijd in de correcte kleur. Overweegt u bovendien een cursus Flash te volgen? Animeren met Flash werkt op basis van vectorafbeeldingen. Een effectieve beheersing van Adobe Illustrator vormt dan ook een goede voorbereidingsstap voor iedere animator!

http://www.tekenprogramma.net

Contact met een rijschool uit Amersfoort

RIJSCHOOL KARREMAN UIT AMERSFOORT

Wilt u een afspraak maken voor een gratis proefles of rijles? Dan kan je bij Rijschool Karreman in Amersfoort op meerdere manieren contact opnemen. Op de website van Rijschool Karreman kun je een gratis proefles aanvragen. Via het contactformulier kun je ook eventueel je vragen kwijt. Uiteraard kan er ook telefonisch contact opgenomen worden. Rijschool Karreman is elke dag bereikbaar van 8:00 tot 22:00. We zijn te bereiken op 06-36036359 of via het emailadres info@rijschoolkarreman.nl

Een GRATIS proefles bij Rijschool Karreman? Ga naar onze website en schrijf je vandaag nog in.

Rijschool Karreman, goed en goedkoop.

Auteur: Mark Karreman

http://www.rijschoolkarreman.nl