In 1972 zette Honda zichzelf definitief op de kaart

Op 24 september 1948 richtte de Japanner Soichiro Honda het bedrijf Honda op. Het bedrijf spitste zich toe op de productie van motoren voor motorfietsen.

In 1972 zette Honda zichzelf definitief op de kaart met de introductie van de Civic, een model dat op de dag van vandaag (met name in Amerika) nog steeds uitermate populair is. De Civic werd ontworpen als wereldauto maar met de wensen van de Amerikaanse markt in gedachten en dat werkte want de Civic werd (en is nog steeds) mateloos populair in de VS. In vier jaar tijd wist Honda een miljoen Civics te produceren.

Modellen

Honda is vooruitstrevend, innovatief en houdt ervan om ongewoon werkende techniek tot stand te brengen. In Honda’s nieuwste modellen zult u dat terugvinden: Honda Jazz, Honda Civic, Honda Civic Sedan, Honda Civic Type R, Honda CR-V, Honda HR-V en de Honda NSX. Hieronder worden twee modellen uitgelicht.

Particulier auto leasen kan met Honda Private Lease. Je hierbij in een nieuwe of tweedehandsauto zonder onverwachte kosten. 

Jazz

De Honda Jazz is een echt familiemodel met veel ruimte. Een Honda Jazz is een compacte, betrouwbare en wendbare auto die nu ook verkrijgbaar is met een hybride aandrijving. 

De Honda Jazz is een 5-deurs hatchback. De Jazz is sinds 2002 verkrijgbaar in Nederland en heeft inmiddels een aantal updates gekregen. De nieuwe Honda Jazz heeft een stoere buitenkant. De auto is stijlvol, elegant en heeft ondanks de grote interieurruimte een dynamische uitstraling

De Honda Jazz heeft ongelooflijk veel been- en hoofdruimte. Onder de motorkap zit een hybride aandrijving met twee motoren. Honda Jazz Private Lease is de voordeligste Honda Private Lease auto.

CR-V

De Honda CRV is Honda’s eerste SUV. De auto heeft prachtig gestroomlijnde lijnen die een vertrouwde indruk geven. De Honda CRV biedt vier uitrustingen aan: LX, EX, EX-L en Touring. Basismodel is de LX, die heel wat standaardmateriaal aanbiedt.

Het basismodel (LX) heeft een 2.4 Earth Dreams I4 motor van 184 pk en 137 kW. Topmodellen zijn uitgerust met een 1.5 I4 turbo met 190 pk en 140 kW.Het ontwerp is van Hiroyuki Kawase. Via Honda CR-V Private Lease is het mogelijk om voordelig in een luxueuze SUV te rijden. 

HR-V

De HR-V wordt gebouwd door het Japanse Honda sinds 1999. Er bestaan twee generaties: 1999-2006 en vanaf 2014.

De HR-V is geïntroduceerd als cross-over tussen een SUV en een hatchback. De Honda HR-V (Hybrid Recreational Vehicle) was in 1999 één van de eerste auto’s die je kon vangen onder de verzamelnaam crossover.

De nieuwe HR-V is in Europa altijd een hybride. De 4,34 meter lange cross-over heeft een 131 pk en 253 Nm sterke aandrijflijn.

De nieuwe HR-V komt in januari 2022 op de Nederlandse markt. Dat is dan ook het moment dat er nieuwe  Honda HR-V private lease aanbiedingen verwacht worden.

Honda presenteerde eind 1963 haar eerste personenauto, de minuscule S500. De kettingaandrijving was een duidelijke verwijzing naar de motorfietsen van Honda. Begin jaren zeventig was Honda met de Civic en Accord buitengewoon succesvol in Amerika, mede dankzij de CVCC-motor die voldeed aan de zeer strenge milieueisen die de Amerikaanse overheid in 1970 had ingevoerd.

Audi Lease

Audi is gebaseerd op de Latijnse vertaling van de achternaam van oprichter Horch. In het Duits betekent ‘Horch’ luister (van luisteren). In het Latijn wordt dat audi. De vier ringen in het logo verwijzen naar de vier bedrijven die in de Auto Union worden samengevoegd. De slogan van het merk is Vorsprung durch Technik, wat zoveel betekent als ‘voorsprong door technologie’.

Geschiedenis

Toen August Horch in 1909 de naar hem genoemde fabriek verliet begon hij in 1910 met de Audi Automobilwerke GmbH. Horch kon z’n eigen naam niet gebruiken en Audi was de Latijnse vertaling van Horch. De eerst auto’s waren sportief en van een hoge kwaliteit. In 1911 en 1912 behaalde Audi eerste prijzen bij Oostenrijkse Alpenritten.

De eerste Audi zescilinder verscheen in 1924 en de eerste achtcilinder in 1928. De motoren werden gebouwd door DKW. Omstreeks die tijd verwerft Jorge Skafte Rasmussen (van DKW) een meerderheidsbelang in Audi. Ook in die tijd al waren de meeste Audi’s luxe auto’s.

Audi fuseerde in 1932 met Horch, DKW en Wanderer tot Auto Union. Na de 2e wereldoorlog werden de zwaar beschadigde bezittingen van Auto Union onteigend door het communistische regime. De leiders van Auto Union weken uit naar de westzone waar Auto Union GmbH werd ingeschreven in het handelsregister van Ingolstadt.

In 1958 volgde een overname van Auto Union door Daimler Benz. Na 6 jaar werd het in 1964 alweer overgenomen door Volkswagen. Dit bleek een goede keuze van Volkswagen. Mercedes had er vanaf dat moment een sterke concurrent bij. 

Populaire modellen van nu

Het aanbod van Audi is zeer uiteenlopend. De Audi A serie bestaat uit de modellen A1, A3, A4, A5, A6, A7 en A8. De Q serie betreft een SUV dan wel crossover, zoals de Audi Q2, Q3, Q5 en Q7. De naam Avant slaat op een stationwagen, Limousine op een sedan en Sportback op een 5-deurs carrosserie.

Een Audi allroad is een stationwagen met een stoerder design en met 4×4-aandrijving (A4 en A6 allroad quattro). Daarnaast bestaan er gradaties op prestatiegebied, zoals S en RS. Een S-model is sportiever, de RS-modellen zijn het sportiefste. 

Private Lease

Audi modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Audi Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

A1

De Audi A1 is sinds 2010 het instapmodel van Audi. De opvolger van de A2 is ontworpen als een stoere strak-getekende stadscoupé die zuinig rijden combineert met sportieve rijeigenschappen. Kenmerkend zijn de strakke schuine lijnen.

De Audi A1 is door zijn omvang de meest bescheiden Audi. Rijkwaliteiten en comfort zijn onmiskenbaar Audi. Qua prijsstelling is de A1 niet goedkoop, het is ook wat dat betreft een Audi. Via Audi A1 Private Lease is het mogelijk om al voor een vast bedrag per maand in een nieuwe A1 te rijden. 

Q2

De compacte Q2 is eigenlijk iets te klein om als gezinsauto te dienen. Maar als je hem vooral als luxe tweezitter gebruikt en prijs stelt op een comfortabele hoge zitpositie, dan is het een zeker een goede keuze.

Het model bestaat sinds 2016 en is in 2020 aangepast. Qua rijplezier is het een echte Audi dankzij de speciale stuurtechniek en elektronische dempers. De auto reageert directer, naarmate je meer instuurt. Zo kun je stabiel op de snelweg rijden, terwijl de auto ook wendbaar is als je door de stad rijdt.

Ook Audi Q2 Private Lease is bezig met een opmars. Het is misschien wel de goedkoopste manier om in een nieuwe Q2 te rijden.

A3

De derde generatie Audi A3 is het eerste voertuig dat gebruik maakt van het flexibele, modulaire Volkswagen Groep MQB platform. 

Deze derde generatie Audi A3 heeft een aantal bijzondere, nieuwe kenmerken. Eerst en vooral wordt hier de zogenaamde ‘multi-collision’ rem geïntroduceerd. Dat is een noodsysteem dat de auto bij de eerste impact volledig stillegt en zo verdere aanrijdingen voorkomt. 

In 2017 ondergaat de A3 een facelift voor zijn 20ste verjaardag. Hiermee wordt het voertuig ook in overeenstemming gebracht met de nieuwe designopvattingen van het huis. Zo verschijnen onder andere de Matrix led koplampen

Audi A3 Private Lease is een goede keuze voor iedereen die voordelig in een Audi wil rijden.

Gelijk Geslaagd helpt jou perfect op weg naar het CBR examen

Woon jij in de buurt van Rijswijk en wil je graag op een niet al te moeilijke manier je scootertheorie halen? Klop dan bij ons aan, Gelijk Geslaagd! Wij helpen je in zeer korte tijd op een uitstekende manier op weg naar het examen.

De beste voorbereiding binnen twee dagen

Hoe kort is een zeer korte tijd? Om precies te zijn twee dagen. Nou ja, eigenlijk 1 dag en een beetje. De cursus betreft in ieder geval twee dagen. De eerste dag, op een zondag, staat in het teken van leren. We leren je deze dag precies de theorie aan die jij in je hoofd moet hebben zitten om het examen goed te kunnen maken. Dit doen we tussen 12.00 en 18.00. Natuurlijk hoef je niet al die uren alleen maar te leren. Tussendoor kan je, samen met de andere cursisten, genieten van de heerlijke lunch die je van ons krijgt. Even lekker ontspannen. Zodra jij alle theorie goed in je hoofd hebt zitten is het tijd om te oefenen. Dit doen we met oefen examens die zo ongeveer hetzelfde zijn als de CBR examens. Wat voor soort vragen je straks op je echte examen krijgt is voor jou dus geen verassing meer.

De tweede dag, op maandag, verwachten we van je dat je vroeg bij ons aanwezig bent. Hoe vroeg? Om 07.00. Ga dus de avond daarvoor op tijd je bed in, het is wel handig als je voldoende uitgerust bent. Tot 09.00 uur, dus 2 uurtjes, wordt de lesstof nog even herhaald. Je zal merken dat je het meeste of zelfs alles nog weet, maar toch willen we nog even de puntjes op de i zetten. Na deze herhaling ga je namelijk meteen door naar het CBR om je examen te maken. Overigens gaan we met de groep naar het CBR, wel zo gezellig. 

Blijf relaxed, je weet echt alles! Na het examen krijg je meteen de uitslag. Wedden dat jij juichend naar buiten komt?

Voor elk CBR theorie examen stomen wij je klaar

Of het nu gaat om een cursus voor scootertheorie, een dagcursus auto theorie of een dagcursus motor theorie, bij ons kan je ze allemaal volgen. We stomen je op een zeer prettige manier klaar voor elk CBR theorie examen.

Schrijf je snel in zodat je lekker snel kan slagen en je praktijkexamen kan gaan behalen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Rijschool Drunen, een rijschool met ervaring

Het behalen van je rijbewijs is een moment dat je opeens een stuk meer vrijheid zal geven. Een rijbewijs wordt dan ook vaak de vrijheid op wielen genoemd. Vaak wordt gedacht dat het halen van je rijbewijs hoort bij de opvoeding. De meeste mensen willen dan ook zodra het mag gelijk hun rijbewijs halen. Dit is echter zeker niet altijd het geval aangezien er ook een ruime hoeveelheid mensen is die hun rijbewijs pas op een latere leeftijd halen of zelfs helemaal nooit.

Motivatie als de drijvende factor bij Rijschool Drunen

Zoals gezegd is er dus ook een grote hoeveelheid aan mensen die pas op latere leeftijd beginnen aan hun rijbewijs. Mensen kunnen hier veel verschillende soorten redenen voor hebben, denk aan het afmaken van je studie of omdat je een rijbewijs gewoonweg nog niet nodig vind. Het is dan ook belangrijk dat je echt gemotiveerd bent op het moment dat je gaat starten met je rijlessen. Rijschool Drunen zal samen met jou de opties bespreken en bekijken of jij gemotiveerd bent om je rijbewijs te halen. Motivatie is namelijk de beste drijfveer tot succes.

Opties met rijlessen

Rijscholen bieden vaak verschillende pakketten aan. Het is vaak fijn om eerst een proefles te volgen. Door de proefles krijg je een idee van hoe de rijschool te werk gaat. Daarnaast krijgt ook de rijschool een idee van jouw kennis en kunde. Naderhand kan er dan vaak samen gezocht worden naar het beste pakket. Zo is er vaak de keuze uit verschillende soorten hoeveelheden lessen.

https://rijschoolwaalwijk.nl/rijschool-drunen/

GPS Auto tracker kopen? Dit is wat je moet weten.

GPS auto trackers zijn voor wagenparkbeheerders, bedrijven en voor mensen die een auto leasen niet meer weg te denken. Veel bedrijven plaatsen GPS trackers in bedrijfs-, service- of vrachtwagens. Hiermee kan worden nagegaan waar de wagens zich bevinden. In dit blog nemen we je mee naar de impact van zo’n GPS auto tracker.

Wat is een GPS autotracker?

Het is eigenlijk niets meer of minder dan kastje dat je via een OBD-connector koppelt aan jouw auto. Nu zal je je waarschijnlijk afvragen wat een OBD-connector is? OBD staat voor OnBoardDiagnostics en wordt gebruikt om de auto te kunnen uitlezen. Door via de OBD-contact met een auto te maken kan informatie uitgewisseld worden tussen de ECU (boordcomputer) van de auto en het gebruikte diagnosesysteem. Dit betekent dat aan de hardware ook software verbonden is. Afhankelijk van de software van het diagnosesysteem kan via OBD gezocht worden naar foutcodes en andere data bekeken worden. De OBD gps tracker kan gebruik maken van zowel GPS-, Rittenregistratie- en/of Rijgedrag analyse-software. De OBD gps tracker geeft met de geïntegreerde GPS-chip via connector continue (24/7) de positie van je auto weer (real-time). Hierdoor is het mogelijk om ritten te tracken, live locaties te zien en rijgedrag inzichtelijk te maken.

Waarom zou je een GPS auto tracker kopen?

Een populaire misvatting die mensen hebben, is dat het hebben van een alarm diefstal zal voorkomen. Hoewel deze methode in het verleden misschien heeft gewerkt, komen autoalarmen nu te vaak voor en zijn ze een ergernis geworden. Vaak gaan ze af zonder enige aandacht en worden ze dus inefficiënt. En het hebben van locatiebewakingsdiensten kan veel kosten, vaak meer dan de meeste mensen zich kunnen veroorloven. Daarbij bestaat er een verschil in beschikbare financielemiddelen tussen particulieren en bedrijven. Een particulier rijdt misschien niet in een voertuig dat de moeite waard is om deze diensten te hebben, maar waardevol genoeg om te zijn uitgerust met een beveiligingssysteem. Daarom is er een nieuw kosteneffectief alternatief ontwikkeld om jouw voertuig(en) te volgen, namelijk de GPS autotracker.

GPS-trackers komen steeds vaker voor naarmate de beveiligingseisen blijven toenemen. Het vinden van het juiste GPS-trackingapparaat kan lastig zijn, maar met deze richtlijnen wordt het vinden van een passende GPS tracker een eitje:

 • Weet wat mijn budget is en hoeveel ik bereid ben te investeren.
 • Zoek een gerenommeerd bedrijf dat GPS-trackers maakt.
 • Begrijp het verschil tussen een hard-wired en plug-and-play tracker.
 • Kosten inclusief GPS-installatie en configuratie.
 • Verbinding met een compatibel GPS-trackingplatform.

Met een GPS-tracker op jouw auto of vrachtwagen kun je dus altijd de livelocatie volgen. Dit betekent dat de autoriteiten precies kunnen achterhalen waar jouw voertuig naartoe rijdt als deze is gestolen.

GPS-tracking voor jouw voertuig(en) kan jou ook helpen geld te besparen op jouw verzekering. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen bieden tegenwoordig korting als het voertuig is uitgerust met een GPS-volgsysteem.

Hoe zit het met de privacy als er een GPS Tracker wordt geplaatst?

Naast de misvatting over het alarm bestaat er ook een misvatting over het volgen van voertuigen voor persoonlijk gebruik. Veel van de weerstand komt voort uit zorgen over een inbreuk op de privacy. Technologie als deze kan worden gebruikt voor onwettige praktijken en kan mogelijk leiden tot ernstige situaties. Om deze situaties te vermijden zijn er speciale regels opgesteld die zijn opgenomen in De Algemene Verordering Gegevensbescherming, beter bekend als AVG. Het is wettelijk toegestaan om als werkgever een Track en Trace systeem in een auto te plaatsen, mits jij je houdt aan de voorwaarden van de AVG. De belangrijkste voorwaarde is dat jij als werkgever een legitieme reden (gerechtvaardigd belang) heeft en dat het plaatsen van een track en trace systeem, zoals een GPS Tracker hierbij noodzakelijk is. Een gerechtvaardigd belang kan bijvoorbeeld zijn dat je wilt nagaan welke auto zich het dichtst in de buurt van een klant bevindt, zodat je deze naar de klant kan sturen.

Naast fiscale voordelen bij het afsluiten van een verzekering, het terugvinden van je voertuig bij een diefstal en het zo efficiënt en winstgevend mogelijk in te zetten van jouw wegenpark doordat een track en trace systeem jou in staat stelt om realtime te weten waar jouw voertuigen zijn, waardoor je altijd de optimale routes kan inplannen en het brandstofverbruik kan beperken, is het hebben van een GPS auto tracker zeer praktisch bij jouw administratie. De Belastingdienst wil bewijs hebben dat een medewerker minder dan 500 km/jaar privé rijdt als er geen bijtelling bij het brutoloon wordt toegepast.

Rittenregistratie en de belastingdienst

Een medewerker heeft verschillende keuzes:

 • De werknemer heeft een verklaring ingevuld, ondertekend en aan de salarisadministratie gegeven. Hij/zij is dan zelf eerste verantwoordelijke om een rittenadministratie te voeren. Mocht dit niet juist worden bijgehouden en de werknemer is uit dienst, dan komt de volledige aansprakelijkheid voor rekening van de werkgever.
 • De werknemer heeft zo’n verklaring niet ingediend en wil toch gevrijwaard blijven van de bijtelling. In dat geval moet de werkgever zorgen voor een goede rittenadministratie. Een GPS-systeem dat een uitdraai van de ritten produceert, is dan een optie. Het doel van dit GPS-systeem moet concreet in een protocol of individuele overeenkomst beschreven zijn om te voorkomen dat de werkgever dit te pas en te onpas gebruikt als direct volgsysteem. Of om bijvoorbeeld het privégebruik te controleren.
 • Een alternatief is natuurlijk altijd dat de medewerker de wagen na werktijd bij het bedrijf achterlaat.

Rittenregistratie software zorgt ervoor dat je kilometerregistratie wordt geautomatiseerd. Het helpt je de administratie eenvoudig en overzichtelijk te houden. Met automatische rittenadministratie maak je heel eenvoudig inzichtelijk hoeveel zakelijke en/of privékilometers jij, of één van je medewerkers op welke dag en naar welke bestemming heeft gereden.

Met behulp van GPS-technologie door middel van een OBD-connector en speciale software worden gereden ritten automatisch bijgehouden. Hierdoor is jouw rittenadministratie altijd op orde en voldoet het aan de eisen die de Belastingdienst eraan stelt.

Kortom, een track en trace systeem in cobinatie met rittenadministratie zorgt ervoor dat jij jouw wagenpark zo efficiënt en winstgevend mogelijk kan inzetten!

https://yeshugo.com/

Fabbrica Italiana Automobili Torino

De geschiedenis van Fiat gaat terug naar de pioniersdagen van de auto. In 1899 werd de Fabbrica Italiana Automobili Torino opgericht. Fiat is sindsdien uitgeroeid tot een grote industriële groep die in diverse sectoren actief is. Het produceren van auto’s is nog steeds de belangrijkste activiteit. 

Giovanni Battista Ceirano bouwde fietsen in een kleine werkplaats bij het huis van de rijke soepfabrikant Guiseppe Lancia. Daar werd de eerste Welleyes auto ontwikkeld. Een testrit waarin de Welleyes meereed trok de aandacht van een groep industriëlen en vier maanden later werd het bedrijf van Ceirano overgenomen door de Fabbrica Italiana di Automobili Torino (F.I.A.T.). Fiat vestigde zich in 1899 met een nieuwe fabriek met 50 man personeel aan de Corso Dante.

In 2019 vierde Fiat zijn 120-jarig jubileum, een mijlpaal die maar heel weinig autofabrikanten kunnen claimen.  De missie van FIAT is om de traditionele benadering van stedelijke mobiliteit te heroverwegen en in te spelen op de mobiliteitsbehoefte in de stadscentra van morgen. De Fiat 500 is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Fiat Private Lease

Het private leasen van een Fiat wordt steeds populairder. Bij private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Hierbij zijn alle kosten inclusief. De kosten voor afschrijvingen, een allrisk-autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, pechhulp en banden zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

Bij private lease lease je een auto naar keuze voor 12 tot 60 maanden. Wanneer het contract afgelopen is, lever je de leaseauto weer in.

Private Lease betekent dat je in een gloednieuwe auto kunt rijden zonder dat je daar ineens een groot bedrag voor moet betalen.

De meest gekozen private leaseauto’s zijn de kleinere auto’s, een segment waar Fiat sterk vertegenwoordigd is. Een kleine private lease auto rijd je al vanaf zo’n € 200,- per maand.

Fiat 500 Private Lease

Hij heeft een geweldig leuk uiterlijk en is met zijn compacte buitenmaten en voldoende binnenruimte prima inzetbaar als stadsauto. De Fiat 500 is en blijft een icoon.

Via Fiat 500 Private Lease is het mogelijk om de nieuwe Fiat 500 Hybrid te rijden voor een vast bedrag per maand. De Fiat 500 Hybrid is zuiniger en milieuvriendelijker dan voorheen.

Fiat 500C Private Lease

De cabrioversie van de Fiat 500 is de 500C. Het is niet echt een cabriolet. De 500C heeft een stoffen vouwdak dat volledig naar achter kan worden geschoven. Met een druk op de knop schuift het canvas naar achteren. Via Fiat 500C Private Lease is het mogelijk om voor minder dan 300 euro per maand in een cabio te rijden.

https://leaseauto.nl/private-lease/fiat/

Kia | van Zero tot Hero

 

Vanuit een failliesement in 20 jaar uitgroeien tot een van de grootste automerken is een enorme perestatie. Het verhaal van Kia

Start

Kia begon in 1944 met de vervaardiging van fietsen en motorfietsen. Het merk is gedurende de jaren zeventig gestart met de productie van automobielen.

De Hyundai Motor Company heeft Kia in 1998 overgenomen. Uit deze overname ontstond een hecht samenwerkingsverband tussen Hyundai en Kia. Dit blijkt onder andere uit de onderlinge uitwisselingen van techniek en ontwerpen.

Succes

Kia was na de overname na het faillissement in 1998 het kleine broertje van Hyundai. Het beeld van kleine broertje verandert snel nu Kia in Europa meer auto’s verkoopt dan Hyundai. 

In Nederland is Kia inmiddels veel groter dan Hyundai. Er worden in Nederland 2,5 keer zo veel Kia’s verkocht als Hyundai-modellen. Kia is nu al het tweede automerk van Nederland.

Kia is van plan om de verkoop te verhogen naar 3,8 miljoen auto’s in 2025. Het aandeel milieuvriendelijke auto’s zal naar verwachting in 2021 10% bedragen en in 2025 22%.

Kia kwaliteiten

Moderne aansprekende ontwerpen voor de massa

Kia heeft een eigen designcenter in Frankfurt. Hier worden auto’s ontworpen die aansluiten op de wensen van de Europese autokoper. Op afstand zijn de Kia modellen snel te herkennen door de in 2009 geïntroduceerde karakteristieke neus. De in Europa ontworpen Kia-modellen ogen sportiever in vergelijking met de wat oubolligere Hyundai ontwerpen.

Een Kia in elk segment

Er is een Kia voor iedereen. Van een compacte stadsauto tot een luxueuze sedan. Zowel voor de particuliere als de zakelijke rijders. 

Met de Sorento en de Sportage speelde Kia vroeg in op de vraag naar stoere SUV-modellen. Deze Sorento en Sportage boden veel auto voor een goede prijs. Dit zorgde voor de eerste groeispurt in Europa.

Ook de Picanto speelt een belangrijke rol in het succes van Kia in Nederland. Deze kwalitatief goede stadsauto is met reden al jaren een van de meest verkochte modellen in Nederland.

Momenteel is de Kia Niro mateloos populair. Mede omdat hij leverbaars is als hybride, plug-in hybride of volledig elektrisch. De elektrische Niro is een van de bestverkopende elektrische auto’s in Nederland. 

Hoogstaande kwaliteit

Door de hoogstaande kwaliteit van Kia kunnen zij zeven jaar garantie geven. Langer dan de 5 jaar garantie die de meeste Europese aanbieders aanbieden. Deze langere garantieperiode versterkt het kwaliteitsimago van Kia en geeft kopers zekerheid.

Een Kia in elk segment

Er is een Kia voor iedereen. Van een compacte stadsauto tot een luxueuze sedan. Zowel voor de particuliere als de zakelijke rijders.

Picanto

De Kia Picanto is een stadsauto die al in 2004 is geïntroduceerd in Nederland. De Picanto is een ideale stadsauto. Hij is compact en heeft toch genoeg ruimte voor bagage en 4 passagiers. De Kia Picanto wordt voornamelijk door particulieren gereden. Het is dan ook niet verrassend dat de Kia Picanto Private Lease zo populair is.  

De Kia Picanto is ook een ideale startersauto. Hij levert prima prestaties voor een auto uit deze klasse en staat bekend als kwalitatief goed. Het is niet voor niets dat Kia zeven jaar garantie geeft. Met hierdoor zijn de Kia Picanto Private Lease tarieven zo aantrekkelijk. 

Niro

Wat de Niro zo bijzonder maakt is dat hij leverbaar is als hybride, als plug-in hybride en volledig elektrisch. Hiernaast is het gewoon een kwalitatief goede ruime familieauto.

De Kia Niro heeft altijd een elektromotor. De Niro Hybrid heeft een elektromotor die de benzinemotor ondersteunt om het brandstofverbruik te verlagen. De accu wordt geladen bij het remmen.

De Niro Plug-in Hybrid heeft een stekker die je kan inpluggen in een laadpaal. Deze Niro PHEV heeft een grotere accu en kan ook rijden zonder de brandstofmotor te gebruiken.

De e-Niro heeft helemaal géén benzinemotor. Hij haalt al zijn energie uit een groot accupakket in de vloer onder de passagiers. Mede door het kunnen kiezen uit de verschillende aandrijvingen is Kia Niro Private Lease populair.

Stonic

De Kia Stonic is in 2017 gelanceerd. Het is een compacte SUV. Populaire auto’s vanwege het stoere uiterlijk van een SUV in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Ook de Kia Stonic Private Lease prijs is relatief laag voor een auto met zoveel kwaliteiten. 

https://leaseauto.nl/private-lease/kia/

Via motorrijlessen in Den Haag naar het Heuvelland

Het voorjaar staat voor de deur. Vorige week hadden we nog strenge vorst waardoor mensen zelfs konden schaatsen op natuurijs. Iets wat in de afgelopen 9 jaren niet meer in voorgekomen. Toch kijken veel mensen uit naar het voorjaar. De mensen willen de vogeltjes weer horen fluiten en willen genieten van de zonnestralen. Lekker wandelen door het gras op de blote voeten en kijken naar hoe de eerste bloemen verschijnen. Het voorjaar betekent ook dat de zomer er weer aankomt. Dat is iets waar ook veel mensen naar uitkijken.

We gaan lekker naar buiten

Het voorjaar betekent dus dat we weer massaal naar buiten gaan om te genieten van het mooie weer en ook de natuur. Men gaat wandelen, fietsen, hardlopen of zelfs met de motor eropuit. Veel motorrijders kiezen er in deze tijden van corona voor om door het land te trekken. De motorrijder gaat opzoek naar de mooiste stukjes Nederland. Een bezoek aan het Heuvelland in Zuid-Limburg is aan te raden. Het Heuvelland is namelijk het enigste plekje van het land waar je bijna kunt spreken van bergen. Het landschap golft en de wegen dus ook. Het uitzicht is er werkelijk waar magnifiek.

Nog eerst even je rijbewijs halen

Wanneer je wilt gaan motorrijden is het belangrijk om te weten dat je hiervoor een motorrijbewijs moet hebben. Dit motorrijbewijs kun je halen tijdens motorrijlessen in Den Haag. Tijdens deze motorrijlessen in Den Haag leert de instructeur jou de fijne kneepjes van het vak. Dit zorgt ervoor dat je zeker en natuurlijk veilig door die Zuid-Limburgse heuvels kunt toeren in de zomer.

https://drivercompany.nl/motorrijschool-den-haag/

Private Lease een Elektrische Auto

Een elektrische auto kopen? Nog even wachten denken veel mensen. De hoge aanschafprijs en de onzekere restwaarde weerhouden veel mensen. Deze argumenten vallen weg bij de private lease.

Geen aanschaf en geen onzekere afschrijving

Private Lease is aantrekkelijk voor iedereen die de voordelen van de elektrische auto kent, maar moeite heeft met de hoge aanschafprijs en onzekere restwaarde van een elektrische auto. Bij Private Lease koopt namelijk de leasemaatschappij de auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Private lease is hiermee een mooie manier om meer mensen te laten profiteren van de voordelen van een elektrische auto.

Groeiende populariteit

Het private leasen van een elektrische auto wordt snel populairder. Twee grote trends in de automarkt verstreken elkaar hierbij. Ten eerste de groei van elektrisch rijden en ten tweede de groei van private lease.

Onzekere restwaarde

De ontwikkeling op het gebied van elektrische auto’s gaan zo snel dat de zorgen over de restwaarde terecht zijn. Er worden momenteel miljarden geïnvesteerd in innovatie en er komen continue betere elektrische auto’s.

Een nieuwe elektrisch auto is nu relatief duur om aan te schaffen. En het is maar de vraag wat deze auto over een paar jaar oplevert als er nieuwe en betere auto’s op de markt zijn.

Met de private lease van een elektrische auto is die onzekerheid er niet. Al houdt de leasemaatschappij er met de prijsstelling van het maandelijkse tarief uiteraard wel rekening mee.

Lagere brandstofkosten

Brandstof en oplaadkosten zijn niet inclusief bij private lease. Bij het vergelijking van autokosten moet hier rekening mee gehouden worden. De elektriciteitskosten zijn +/- 25% lager dan de benzine kosten van een vergelijkbare benzineauto.

Actieradius elektrische auto

Nederlanders rijden gemiddeld minder dan 100 kilometer per dag. Met het aanbod van de huidige elektrische auto’s, hoeft actieradius geen probleem meer te zijn.

Ook neemt de actieradius van de nieuwste elektrische auto’s snel toe. De Hyundai Kona Electric en de Kia e-Niro beschikken al over een actieradius van meer dan 400 kilometer.

Laadpaal voor de leaseauto

De kosten voor een laadpaal aan huis zijn niet inbegrepen in het leasetarief voor de elektrische private leaseauto. Er zijn genoeg meer dan genoeg leveranciers die hierbij kunnen helpen als op straat opladen geen optie is.

Voordelen op een rijtje

 • Naast het vaste maandbedrag hoef je alleen de oplaadkosten te betalen
 • Je vermijdt de hoge aanschafkosten van een elektrische auto;
 • Vanaf 1 juli 2020 kun je subsidie aanvragen voor het private leasen van een elektrische auto;
 • Elektrische auto’s stoten zelf geen CO2 uit en zijn minder belastend voor het milieu;
 • Aan het eind van de maand ben je aan het opladen van je elektrische auto (veel) minder geld kwijt dan aan brandstof bij een benzineauto.

Elektrische leaseauto goed idee?

Het aanbod elektrische leaseauto’s groeit snel. Voor veel mensen is het privé leasen van een elektrische auto een goede keuze, maar nog niet voor iedereen. Leaseauto.nl kan helpen met gratis onafhankelijk lease advies.

Private Lease Modellen

Wendbare compacte auto’s blijven populair om privé te leasen. Zo staan de Renault Clio en Seat Ibiza al jaren in de top 10. 

 

https://leaseauto.nl/

Hoe kun jij veilig en snel jouw caravan verkopen?

Heb je een caravan die jou vroeger veel blijdschap bracht, maar wil je daar nu vanaf? Weet je niet precies waar je moet beginnen om de caravan te verkopen? Wil jij hier niet te veel tijd aan hoeven te besteden, maar toch nog hulp van deskundigen hebben die je door het proces begeleiden? Als jouw antwoord op deze vragen ja is, dan wordt het tijd dat je gebruik begint te maken van ikwilvanmijnautoaf.be. Wij werken met deskundigen die de nodige expertise hebben om jou wegwijs te maken in het verkoopproces. Wij assisteren namelijk bij het zoeken van de juiste koper en staan jou ook bij het afhandelen van het papierwerk tot op het moment dat de daadwerkelijke overdracht van jouw caravan plaatsvindt.

Wat kan je tijdens het proces verwachten?

Je kan allereerst verwachten dat wij op veilige en secure wijze te werk gaan met jouw gegevens. Om jou te ontlasten van alle zorgen zullen wij ook groot een deels van de werkzaamheden uitvoeren. Wat wij wel van jou nodig hebben is het aanmeldformulier dat volledig ingevuld moet zijn. Het aanmeldformulier helpt ons om inzage te krijgen in wat de precieze staat van jouw caravan is. Met dit formulier vorm jij ook een duidelijk beeld voor de koper over. Zo weet hij of zij wat van de caravan te verwachten is. Nadat jij dit hebt ingevuld stop jij met werken en pakken wij het verder op. Allereerst gaan wij een controle uitvoeren. Zo weten wij dat wat jij hebt ingevuld ook klopt met de daadwerkelijke staat waar de caravan in verkeert. Kopers kunnen vanaf dit moment een bod plaatsen op jouw caravan. Nadat er een koper gevonden is zullen wij de overdrachtsovereenkomst per mail naar jou toe sturen. Nadat al het papierwerk gedaan is, wordt er een afspraak gemaakt om de caravan over te dragen.

Jouw caravan verkopen kan vandaag nog!

Ikwilvanmijnautoaf.be biedt iedereen de gelegenheid om op elk moment het aanmeldformulier online in te vullen. Al heel gauw kun je iemand anders blij maken met jouw caravan. Wil je meer informatie over onze werkwijze, dan kun je ons bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur. En op zaterdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Wij assisteren jou heel graag bij de verkoop van jouw caravan