Wannagive
Image default
Woningen

Als je jouw woning wilt stofferen in Hilversum, kun je terecht bij deze specialist

Met passende gordijnen, vloerkleden en behang creëer je een interieur dat precies die sfeer uitstraalt, waar jij zo van houdt. Bij Vivante Bekenkamp uit Hilversum kun je terecht voor het volledig stofferen van je woning. Zoek in de uitgebreide showroom van deze expert je favoriete artikelen uit. Ga je voor een donker vloerkleed in een warme tint, of toch voor een lichter exemplaar voor een meer ruimtelijk gevoel? Als je liever laminaat wilt leggen in je woning, is dat natuurlijk ook mogelijk. Heb je twee linkerhanden en wil je wel verzekerd zijn van echt vakwerk? Dan schakel je een van de specialisten van dit bedrijf in om jouw nieuwe vloer te leggen en je raamdecoratie te monteren. Wat je ook zoekt voor het stofferen van je woning, je vindt het allemaal in het assortiment van deze woonexpert. Als je je woning wilt stofferen in Hilversum met materiaal van hoogwaardige kwaliteit, reken je op deze expert.

Ga voor unieke raamdecoratie in je badkamer met shutters van deze winkel

Voor veel mensen is het een dilemma: wat hangen we voor het raam in de badkamer? Bij Vivante Bekenkamp vind je een prachtige oplossing. Zij bieden namelijk shutters aan voor in de badkamer. Deze stijlvolle luikjes hebben een speciale coating, waardoor ze bestand zijn tegen vocht. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt. Het maakt dus niet uit of je een rond, ovaal of vierkant raam in je badkamer hebt: geen enkele afmeting is onmogelijk. De shutters voor in de badkamer zijn eenvoudig te bedienen, je bepaalt zelf hoeveel lichtinval of juist privacy je wilt hebben. Ook de stijlvolle shutters worden desgewenst vakkundig in je badkamer of andere ruimte gemonteerd door de specialisten van deze woonwinkel.

Stel je vragen via de website van deze woonexpert

Bekijk het uitgebreide assortiment van deze specialist uit Hilversum en doe alvast inspiratie op voor het stofferen van jouw woning. Heb je de perfecte gordijnen, vloerbedekking of shutters voor in jouw badkamer gevonden? Neem dan gerust contact op met deze winkel om de mogelijkheden te bespreken. Ook als je vragen hebt, neem je contact met ze op. De medewerkers van deze winkel staan je graag te woord.