Uw beste optie voor inbraakbeveiliging in Breda

Op zoek naar inbraakbeveiliging voor uw woning, bedrijf of kantoor in Breda? U vindt nu de beste anti-inbraakapparatuur bij BS Security Breda, een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in het bestrijden van inbraak. Het is geen mysterie dat een inbraak tot veel schade leidt. Dat is ook het geval als u volledig bent verzekerd. Het is namelijk niet alleen de materiele schade waarmee u rekening moet houden, maar ook emotionele schade. Als er bij u ingebroken wordt, kan dat uw gevoel van veiligheid en vertrouwen een flinke knauw geven. Sommige mensen bij wie thuis is ingebroken slapen niet meer goed en voelen zich niet meer op hun gemak. Als u een klein bedrijf bent, kunnen de gevolgen van een inbraak u veel tijd kosten. De apparatuur die gestolen is, wordt meestal vergoed, maar u kunt uw werkzaamheden een tijdlang niet goed uitvoeren. Bovendien staat u veel gedoe met de verzekering te wachten.

Wat kunt u er aan doen?

Gelukkig hoeft u niet te wachten op het onvermijdelijke: kies voor de voortreffelijke service van BS Security Breda en u kunt inbrekers in één klap buiten de deur houden. Inbraakbeveiliging laten installeren in Breda was nog nooit zo makkelijk en voordelig. Enkele slimme ingrepen kunnen uw huis, winkel of pand succesvol beschermen tegen inbrekers. Inbraakbeveiliging in Breda van dit bedrijf betekent dat uw huiselijke, ontspannen sfeer behouden blijft, terwijl u voor inbrekers zo goed als onbereikbaar wordt. Voor iedere klant en unieke ruimte wordt een eigen plan van aanpak geschetst.

Zet uw vraag om in daadkracht

Denken in beperkingen is achterhaald. Denk liever in oplossingen: de mogelijkheden zijn immers legio. Bij deze expert staat u op de schouders van jarenlange ervaring en expertise. Er wordt snel en vakkundig een geschikte oplossing gevonden, één die bij uw specifieke wensen aansluit. Stel gerust een vraag of laat nu 100% vrijblijvend een offerte opstellen.

https://alarm-beveiliging.nl/

Sloten openen met twee paperclips

Om een slot te openen heb je eigenlijk niets meer nodig dan 2 paperclips. Daarmee wil ik echter niet zeggen dat het makkelijk is om dit op deze manier te doen. Het kan makkelijk uren duren om op deze manier een slot open te lockpicken. Sowieso is lockpicken al niet makkelijk laat staan het lockpicken met alleen 2 paperclips.

Voordat je begint met priegelen in het slot met de paperclips is het belangrijk dat je de paperclips op een goede manier voorbereid. Dit kun je met je handen doen maar het gaat makkelijker met een tangetje of iets anders waarmee je de paperclips kunt buigen.

Je moet ze namelijk buigen in een bepaalde vorm zodat ze eigenlijk een simpele lockpick nabootsen. Het is eventueel ook een optie om een lockpick zelf te maken. Je kunt verschillende lockpick vormen proberen door de paperclip elke keer om te buigen. Dit ligt een beetje aan je eigen voorkeur qua lockpicks.

https://www.wannagive.nl/kies-een-goede-lockpick-set-om-je-kans-tot-het-succesvol-lockpicken-van-een-slot-te-vergroten/

Verborgen huiscamera’s: de beste manieren om ze te verbergen

Verborgen huiscamera’s: de beste manieren om ze te verbergen

Geheime bewakingscamera’s zijn klein en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk te verbergen zijn in het huis. Dat is natuurlijk een cruciaal onderdeel; u wilt natuurlijk niet dat de beveiligingscamera’s opvallen. Wij van slotenmaker Amsterdam zijn specialist op het gebied van inbraak preventie. In dit artikelen leren wij u alles van hoe u uw beveiligingscamera’s voldoende kunt camoufleren en gebruiken voor een betere beveiliging van uw huis en uw gemoedsrust onderweg.

Strategisch plaatsen van camera’s

Verborgen camera’s stellen u in staat om activiteiten in realtime rond uw eigendom te volgen. Optimaal geplaatste geheime camera’s zijn het meest effectief wanneer ze zijn:

 • Geïnstalleerd in gevoelige ruimtes (bijvoorbeeld woonkamer, keuken of speelkamer).
 • Geplaatst onder voldoende verlichting.
 • Gepositioneerd om brede hoeken vast te leggen voor een vollediger bewakingsbereik.

Met correct geplaatste camera’s kunnen huiseigenaren zich snel identificeren en reageren op mogelijk gevaarlijke situaties die zich voordoen terwijl ze weg zijn. Verborgen camera’s kunnen als visueel en auditief bewijs dienen in de volgende gevallen:

 • Een oppas verwaarloost de kinderen.
 • Een zorgaanbieder mishandelt een oudere patiënt.
 • Een bezoeker steelt bezittingen van het huis.
 • Een ongewenste bezoeker komt het pand binnen.
 • Er wordt een alarmgebeurtenis geactiveerd.
 • Camera’s in gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen verbergen

Huiseigenaren kunnen camera’s strategisch plaatsen waar ze opgaan in een natuurlijke omgeving. Verborgen camera’s zullen minder snel worden ontdekt als ze worden vermomd als gewone huishoudelijke apparaten:

 • Kunstplanten. Plaats de camera in een bloempot en gebruik bladeren als concealer.
 • Gordijnstangen. Kleine camera’s die hoger geplaatst zijn, worden minder snel gedetecteerd.
 • Holle boeken. Omring de vermomde camera met verschillende boeken op een plank.
 • Knuffels. Verstop je in een knuffeldier om je kinderen en de babysitter in het oog te houden.
 • Weefseldozen. Geheime camera’s kunnen beeldmateriaal vastleggen via een klein gaatje dat in de zijkant van een tissuebox wordt gesneden.

Meer plaatsen om beveiligingscamera’s te verbergen

 • Wandklokken
 • Kunstplanten
 • vazen
 • Gordijnstangen
 • In medicijnkasten
 • Holle boeken
 • Entertainmentcentra
 • Fotolijsten
 • Deurposten
 • Schoorsteenmantels
 • Knuffels
 • Weefseldozen
 • Top van koelkast
 • Ooghoogte op buitendeuren
 • Houd u aan de plaatselijke voorschriften

Voordat u verborgen camera’s installeert, moet u de wetgeving van uw land met betrekking tot ongeoorloofde videobewaking begrijpen. Sommige staten hebben toestemming nodig van degenen die worden geregistreerd. Vermijd ook het plaatsen van camera’s in privé-ruimtes, zoals toiletten.

Bij juiste toepassing bieden verborgen camera’s gemoedsrust aan huiseigenaren die zich zorgen maken over de veiligheid van hun familie en persoonlijke bezittingen. Wanneer ze strategisch zijn geplaatst, kunnen ze potentiële gevaren opvangen wanneer deze zich voordoen, zodat u dienovereenkomstig kunt reageren.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam

Films overdrijven met lockpicking

Iedereen weet dat ze in films vaak overdrijven. Explosies zijn vaak vele malen groter dan in de realiteit en actiehelden krijgen alles voor elkaar. Iedereen weet dat dit vaak erg overdreven is. Daarom is het zo vreemd dat wanneer het op lockpicking aankomt mensen toch het idee hebben dat het realistisch is.

Lockpicking is een vaardigheid waarmee sloten geopend kunnen worden. Het is echter der mate moeilijk dat zelfs de beste lockpicker ter wereld er uren over kan doen om een simpel cilinderslot te openen. Maar de meeste mensen hebben toch een negatief beeld van mensen die deze sport beoefenen.

 

Dubbele intenties?

Waarschijnlijk zijn ze bang dat de beoefenaar dubbele intenties heeft en de vaardigheid wilt misbruiken. Maar deze mensen baseren dit idee op het beeld dat ze uit films krijgen. Dat een actieheld een slot met een haarspeldje binnen 1 seconden kan openen. Dit is werkelijkwaar complete lariekoek en geeft mensen met een passie voor sloten een slecht indruk.

Lockpick kunst

De mensen die de lockpick kunst namelijk beoefenen zijn in de meeste gevallen mensen met een passie voor sloten. Ze zien het als een uitdaging om sloten te kunnen verbeteren en vinden het leuk om zwaktes te bestuderen om zo te laten zien dat sloten niet altijd zo betrouwbaar zijn zoals de maker ervan wilt laten zien.

Als het aan verkopers ligt dan zijn hun eigen producten altijd de beste. Zo verkopen ze hun waar. Maar op het gebied van sloten is het wel erg makkelijk verkopen als niemand je tegenspreekt. Wanneer er een taboe heerst op het bestuderen van sloten dan kunnen deze makers je wel alles wijsmaken. Want er is niemand die ze tegenspreekt en wanneer dat wel het geval is dan is deze waarschijnlijk toch onbetrouwbaar omdat deze zich bezighoudt met verdachte praktijken.

Onbekwame consumenten

Consumenten laten zich makkelijk beinvloeden door keurmerken en labels. Maar in de praktijk heeft de beveilingswereld nog een grote stap te maken voordat ze hun beloftes kunnen waarmaken. Het begint allemaal bij een eerlijke kijk naar de werkelijke waarde die sloten bieden.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/blog/

bewakingscamera

U bent op zoek naar een professionele bewakingscamera installateur omdat u een professioneel bewakingscamera of camerabewaking wilt laten installeren in uw woning of bedrijf? De bewakingscamera van de camerabewakinginstallateur van ramcom.be zijn van optimale kwaliteit en voldoen aan alle technische vereisten die u van een camerabewaking verwacht.

U bent op zoek naar een professionele bewakingscamera installateur omdat u een professioneel bewakingscamera of camerabewaking wilt laten installeren in uw woning of bedrijf? De bewakingscamera van de camerabewakinginstallateur van ramcom.be zijn van optimale kwaliteit en voldoen aan alle technische vereisten die u van een camerabewaking verwacht. 

Bewakingscamera soorten

BULLETCAMERA

DOMECAMERA

SPEEDDOME / BESTUURBARE

DRAADLOZE BULLET OF DOME CAMERA

 

http://www.ramcom.be/beveiliging/bewakingscamera/

Buitengesloten? Probeer lockpicking!

In normale situaties is het bijna altijd eenvoudiger om de toegang te verkrijgen op andere manieren dan lockpicken. Je kan namelijk het beste gewoon een slotenmaker bellen.

 

Zelf sloten overwinnen met lockpicks

Maar in de meestvoorkomende gevallen kunnen sloten snel en eenvoudig worden geopend met behulp van een boor, een betonschaar, een hangslot-shim, een slagsleutel, of een hydraulische krik. De sluiting, deur, of scharnier waaraan ze zijn bevestigd, kunnen geknipt, gebroken, losgeschroefd en op andere manieren worden verwijderd, ramen kunnen geforceerd worden, etc.

Daarom maakt een slot dat gebouwd is zodat er geen lockpicken op kan worden toegepast, niet automatisch de toegang moeilijker voor niet-geautoriseerden, maar maakt het herhaaldelijke toegang voor niet-geautoriseerden moeilijker.

Sloten worden vaak gebruikt in combinatie met alarmen om voor gelaagde beveiliging te zorgen.

http://lockpick-hobby.weebly.com

Lockpicking

Ben jij ooit weleens nieuwsgierig geweest naar de werking van een slot?

Veel slotenmakers zijn ook begonnen met een simpele nieuwsgierigheid naar de werking van sloten. Er zijn namelijk geen opleidingen om slotenmaker te worden.

Meestal gaat dit beroep over van vader tot zoon. Maar veel slotenmakers hebben het ook allemaal zichzelf aangeleerd. puur omdat ze nieuwsgierig zijn naar de werking van sloten kunnen ze nu dagelijks mensen helpen die zelf hun eigen sloten niet meer open kunnen krijgen.

Jammer genoeg zijn er ook veel oplichters die misbruik maken van de onbekwaamheid van de klanten. Ze rekenen hoge bedragen voor simpele handelingen.

 

Verdiepen in de Lockpick kunde

Daarom is het ook leuk om jezelf te verdiepen in lockpicking. Als je er namelijk goed in wordt kun je straks je eigen sloten openen. Of je nou je niet sleutel bent kwijtgeraakt om je huissleutel de meeste sloten hebben vergelijkbare werking waardoor je ze dus makkelijk het openen als je een lockpick hebt en je verdiept in de werking van sloten.

Ontzettend handig dus om dit te kunnen, zelf word ik regelmatig gevraagd door vrienden en familie om sloten voor hun te openen. je kunt dus met enige oefening ook voor jezelf beginnen aan slotenmaker. Dan moet je natuurlijk wel wat kunnen bieden en wel een beetje goed zijn in het kunnen openen van sloten.

Hoe begin je met lockpicking?

Maar voor beginners is het misschien makkelijker om te beginnen met het openen van sloten met schade. Dit is namelijk veel makkelijker en werk vooral bij cilinder sloten erg goed. Plaatje cilinder sloten zijn gemakkelijker te openen met behulp van lockpicking deze zijn namelijk zo simpel te openen dat het slechts enkele minuten kost om deze te openen met het gebruik van deze technieken.

https://lockpickblog.wordpress.com/

Lockpick

Lockpicking is een sport die de laatste jaren steeds populairder geworden is. Dit komt vooral doordat steeds meer computer hackers het als het als een uitdaging zien om ook die fysieke beveiliging te slim af te zijn.

Bij lockpicking gebruik je speciale gereedschappen dit noemt men lockpick tools. Vaak bestaat dit uit een lockpick set maar ze kunnen hier mee ook een lockpick gun bedoelen. Eigenlijk valt elk gereedschap dat je kan gebruiken om een slot te openen zonder dat slot te beschadigen onder een lockpick tool. Eerst hielden alleen slotenmakers zich bezich met deze sport omdat ze dat als praktisch hulpmiddel gebruiken. Maar de laatste tijd zijn ook steeds meer particulieren bezig met het beoefenen van deze vaardigheden.

Is lockpicking moeilijk?

Dat ligt er volledig aan wie je het vraagt. Voor beginners kan het ontzettend lastig zijn om je eerste slot te openen omdat je dan gewoon simpelweg nog geen enkel idee hebt wat je allemaal hoort te doen. Zelfs met de juiste theoretische kennis kan het lastig te zijn om je eerste slot te openen omdat het iets is dat je je vingers moet aanleren. Hoe vaker je het doet hoe beter je vingers herkennen wat je allemaal doet in het slot. Maar vergelijkbaar met fietsen is het ook zo dat als het eenmaal door hebt je het nooit verleert. Dus het is zeker de moeite waard om de energie in te investeren. Ook al kan het enkele jaren duren voordat je er echt goed in wordt. Als je eenmaal goed geoefend hebt, heb je de rest van je leven een vaardigheid die zeer handig kan zijn in noodsituaties of wanneer je gewoon een sleutel kwijt bent.
 


Het is belangrijk om met een simpel slot te beginnen omdat, je het beste leert door het slot te openen. Als je alleen maar oefent en je krijgt het slot nooit open dan zul je dus eigenlijk nooit weten hoe het hoort te voelen wanneer het slot open gaat. Terwijl als je een slot steeds wel open krijgt, dan leren je vingers aan hoe het hoort te voelen als de pinnen op de juiste hoogte zijn. Let er trouwens op dat je niet alleen je aandacht vestigt op de lockpick tijdens het lockpicken, want de tension wrench is net zo belangrijk. Je kunt met de tension wrench namelijk ook goede feedback krijgen van het slot. Je voelt de tension wrench een klein beetje bewegen wanneer de pinnen op de juiste hoogte zitten.
 
Nu oefenen, oefenen en nog eens oefenen!
 

http://www.lockpicks.be