Al uw pasjes veilig bij de hand in een pasjeshouder van leer

Tegenwoordig wordt de pinpas veel meer gebruikt dan contant geld. Dat scheelt wel sjouwen met een grote portemonnee met munten en bankbiljetten. Kies daarom voor een compacte pasjeshouder van leer. Deze pasjeshouders van leer bieden ruimte aan uw bankpas, creditcard, rijbewijs, identiteitskaart en andere passen. En door het compacte formaat heeft u deze pasjes altijd bij de hand. Daarnaast biedt elke pasjeshouder van leer beveiliging tegen het digitaal bestelen. Door een aluminium afwerking aan de binnenkant van de houder, is het niet mogelijk om met een kaartlezer de kaarten te scannen door de houder heen.

Profiteer van veilige betaalmethodes tijdens het bestellen van een pasjeshouder van leer

Heeft u al een mooie pasjeshouder van leer gevonden in de webwinkel van Cargotravelshop.nl? Het snel en veilig een pasjeshouder kopen bij Cargotravelshop.nl is zeer eenvoudig. U vult uw gegevens in en betaalt veilig met een van de betaalmethodes. U heeft de keuze uit iDEAL en PayPal om direct te betalen. Doet u dit voor 13:00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling dezelfde dag nog. U kunt ook kiezen voor een overboeking via de bank. Indien u dit kiest, ontvangt u van deze specialist de betaalgegevens, waarna uw pasjeshouder van leer wordt verzonden wanneer het geld binnen is. Het mooiste van alles, is dat u bij alle betaalmethodes geen extra bankkosten betaalt.

Bescherm al uw pasjes met een pasjeshouder van leer

Met de meeste bankpassen kunt u tegenwoordig ook contactloos betalen. Hiermee hoeft u uw pinpas alleen maar bij het pinapparaat te houden om eenvoudig te betalen. Deze manier van afrekenen is nog veilig ook. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen kleine bedragen op deze manier afrekenen. U wilt echter niet dat kwaadwillenden met een kaartlezer uw pasje op afstand kunnen gebruiken. Kies daarom voor een pasjeshouder van leer van Cargotravelshop.nl. Zij bieden aluminium pasjeshouders van hoge kwaliteit met een afwerking van leer. Door het aluminium is het onmogelijk om op afstand toegang te krijgen tot uw pasjes. Zo kunt u echt onbezorgd over straat met uw pasjes.