Op zoek naar een tuinset voor je terras? Lees hier onze tips!

Wanneer je een tuinset uit gaat kiezen moet je aan veel dingen denken. Je moet niet alleen lekker zitten, maar hij moet ook mooi zijn en bij je huis passen. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over het maken van een keuze voor een tuinset. Hier geven je een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je een tuinset gaat kopen!

 

Bepaal je eigen eisen

Om een goed beeld te krijgen van hoe je wil dat je terras eruit komt te zien, kan het slim zijn om een tekening te maken van de ruimte. Teken hier alles op wat op je terras en in je tuin staat en plaats je ideale tuinset erin. Hierdoor krijg je een perfect beeld van hoe je je terras wil inrichten en dit maakt de keuze veel makkelijker! Houd ook rekening met de afmetingen en schrijf deze op, zodat je ze bij je hebt wanneer je een tuinset gaat uitzoeken. Zo kom je niet ineens voor verrassingen te staan wanneer de tuinset geleverd wordt.

 

De kleur en materiaal

Wanneer je hebt bepaald aan welke eisen de tuinset moet voldoen, is het belangrijk om na te denken over de kleur en het materiaal. Wanneer je een mooie kleur en een mooi materiaal kiest, oogt je terras als één goed geheel en zal het meubilair ook snel passen bij het interieur van je huis en tuin. De kleur van de tuinset heeft dus een grote invloed op je keuze. Bedenk, voordat je een tuinset gaat uitkiezen, welke kleuren je wil dat hij bevat en van welke materialen je wil dat hij is gemaakt.

 

Lekker zitten en genieten

Het belangrijkste is natuurlijk dat je lekker en comfortabel kunt zitten op je tuinset. Probeer dus vooral verschillende tuinsets uit en maak gebruik van verschillende kussens. Kussens geven extra comfort aan je tuinset en ze laten het er mooi uitzien, in de stijl die jij wil. Koop dan ook vooral kussens die tegen de regen kunnen. 

 

Ben je op zoek naar een mooie tuinset die bij je past? Je kan er dan voor kiezen om naar een winkel te gaan en daar mooi tuinmeubilair uit te kiezen die bij je past. Maar je kan ook een tuinset online bestellen, bijvoorbeeld bij 4Seizoenentuinmeubelen. Je kunt verschillende tuinsets dan goed vergelijken en je hoeft het niet zelf te vervoeren!

 

https://www.wannagive.nl/

Zo zorg je voor meer licht in een donkere ruimte

Heb jij een donker huis of een donkere ruimte in huis die je lichter wilt maken, en geen idee waar je moet beginnen? Er zijn verschillende dingen die je kan doen om een ruimte lichter, en daardoor ook meteen groter, te lagen ogen. In dit artikel geven we je een aantal tips die jou kunnen helpen bij het lichter maken van jouw huis.

Geef de muren een licht kleurtje

Allereerst een tip waar je waarschijnlijk zelf ook als eerste aan dacht: de muren verven. Om een ruimte lichter te maken is het over het algemeen raadzaam om de muren een lichte kleur te verven. Donkere muren zorgen er vaak voor dat een ruimte kleiner oogt. Hou je niet van witte muren? Geen probleem. Je hoeft de muren helemaal niet wit te verven om een lichter huis te creëren. Ga bijvoorbeeld voor een nude kleur of kies een mooie pasteltint. Deze kleuren geven vrijwel hetzelfde effect. 

Plaats een spiegel tegenover het raam

Is er weinig daglicht in de ruimte die je wilt aanpakken? Dan is het plaatsen van een grote spiegel wellicht een optie. Plaats de spiegel tegenover het raam en het daglicht weerkaatst de ruimte in. Een spiegel zorgt voor een ruimtelijker effect, meer daglicht en is ook nog eens functioneel. 

Kies de juiste raambekleding

Raambekleding doet veel voor de hoeveelheid licht in een ruimte. Donkere gordijnen geven vaak een gezellige sfeer, maar doen niet veel goeds voor de lichtinval in kleine en/of donkere ruimtes. Wil je meer licht creëren, kies dan voor witte gordijnen of linnen gordijnen. Donkere gordijnen kunnen namelijk ook wanneer ze open zijn veel daglicht tegenhouden, dit is niet het geval bij lichte gordijnen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer tips die je kan toepassen. Zoals het plaatsen van glazen deuren of een daglichtlamp. Met bovenstaande tips kom je echter al een heel eind.

https://www.ahouseofhappiness.com/nl/inspiratie/gordijnen-per-kleur/witte-gordijnen

Hoe geef ik mijn woning meer karakter en sfeer?

Wil jij jouw woning meer karakter geven maar weet je niet waar je moet beginnen? In dit artikel geven we je een aantal tips om jouw huis meer karakter te geven. Het is namelijk helemaal niet moeilijk om een saai nieuwbouwhuis om te toveren tot een karakteristiek paleisje. 

Werk met unieke tegels

Ben jij op zoek naar een statement in je interieur? Ga dan voor tegels in een opvallende kleur of met een mooi design. Er zijn tegenwoordig enorm veel mooie design tegels te vinden, zowel online als bij de speciaalzaken. Ga bijvoorbeeld voor keuken tegels met een retro look of badkamertegels met een opvallend kleurtje.

Vintage meubels scoren en opknappen

Wanneer jij je huis meer karakter wilt geven zou je ervoor kunnen kiezen om op zoek te gaan naar mooie vintage meubels. Deze meubels zijn vaak uniek, waardoor je ze niet overal tegenkomt. Het is vaak even zoeken voordat je het perfecte item tegenkomt, maar dan heb je wel wat. Ben je een beetje handig? Dan zou je eventueel zelf meubels kunnen opknappen en er een eigen draai aan geven.

Unieke items gebruiken als decoratie

Mocht je dan toch al op zoek zijn naar vintage meubels, kijk dan ook meteen even rond voor decoratie items. In vintage en/of tweedehands winkels zijn vaak veel leuke items te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een oude poster, een wereldbol, een oude vaas of een unieke lamp.

Vervang de standaard deuren in je huis

In een nieuwbouwhuis zitten vaak sfeerloze standaard deuren. Vervang deze deuren door mooie houten deuren en je ziet meteen verschil. Je zou de bestaande deuren ook een leuk kleurtje kunnen geven.

Naast bovenstaande tips zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die je kan doen om je huis meer karakter te geven. Bijvoorbeeld het ophangen van sfeervolle gordijnen, een opvallend en uniek vloerkleed plaatsen of een wandschildering laten maken. 

https://www.tegelcentrumsiddeburen.nl/wandtegels/keuken

Op welke manier rook jij e-sigaretten?

Een vraag die je waarschijnlijk vaker hebt gehoord bij het gebruiken van jouw e-sigaret. Rook jij over je longen, of blaas je de rook direct weer uit? Weet je nu niet wat het verschil is tussen beide manieren? Dan kan deze blog nuttig voor jou zijn. Er zijn namelijk drie soorten e-sigaretten te koop: Direct to Lung, Mouth to Lung en een combinatie van beide. Het verschil tussen deze manieren zullen we nu verder toelichten.

Direct to Lung e-sigaret

Wanneer je over je longen rookt, wordt dit ook wel Direct to Lung genoemd. De e-sigaretten waarmee dit mogelijk is, worden ook vaak afgekort als DL e-sigaretten. Over het algemeen produceer je met het roken over de longen veel damp. Dat komt door de simpele werking van deze e-sigaret. De hoge mate van damp wordt gecreëerd door de omgezette vloeistof die direct naar de longen toegaat. Omdat je longen over een grote capaciteit beschikken, is er veel ruimte om de damp op te slaan en uit te blazen; vandaar de grote dampwolk. Het nadeel van DL e-sigaretten is dat de e-liquid sneller opraakt in vergelijking met andere e-sigaretten.

Mouth to Lung voor de beginnende roker

Het kan zijn dat je nog niet gewend bent om direct over je longen te roken. Dan is het misschien prettiger is om de Mouth to Lung e-sigaret te gebruiken. Deze e-sigaret wordt ook wel een MTL e-sigaret genoemd. Bij het gebruik van deze e-sigaret komt de damp eerst in je mond, waarna je zelf kan bepalen of je de damp uitblaast of verder inhaleert naar je longen. De dampwolk na het uitblazen is vaak niet zo groot. Als je een beginnende vaper bent, is het handig om een starterspakket aan te schaffen. Deze zijn speciaal gemaakt voor de startende vaper en uitgerust met speciale coils.

Meer informatie

Wil jij nu meer informatie over dit onderwerp of heb je nog andere vragen over het vapen? Neem dan eens contact op met een partij zoals SmokeSmarter. Zij zijn specialist op het gebied van de e-sigaret en kunnen je hier alles over vertellen. Naast het aanbieden van verschillende soorten e-sigaretten hebben ze ook andere benodigdheden zoals aroma’s, e-liquid en coils in hun assortiment.

 

https://www.smokesmarter.nl/

Onderhoud en installatie door een loodgieter in Amsterdam

Onze voornaamste bezigheden zijn het installeren en onderhouden van producten op het loodgieters gebied. Denk aan nieuw sanitair voor uw badkamer, wc, keuken. Ook het geven van advies behoort tot de mogelijkheden, met onze jarenlange ervaring in het vak. Wij denken graag met u mee over de haalbaarheid van uw wensen, het verbeteren van uw huidige afvoer of bijvoorbeeld de mogelijkheid om leidingen te verleggen en daardoor ook op plekken elders in uw woning van water gebruik te kunnen maken.

 

Met voldoende onderhoud aan uw afvoer en leidingen voorkomt u het ontstaan van problemen. U wilt er immers niet koud bij komen te zitten in de winter en ook de stank van een verstopte riolering voorkomt u wellicht liever. Door tijdig beginnende problemen te traceren en te herstellen, blijft u behouden van dergelijke storingen. Mocht u wel te maken krijgen met een storing, dan staan onze loodgieters van Amsterdamse Snelservice R&J graag klaar om u direct te helpen!

Snel een loodgieter nodig?

Heeft u in Amsterdam met spoed een loodgieter nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk ter plekke zijn om uw problemen te verhelpen. U wilt natuurlijk niet te lang rondlopen met een lekkage. Hiervoor hebben wij onze spoeddienst in het leven geroepen. Dus heeft u een probleem wat u zo snel mogelijk opgelost wilt hebben, neem dan direct contact op met ons!

 

Is er een wc of afvoer verstopt of heeft u last van een waterleiding lek? Dan moet er zo snel mogelijk een loodgietersbedrijf bij u in Amsterdam langskomen om het probleem te verhelpen.

Bel voor het wc ontstoppen zo snel mogelijk naar 06 – 52189070 om direct in contact te komen met een loodgietersbedrijf bij u uit de buurt. Bij spoed staat hij zo snel mogelijk bij u op de stoep! Met deze spoedservice bent u snel van uw probleem verlost!

Hulp nodig van een loodgieter in Amsterdam?

Loodgieterswerk komt in veel verschillende vormen voor binnen woningen. Denk bijvoorbeeld aan het leggen, verleggen of repareren van leidingen, het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen in uw badkamer, wc, keuken enzovoorts. Wanneer u voor een van deze klussen een loodgieter in Amsterdam en omgeving zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Amsterdamse Snelservice R&J helpt jaarlijks tientallen huishoudens met deze klussen, bent u de volgende?

Beste Playstation aanbieding 2021

Playstation-aanbieding.nl doet zijn uiterste best om een compleet overzicht te presenteren met daarin elke Playstation aanbieding. De website is de enige in Nederland die dat zo nauwgezet doet. In het overzicht zijn de aanbiedingen van elke leverancier van Playstation te vinden. Het blijft niet beperkt tot een lijst met een Playstation aanbieding van de bekende webshops. Ook als een fysieke winkel een Playstation aanbieding heeft, wordt deze in het overzicht opgenomen. In de lijst met aanbiedingen zijn uiteraard de acties van grote ketens te zien, zoals MediaMarkt, CoolBlue en Bol.com. Maar ook de Playstation aanbieding van diverse gameshops, zoals Nedgame en Videogames zijn in de lijst opgenomen.

 

Nieuwe spelcomputer

Als je naar Playstation-aanbieding.nl gaat zal je zien dat er momenteel een groot aantal aanbiedingen is. Het gaat daarbij vooral om aanbiedingen van de Playstation 4. Dat komt doordat er in december 2020 een nieuwe spelcomputer is gelanceerd, de Playstation 5. Webshops zijn bang dat de belangstelling voor de Playstation 4 binnenkort zal afnemen. Door deze spelcomputer nu in een Playstation aanbieding met grote kortingen aan te bieden, richten ze zich op koopjesjagers. Dat is een logische gedachte, want de Playstation 4 is nog nooit zo goedkoop geweest als op dit moment.

 

Playstation 5 aanbieding

De Playstation 5 is in vele opzichten vernieuwd in vergelijking met de Playstation 4. De nieuwe generatie spelcomputers is sneller geworden dan zijn voorganger. Hij levert betere grafische prestaties en de beleving van de geluidseffecten is ook sterk vooruit gegaan. Voordat je meteen op zoek gaat naar een Playstation 5 aanbieding is het goed om je te realiseren dat van deze verbeteringen alleen kan worden geprofiteerd met de juiste randapparatuur. Voor ultieme grafische prestaties moet je de Playstation 5 aansluiten op een 4K televisie. En het sublieme geluid kun je alleen horen met een 3D headset.

 

Waarom een cocktailshaker inhuren?

Waarom een cocktailshaker inhuren? Omdat dit een garantie is voor een memorabel feest!

 

Naast dat onze cocktailshaker de lekkerste cocktails voor je maakt moet je een cocktailshaker inhuren omdat hij of zij een echte gastheer/vrouw is. Een cocktailshaker verwelkomt iedereen op je feest, geeft advies over de cocktails (niet iedereen is bekend met alle cocktails). Onze enthousiaste cocktailshakers kunnen door de ervaring die zij hebben voor iedereen de gewenste cocktail shaken. Wil je jouw feest een exotisch tintje geven of heb je een bepaald thema waar rekening mee gehouden moet worden? Onze cocktailshakers bedenken op voorhand graag een passend cocktailmenu!

 

Dus of je nou houdt van mierzoete cocktails. Of dat je liever voor een alcoholvrije cocktail gaat. Wanneer je onze barmannen inhuurt weet je zeker dat het een feest wordt. Niet alleen voor degene die het feest organiseert. Maar juist voor alle aanwezige gasten.

 

Je kan een cocktailshaker inhuren voor ieder evenement

Wanneer je een cocktailshaker huurt kan dat voor ieder evenement. Wij staan jaarlijks op honderden feesten en ieder feest is anders. Het kan goed zijn dat onze cocktailshaker staat te werken op een opening van een kinderdagverblijf (met heerlijke alcoholvrije cocktails) en de volgende dag werkt op een bedrijfsfeest waar 1000 gasten zijn.

 

Een ervaren cocktailshaker

Onze cocktailshakers doorlopen allemaal de Bols Bartending Academy in Amsterdam, waardoor zij precies weten wat de juiste technieken zijn.

Wanneer je een cocktailshaker wilt inhuren kan je verwachten dat de cocktailshaker representatief, enthousiast, verantwoordelijk en gastvrij is. Hij of zij is minimaal HBO opgeleid en zorgt voor een goede sfeer op jouw feest.

 

Dus wil jij een onvergetelijke feestavond? De bartenders van Bar Company helpen je graag!

 

https://www.barcompany.nl/

Creëer makkelijk meer opbergruimte

Groeit je onderneming sneller dan je had dacht en heb je een oplossing nodig voor meer opslagruimte? Dan heb je een aantal mogelijkheden. Je zou kunnen kiezen voor verhuizen naar een grotere opslagruimte. Je kunt ook je huidige opslagruimte ombouwen tot iets groters. Ook zou je extra ruimte realiseren in je huidige opslagruimte. Er is wel een groot nadeel aan deze oplossingen, want ze kosten veel geld en tijd. Niet iedereen heeft dat zo liggen of wil er zoveel in investeren. We hebben nog wel een laatste oplossing, die iets goedkoper en flexibeler is, namelijk een tussenvloer. Een tussenvloer kan ervoor zorgen dat je extra ruimte maakt tussen twee verdiepingen in je huidige opslag. Een tussenvloer is erg betrouwbaar, je kan er makkelijk de rest van je opslag kwijt en je medewerkers kunnen er veilig werken. Wil je meer weten over deze oplossing? In deze blog gaan we je meer vertellen over de opties van een tussenvloer. Dus lees snel verder!

De verschillende opties
Wanneer je opslagruimte beschikt van een hoog plafond, kan je een tussenvloer plaatsen tussen twee etages. Ook is het plaatsen van een trap voor de tussenvloer essentieel, zo kan je de etage makkelijk bereiken. Het hebben van een tussenvloer is voor veel panden een goede oplossing, wanneer de tussenvloer namelijk geplaatst is, lijkt het namelijk net alsof deze daar ook daadwerkelijk gebouwd is. Dit is omdat je zelf het materiaal en de kleur van de tussenvloer kan uitkiezen, wanneer je het perfect aansluit bij de rest van het interieur lijkt het net alsof die er altijd al heeft gezeten. Ideaal dus! Bij het aankopen van een tussenvloer is het wel belangrijk dat deze van goede kwaliteit is.

Kwaliteit tussenvloeren
Nolte Mezzanine is een expert wanneer het aankomt op tussenvloeren. Nolte verzekert je van de beste kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Dankzij Nolte’s jaren aan ervaring zijn ze in staat om voor iedere ruimte een geschikte oplossing te vinden en meer ruimte te creëren. Op hun website vind je meer informatie. Dus neem gerust een kijkje.

https://www.noltemezzanine.nl/

Korting pakken is zo eenvoudig

Ben je gek op korting en heb je er ook net als ons een hekel aan om de volle mep te betalen? Dan zit je goed bij dit artikel, want we geven je graag een paar leuke tips waarmee je door het jaar heen flink wat geld kunt besparen.

We beginnen met: Black Friday Deals. Deze kortingsdag kun je haast niet gemist hebben in de maand november tijdens de vorige editie. Alle winkels en webshops lijken haast wel mee te doen. Deze dag is dan ook enorm gegroeid qua populariteit. En terecht. De deals liegen er over het algemeen niet om en het is vaak mogelijk om hoge kortingen te scoren waar je de rest van het jaar niet aan kunt tippen. De deals zijn er in allerlei categorieën, waardoor het echt niet uit maakt wat je nodig hebt. Houdt deze dag goed in de gaten en zet hem met een dikke stift in je agenda, want hier wil je bij zijn. Kijk van tevoren even goed wat je nodig hebt en wat een reguliere scherpe prijs is. Dan weet je zeker dat je niet in de maling genomen wordt en last krijgt van te veel koopjes scoren terwijl je die eigenlijk niet nodig hebt. 

Een nog wat onbekendere dag, maar niet minder leuk is: Singles Day. Deze dag is over komen waaien uit het oosten: China. Op deze dag wordt er meer omzet gemaakt dan tijdens Black Friday. De aankopen vinden met namen plaats in China op sites zoals AliExpress en Alibaba en andere webshop giganten, maar ook bij ons wint deze dag meer aan terrein. De kortingen zijn leuk en bedragen vaak 11 of 22 procent. Deze dag is namelijk altijd op 11-11, oftewel 11 november. En daar spelen de winkels mee qua kortingspercentage.

Naast deze kortingsdagen kun je natuurlijk ook profiteren van algemene sale periodes en kun je de collecties die er weer uit gaan met een mooie korting scoren. Daarmee zijn deze momenten zeker net zo waardevol om goed in de gaten te houden en een mooie slag te slaan als het even kan.

https://blackfridaysupersale.nl/overige-kortingsdagen/

Is het warm buiten? Zo houd jij je auto koel!

Is het warm buiten? Zo houd jij jouw auto koel!  

Met de auto op vakantie gaan kan heel prettig zijn. Zo kan je zelf weten wanneer je stopt en hoe vaak. Je kan de auto reis verdelen over een paar dagen maar ook over een dag. Maar het nadeel is vaak dat het warm is en die warmte trekt op een gegeven moment de auto in. Wil jij weten wat je ertegen kan doen? Lees dan snel verder!

 

 Zo houd jij je auto koel 

 

 Neem een zonnescherm mee voor de ruiten 

Als je op het heetst van de dag rijdt kan het aardig warm worden in de auto. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Je kunt dit redelijk tegen gaan door de voor- en achterruit te bedekken met een zonnescherm. Dit scherm is gemaakt van reflecterende folie, hierdoor weerkaatst de zon en gaat de warmte minder snel de auto in. 

 

 Probeer de auto zoveel mogelijk in de schaduw te zetten 

Als je het warm hebt zoek je vaak een schaduwplek op, en waarom zou je dit niet doen voor je auto? Neem namelijk niet de eerste beste parkeerplek als het warm is buiten, maar ga op zoek naar een schaduwplek. Hierdoor houd je namelijk redelijk wat warmte tegen.

 

Denk goed na over jouw kledingkeuze 

Als je lang in de auto zit is het slim om kleding aan te doen dat comfortabel zit. Maar denk er ook over na om verkoelende kleding te dragen. Het lijkt slim om wit te dragen, maar zwarte kleding houdt je langer koel. Witte kleding houdt de warmte wel beter tegen, maar voert geen lichaamswarmte af. Daardoor krijg je het alleen maar warmer. Het slimst is dus om een zwarte comfortabele outfit aan te trekken.

 

Doe de ramen in de auto open 

Frisse lucht kan je goed doen, ook als het heel erg warm is. Het beste kun je een raam openzetten bij de bestuurder en één raam bij de achterbank. Bedenk wel dat dit alleen werkt als je aan het rijden bent, anders komt er te veel warme lucht binnen. 

 

Zet de airco niet te hard 

Het klinkt heel gek dat je de airco niet te hard moet aanzetten, maar anders is de overgang met de temperaturen van buiten te groot. Let er dus op dat het in de auto niet meer dan 5 graden kouder is dan buiten. Het beste is om de airco 5 minuten voordat je uit de auto stapt uit te zetten, zodat de overgang voor je lichaam niet te groot is. 

 

Een autoverzekering afsluiten bij InShared

Hitte kan er voor zorgen dat je net iets minder alert bent. Een ongeluk kan dus sneller gebeuren. Het is daarom slim om een autoverzekering af te sluiten. Dit kan gemakkelijk bij InShared. Je hebt bij deze partij binnen een paar minuten de autoverzekering afgesloten. Meer informatie nodig? Kijk dan eens op de website!

 

https://www.inshared.nl/