Is het warm buiten? Zo houd jij je auto koel!

Is het warm buiten? Zo houd jij jouw auto koel!  

Met de auto op vakantie gaan kan heel prettig zijn. Zo kan je zelf weten wanneer je stopt en hoe vaak. Je kan de auto reis verdelen over een paar dagen maar ook over een dag. Maar het nadeel is vaak dat het warm is en die warmte trekt op een gegeven moment de auto in. Wil jij weten wat je ertegen kan doen? Lees dan snel verder!

 

 Zo houd jij je auto koel 

 

 Neem een zonnescherm mee voor de ruiten 

Als je op het heetst van de dag rijdt kan het aardig warm worden in de auto. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Je kunt dit redelijk tegen gaan door de voor- en achterruit te bedekken met een zonnescherm. Dit scherm is gemaakt van reflecterende folie, hierdoor weerkaatst de zon en gaat de warmte minder snel de auto in. 

 

 Probeer de auto zoveel mogelijk in de schaduw te zetten 

Als je het warm hebt zoek je vaak een schaduwplek op, en waarom zou je dit niet doen voor je auto? Neem namelijk niet de eerste beste parkeerplek als het warm is buiten, maar ga op zoek naar een schaduwplek. Hierdoor houd je namelijk redelijk wat warmte tegen.

 

Denk goed na over jouw kledingkeuze 

Als je lang in de auto zit is het slim om kleding aan te doen dat comfortabel zit. Maar denk er ook over na om verkoelende kleding te dragen. Het lijkt slim om wit te dragen, maar zwarte kleding houdt je langer koel. Witte kleding houdt de warmte wel beter tegen, maar voert geen lichaamswarmte af. Daardoor krijg je het alleen maar warmer. Het slimst is dus om een zwarte comfortabele outfit aan te trekken.

 

Doe de ramen in de auto open 

Frisse lucht kan je goed doen, ook als het heel erg warm is. Het beste kun je een raam openzetten bij de bestuurder en één raam bij de achterbank. Bedenk wel dat dit alleen werkt als je aan het rijden bent, anders komt er te veel warme lucht binnen. 

 

Zet de airco niet te hard 

Het klinkt heel gek dat je de airco niet te hard moet aanzetten, maar anders is de overgang met de temperaturen van buiten te groot. Let er dus op dat het in de auto niet meer dan 5 graden kouder is dan buiten. Het beste is om de airco 5 minuten voordat je uit de auto stapt uit te zetten, zodat de overgang voor je lichaam niet te groot is. 

 

Een autoverzekering afsluiten bij InShared

Hitte kan er voor zorgen dat je net iets minder alert bent. Een ongeluk kan dus sneller gebeuren. Het is daarom slim om een autoverzekering af te sluiten. Dit kan gemakkelijk bij InShared. Je hebt bij deze partij binnen een paar minuten de autoverzekering afgesloten. Meer informatie nodig? Kijk dan eens op de website!

 

https://www.inshared.nl/

Topfit worden

Topfit worden wil iedereen wel. Maar je moet wel de zin maken om er iets voor te doen. Dan haken mensen vaak toch af. Maar hoe wordt je top fit en wanneer ben je nou echt top fit? Er zijn veel berichten op internet over maar of het allemaal klopt is anders. Wil je echt top fit worden? Lees dan snel verder.

Een fabel is dat je van wandelen met de hond fit wordt. Mensen denken dit altijd omdat je een kwartier of half uur aan het wandelen bent. Het is uiteraard goed voor je. Beweging is altijd goed en een half uur per dag wandelen is uiteraard gezond, maar je wordt er niet top fit door. Het is namelijk matige inspanning wat je doet tijdens wandelen. Een feit is dat gezond eten belangrijker is dan sporten. Het beste is om er balans in te vinden, maar als je echt moet kiezen dan zou je voor gezonde voeding moeten gaan. Dit is het aller belangrijkste wat er is. Als je ongezond eet en veel sport is dit dus minder goed voor je. Wil je dus afvallen? Eet dan constant gezond. Gelukkig weten de meeste mensen dit wel. Maar als je top fit wilt worden dan moet je een balans vinden tussen gezond eten en voldoende sporten. Dit zal het beste voor je lichaam zijn en dat zul je zelf ook wel merken.  Wil je juist vet verbranden? Dan kun je voor een Latex Waist trainer, flink sporten en gezonde voeding kiezen. Met een waist trainer kun je namelijk effectief vet verbranden. Dit is natuurlijk heel fijn. Als ik een merk moet aanraden dan zou ik voor Ann Chery kiezen. Dit is het grootste merk op het gebied van waist trainers maar bovendien is de kwaliteit goed en de prijs valt ook wel mee. Let dus op de balans die je zelf moet creëren.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/

Eindelijk verstand?

De titel is natuurlijk niet serieus bedoelt. Misschien heb je het zelf wel eens gehoord nadat je verstandkiezen waren doorgebroken. ‘Dan krijg je eindelijk verstand’. En als de kies uiteindelijk is verwijderd heb je geen verstand meer. Dit is natuurlijk een geintje wat in heel Nederland bekend is. Een verstandskies trekken is geen pretje. Je wilt het liever niet maar je kunt het beter maar wel laten doen zodat je er af bent. Bijna iedereen krijgt er wel mee te maken op een bepaalde leeftijd. Je verstandskiezen komen door. Ze groeien helemaal achterin je gebit en zitten vaak niet zo fijn. Dit komt omdat ze niet helemaal recht groeien. Ze groeien vaak of richting de andere tanden of richting de wang. In beide gevallen kun je daar letsel door oplopen. Als ze tegen je kiezen aan groeien is er de kans dat jouw hele gebit scheef gaat staan. Dan moet je misschien wel een beugel. In je wang groeien is ook geen pretje omdat je dan wondjes kunt krijgen. Je kunt er dus beter op tijd mee zijn en ze laten trekken of wegsnijden uit het gebit. Je kunt maximaal 4 verstandskiezen hebben die doorgroeien. Minder kan ook, dat is per persoon verschillende. Zelf heb ik er vier gehad die er allemaal uit moesten omdat ik er last van kreeg.

Een misschien wat minder bekende ingreep is de kincorrectie. Als je niet blij bent met jouw kin kun je er voor kiezen om een correctie te nemen. Misschien is de kin te groot, te puntig of heb je bijna geen kin. Dan kun je bij de Orfeokliniek een kincorrectie nemen. De Orfeokliniek is daar in gespecialiseerd en hebben al veel ingrepen gedaan die allemaal goed zijn gelukt. De mensen waren achteraf heel blij met het resultaat en bevelen de kliniek ook aan andere mensen aan. Bekijk de site voor meer informatie over de ingrepen die zij doen.

http://www.orfeokliniek.nl/

Trouwringen in de winkel

Wanneer koppels op zoek zijn naar trouwringen gaan ze natuurlijk naar de winkel. Ze kijken bij meerdere winkels en juweliers voordat ze een beslissing nemen. De prijs speelt ook een groot rol bij hun beslissing en uiteindelijke kiezen ze voor mooie trouwringen dat ook in hun budget past.

Waarom niet online kijken?

Wat veel van deze koppels niet weten is dat ze online veel meer keuze hebben en de prijzen van trouwringen zijn ook nog eens flink lager. Het verbaast me dan ook vaak dat koppels dit niet doen. De prijzen van trouwringen liggen een stuk lager dan in de in de winkels. Zo is het mogelijk om de mooie trouwringen te kopen die net niet in de budget pasten. Door de lagere prijzen is het mogelijk om duurdere trouwringen goedkoper te kopen. Het klinkt misschien wel raar maar zo is het wel.

Waarom zijn de prijzen lager?

De prijzen van trouwringen liggen lager in de online winkels omdat hun minder kosten maken. Door de lagere kosten kunnen ze trouwringen goedkoper aanbieden en toch nog winst maken. In de winkels liggen de kosten hoger en moeten ze die kosten aan hun klanten doorbereken waardoor de trouwringen dus duurder worden.

lucardi.nl

amexxi.nl

juwelierdetijd.nl

Het omgaan met bijkomende werkzaamheden

Als ondernemer kan het voorkomen dat je klanten op bezoek krijgt voor het sluiten van een mogelijke deal. Het is belangrijk dat de indruk die je achterlaat positief is zodat vertrouwen bij de andere partij wordt opgewekt. De mogelijke deal die gesloten kan worden heeft veel positieve gevolgen voor bedrijf, het vertrouwen moet aanwezig zijn om een goede klantenrelatie op te bouwen. Het is gelukt de deal is gesloten alleen het andere punt is dat het personeel veel werkzaamheden er bij krijgen waardoor randzaken niet aan bod komen. Sterker nog de werkzaamheden gaan nu in extreme mate opstapelen waardoor deze zelfs in gevaar komen. Het bedrijf is nog te klein en beschikt over een niet al te groot budget waardoor er geen personeel aangenomen kan worden. Als een personeelslid wordt aangenomen zullen de kosten oplopen en dat kan resulteren tot een failliet bedrijf bij het niet sluiten van nieuwe deals. Ondanks dat er geen personeel aangenomen kan worden moeten de hoofd- en randzaken behandelt worden om iedereen tevreden te houden. De huidige klanten hebben namelijk al producten gekocht en willen ook graag te woord gestaan, dit betekent dat de telefoon op ieder moment bereikbaar moet zijn. Door de opstapeling van werkzaamheden is het opnemen van de telefoon bij veel bedrijven een rand zaak, dit is een grote fout omdat de telefoon het communicatiemiddel is met huidige en potentiele klanten. Als er wordt opgemerkt dat er geen aandacht aan de telefoon is zal dit tot negatieve mond-tot-mond reclame leiden en van invloed zijn op het sluiten van meer deals. Om dit te voorkomen kan een inbound callcenter worden ingeschakeld. Een bedrijf als Bizziphone.com neemt de verantwoordelijkheid voor het opnemen van de telefoon zodat de beller te woord wordt gestaan. De telefoon is een service die je aanbiedt en bij het ontbreken hiervan zullen klanten ontevreden zijn.

https://www.bizziphone.com

Gratis korting bij online shoppen

Er is een flinke toename in het aantal mensen dat een online aankoop verricht. In het verleden was het ondenkbaar maar in deze tijd zijn er steeds meer mensen die erachter komen dat het online winkelen een stuk gemakkelijker en sneller is. Er hoeft geen lange reis afgelegd te worden om een specifiek product in een fysieke winkel te kopen, het is nu mogelijk om dat ene product online te kopen. Als een product online wordt gekocht wordt deze door een transportbedrijf thuis geleverd, als koper bespaar je tijd en geld. Het kan voorkomen dat een product niet aankomt of een stuk minder leuk is als deze wordt gepast, je hebt dan de mogelijkheid om het product retour te sturen zodat het aankoopbedrag wordt terug gestort. Het is ook mogelijk om een ander product te kiezen voor het ingeruilde product. Het nadeel van online winkelen is dat een product pas gratis wordt geleverd als er voor een bepaalt aantal bedrag aan producten is gekocht, dit is een methode dat de koper meer producten koopt om de verzending gratis te krijgen. Er kan gezegd worden dat dit een slimme manier is om de verkoop van een bedrijf te laten stijgen. 

Naast de kleinere producten komt het steeds vaker voor dat de duurdere producten online worden aangeschaft. Het nadeel hiervan is dat er niet voor korting gespaard kan worden als in een fysieke winkel, toch is het mogelijk om bij online winkelen korting te krijgen. De website kortingscode-zoeken.nl biedt gratis kortingscodes aan, deze kunnen bij het afrekenen worden ingevuld zodat er korting wordt gegeven. Bij het kopen van een plasma scherm kan de kortingscode plasma discounter gebruikt worden, de aankoop wordt hierdoor een stuk dragelijker. Eigenlijk heeft het online winkelen alleen maar voordelen, meer voordelen dan het winkelen in fysieke winkels.

http://www.kortingscode-zoeken.nl

Deurbeslag waar moet ik op letten?

We hebben een breed assortiment deurbeslag met en zonder kerntrekbeveiliging. Wij kijken vooral naar de veiligheid en het SKG keurmerk van het deurbeslag.

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging kunt u herkennen aan het plaatje voor de cilinder (waar de sleutel ingestoken moet worden). Heeft de deurbeslag een trekbeveiliging zult u dit altijd tegenkomen.

Deurbeslag heb je in vele soorten merken. De meest gebruikte merken hebben wij in voorraad. Voor u is het kiezen welk deurbeslag u het mooist vindt of netjes pas op de deuren waar ze op gemonteerd moeten worden.

Wij raden aan om direct deurbeslag SKG 3* met kerntrekbeveiliging te nemen. U weet dan zeker dat u goed beveiligd bent tegen inbrekers die uw deurcilinder willen forceren. Het is niet mogelijk om snel uw deur te openen door de deurcilinder te breken of te trekken (Dit is een zeer populaire inbrekersmethode ook wel de Bulgaarse inbrekersmethode genoemd).

U moet op een aantal zaken letten bij de aanschaf van nieuw deurbeslag op bestaande sloten.

Waar moet ik opletten bij het kopen van nieuw deurbeslag?

Het is belangrijk dat het nieuwe beslag past op hetbestaande deurslot. Daarom meet je de afstand tussen het hart van het krukgat en het cilindergat. Deze zogenaamde hartmaat is in de meeste gevallen 52 mm. M&C heeft onder andere beide maten standaard in haar assortiment deurbeslag. Kijk ook direct naar SKG 3 sterren deurbeslag met kerntrekbeveiliging.

Een veel verkocht merk is van M&C. Deze deurcilinder en deurbeslag komen zeer goed uit verschillende testen en zorgen ook voor verschillende keuringsinstanties.

Kijkt u eens op MR-Beveiliging waar alle informatie over deurbeslag terug te lezen is. verschillende merken maar ook verschil van kwaliteit en natuurlijk niet onbelangrijk de prijs.

Maten deurbeslag

Wanneer u deurbeslag koopt waarbij het sleutelgat verwerkt is in het schild, is het erg belangrijk goed op de maten te letten. Er zijn namelijk vele verschillende maten. Vandaar dat u in onze webshop voornamelijk beslag vindt met rozetten, bij een rozet hoeft u daar namelijk geen rekening mee te houden. Als u deurbeslag gaat kopen doet u er goed aan dit artikel nauwkeurig te lezen. Wilt u een deurbeslag op rozet kopen? Dan kunt u dit overslaan, deurbeslag op rozet past namelijk altijd. Alleen wanneer u op zoek bent naar een deurkruk op schild, met slot, is deze informatie van belang.

http://www.mr-beveiliging.nl/deurbeslag